Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem... dotknęło mnie to

nazwała mnie macochą...

Polecane posty

masakra, jesteście okropni :o chciałam normalnie zapytać o relacje z małą a wy podszywając się za mnie piszecie jak to nie nazwał mnie w łóżku imieniem poprzedniej żony a ja to szanuję:o. Żałosne. Nie wiem co w tym śmiesznego. postu wyżej też nie skomentuję

Gość hahahahahaaahahah
padlam ;D faktycznie poeta

Gość hahahahahaaahahah
zglosilam do usuniecia :)

Droga autorko, jeszcze wiele razy będzie Ci przykro z różnych powodów, jeszcze nie raz ktoś przypomni Ci, że jesteś macochą. Myślę, że powinnaś porozmawiać z siostrą męża i poprosić aby mówiła o Tobie chociażby po imieniu. Jakie cele jej przyświecają kiedy mówi o Tobie per "macocha" trudno powiedzieć ale warto aby uszanowała decyzję małej, która mówi "mamo". Nie warto narażać dziecka na ciągłe pytania typu: "ooo to masz macochę, a co się stało z twoją mamą?" - nie warto narażać małej na stres i ciągłe rozdrapywanie ran. Najważniejsze, że mała Cię kocha. Jesteś dobrą i bardzo wyrozumiałą osobą. Życzę Tobie i całej Twojej rodzinie wszystkiego najlepszego.

"Nie chcę żeby się obraziła a ona właśnie taka jest.xxx Czyli bardzo możliwe, ze mówiła o tobie per "macocha" ze złośliwości. Mniej lub bardziej zamierzonej złośliwości. Na twoim miejscu pogadałabym o tym z mężem a potem we dwójkę poszlibyśmy do szanownej cioci. Sama piszesz, ze mała dużo z nią przebywa. Dobrze by było, gdyby nie mieszała dziecku w głowie. Na wszystko przychodzi czas, także na dorastanie i dojrzewanie.

A kto takie sytuacje lubi? Dorośli jakoś sobie poradzą, ale dziecko..? I tak ma już niezły bałagan w życiu. Ciocię chyba ponosi... :-o

autorko nie wypada faktycznie masz w sumie problem ale tak uśmiałam jak czytałam to jak ktoś za cb podszył jak uprawiasz seks z mężam a on mówi imie żony a ty że spoko że po prostu aż płakałam :D

Gość hahahahahaaahahah
no to mówie :D

Gość powiem Ci nie zrażaj sie
sama jestem mamą i wiem jak czasem własne dziecko potrafi wypalic moze nie od macoch ale teksty leca jak grad z nieba trzeba byc cierpliwym i nauczyc sie panowac nad Sobą i w takiej sytuacji miec przygotowane odpowiedzi mina lata zobaczysz Twoje dziecko tez moze takie cos wypalic nie zrazaj sie to tylko 7 latka wiesz wydaje mi sie ze bardziej by bolało gdyby twoja "córeczka" miała 16 lat i wiecej wtedy jej slowa były bardziej świadmome bolało by bardziej naucz sie reagowac z dystansem na to

Gość od kiedy to ustawia
sie ciotke, by mowila tak by bron boze szanowna autorke nie urazic ? Jak by miala ikre ciotka to by cie autorko walnela w ten przewrazliwiony leb. Weszlas do rodziny i dlaczego maja cie tytulowac mamusia , jak jestes tylko 2 zona ojca malej? Tepa jestes jak baranie rogi , a te wszystkie doradczynie to swietojebliwe Zuzanny .

Gość od kiedy to ustawia
a damascenka to stare pannisko wyplosz co nawet chlopa nie umie znalezc , tylko buja sie ze swymi madrosciami z koziej wolki

Gość nie przejmuj sie tu ewiecej
baranoe niz madrych.

Gość od kiedy to ustawia
i jak o tobie powiedzialo prawde Macocha to az taka afera? Az trzeba leciec do meza z tym?Z morda na skarge na 7 latke , by ten wyjasnial tragedyje twoja . Alez ubolalo , no naprawde .Uzurpujesz sobie jakies prawa do tego dziecka ,a tak naprawde nie masz do niego nic.To dziecko jest ojca i wara ci od wychowania, nakazow , zakazow.Jak by mi taka pisdolina ojca dawala nauki, warunki, nakazy to bym jej w twarz naplula,Nie rodzila mnie, nie musi na mnie pracowac, bo od wychowana mnie jest ojciec i renta po mamie.A ty sie skup na swoim dziecku i nie odgrywaj falszywo bohaterko koemdii na kafe. Zadne inne scierwo ojca nie mialo by prawa na mnie chodzic na skarge do ojca.To bylby twoj pierwszy i ostatni raz .

gówno wiesz. i nie nszywaj jej ścierwem niby z jakiej racji??

jak widzisz ojciec wraca o 18 do domu ktoś się zająć dzieckiem w tym czasie. robi to autorka. to powód by mówić, że jest ścierwem?

w twarz napluła? Ciekawe z jakiego powodu?? o czym ty pierdolisz?

Gość karolinka z gogolina
tez bym nie znisla skarg na siebie.Jesli popelnisz nastepne takie bledy jak chodzenie na skarge , osiagniesz tylko nienawisc u tej dziewczynki Mam nadzieje, ze nie wsadzilas dupska do nich.Jesli tak masz jak w banku, ze cie znienawidzi za to.

na jaką skargę? Ona powiedziała tylko, że coś niedobrego dzieje się w ich rodzinie. ale jesteście durni

Gość karolinka z gogolina
doczytalam, ze poszla ze skarga , ze dziewczynka nazwala ja macocha .A to nie skarga ? Na 7 latke, by ojciec rozmowy przeprowadzal dlaczego, a czemu , a kto? To jak przesluchanie .Teraz kazecie jej ciotke poruszyc, ktora duzo czasu z nia spedza .Ciotke ustawiac ? Wariatki totalne , No to wy jestescie durne.Bo macocha jest to najodpowiedniejszym slowem w ustach ciotki. A jak ma powiedziec : 2 zona twojego ojca ?

ty jesteś jebnięta