Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mm1234

Moja dziewczyna sie roztyła

Polecane posty

Jak poznałem moją dziewczynę to już miała apetyczne krągłości, przy wzroście 170 cm ważyła 98 kg. Kocham ją dlatego nie ograniczałem jej żadnymi dietami, ani niczego nie odmawiałem. Ona wiedziała, że nie lubię chudych i w ogóle nie pilnowała się z jedzeniem, bo wiedziała, że nic jej nie powiem. Powinna być ostrożna bo ma skłonności do tycia, a ona tymczasem na wieczór czesto jadła gryrosa i frytki z majonezem, chipsy, pizza kilka razy w tygodniu, czasem po 3 czekolady pod rząd zjadła. W niespełna kilka miesięcy upasła się do 118 kg.. na brzuchu ma wielką tłustą oponę teraz. Mówiłem jej żeby trochę przystopowała, ale powiedziała, że lubi się najeść do pełna i dobrze czuje się z tym brzuchem i nie chce sie jej isc na diete wiec moze jeszcze utyje. Dalej mi się podoba, ale jednak jest z niej juz spory tluscioszek... A zostawic jej nie chce bo mi na niej zalezy. Co robic???

Gość buahahaahaha....
dokarmiać dalej...

Gość DDSAADSDA
DUZO SEXXXU TO SPADNIE OPONKA

Gość zeby wiedzial kto rzadzi
powiedz ze sie spasla i juz cie nie pociaga. efekt murowany.

Gość zeby wiedzial kto rzadzi
nie tknelaby, bo by sie czula jak zero

Gość
hahaha, dobre prowo - 5/10 :D ­ jeśli prawie 100 kg przy 170 to są "apetyczne krągłości", to ja jestem tales z miletu :D :D :D

Gość jhgfd
Kup jej zestaw Yerba Mate na święta :) Ten napój pomaga schudnąć ;) Hamuje głód, przyspiesza przemianę materii, a do tego ma mnóstwo witamin, co dobrze działa na urodę, włosy i paznokcie ;) Tu są piękne i niedrogie zestawy, fajny pomysł na prezent pod choinkę : http://yerbomania.pl/?zestawy-swiateczne,31 No i kategorycznie- kobieta musi poczuć, że może cię stracić, jak się "zapuści", także nie ma co się cackać, ktoś nią musi wstrząsnąć , że marnuje sobie zdrowie i wygląd !

Gość jhgfd
Kup jej zestaw Yerba Mate na święta :) Ten napój pomaga schudnąć ;) Hamuje głód, przyspiesza przemianę materii, a do tego ma mnóstwo witamin, co dobrze działa na urodę, włosy i paznokcie ;) Tu są piękne i niedrogie zestawy, fajny pomysł na prezent pod choinkę : http://yerbomania.pl/?zestawy-swiateczne,31 No i kategorycznie- kobieta musi poczuć, że może cię stracić, jak się "zapuści", także nie ma co się cackać, ktoś nią musi wstrząsnąć , że marnuje sobie zdrowie i wygląd !

no przyznaję że już na początku była tłuścioszkiem, ale teraz naprawde mocno obrosła sadłem... jest już dosc otyla... powinienem z nia dalej byc? czy kazac jej schudnac? bo skoro juz za mlodu sie tak spasła to nie wiem czego sie potem spodziewac