Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idarkaaa

cykle 30 dniowe

Polecane posty

Gość dziubek678
Ja używam od pewnego czasu Cyclotestu, komputerka cyklu. Bardzo ładnie wyznacza dni płodne :) Staram się o dziecko, mam nadzieję że szybko uda mi się zaciążyć. Dziewczyny nie korzystajcie z kalendarzyka bo jest to bardzo nieskuteczna metoda, sama się o tym przekonałam

Gość Aneczkaooo
idarkaaa cieszę się ze dostałaś upragniony okres;) a tak się stresowałaś, kalendarzyk nawet przy regularnych cyklach, może zawieść, a co do tego komputerka to czytałam o tym swego czasu, i muszę powiedzieć że bardzo drogi sprzęt;) w cenie laptopa

Gość nod.eset
dziewczyny mam problem, do ginekologa ide za 3 dni. Proszę Was o poradę.Mam 21 lat. Współzyłam z chłopakiem 12 dnia cyklu z zabezpieczeniem sprawdziliśmy gumkę i była cała. (durex extra safe) Następnie kochaliśmy się w 15 dniu cyklu również z gumką, ale chłopak nie miał wytrysku, mimo to sprawdziliśmy gumkę i również była cała. Mam duzo na głowie i z tego zapomnaiałam o tym, że jestem w fazie dni płodnych;// Współzyliśmy ostatni raz 16 dnia cyklu z prezerwatywa, extra safe i nie pękła sprawdzaliśmy nalewając wodę do środka. Mam regularne cykle 30 dniowe. Okres powinnam mieć 16.03 17 dnia tak przez 2 dni miałam plamienia(owulacja) przypominajace koniec okresu potem juz brązowe. Wiem, że przez moją/ naszą nieuwagę mogę być teraz w ciąży, ale proszę Was o pomoc. Jakie jest ryzyko, że jestem w ciąży? ;(

Gość nod.eset
dodam, że współzyjemy naprawdę bardzo rzadko. Zrobiłam testy ciążowe, ale wynik raczej nie będzie miarodajny, chyba to jeszcze za wcześnie. ;(

Gość nod.eset
Proszę, pomóżcie;/