Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slebeebster

czy to romans?

Polecane posty

Gość zycieuczuciowpe
sluchaj, on Cie zdradza i nie kocha COS JESZCZE?? wiem, wiem, napiszesz, ze to tylko seks i tyle G..no prawda, jakby to byl tylko seks to juz dawno by mu przeszlo On sie w niej zauroczyl a moze juz zakochal Kobieto szanuj sie!

Gość zycieuczuciowpe
Kurwa chyba nie dodalo mojego wpisu :D to sie w skrocie powtorze - on cie nie kocha ma cie w dupie itd Jakby to byl tylko seks to juz dawno by mu sie znudzila i znalazlby sobie inna :D a moze to juz inna hahaha szacunku troche do siebie!

Gość lorena m.
widze ze masz podobna sytuacje do mojej. moj mąż zdradzał, ale tym razem widze ze to chyb a cos wiecej, albo tak mi sie zdaje.nic mu nie mowie ze wiem, ze przeczytałam nie raz smsy, bo pewnie sie wscieknie, lub jak czesto bywało- powie ze to zarty z kolexankami.sęk w tym, ze ja tak z kolegami nie zartuje

Gość zycieuczuciowpe
ja nie moge! czy wy macie choc resztki godnosci????????????? faceci was zdradzaja a wy macie problem, zeby powiedziec, ze wiecie, bo on sie zezlosci, ze mu szperalas w telefonie Noz kurwa mac rece opadaja

Gość lorena m.
wiesz, inaczej sie mowi, gdy sie ma 20, 25 czy 35 lat i bagaz doswiadczen.Łatwo sie wyraza opinie nie majac problemów inansowych, niespłaconych kredytów wspolnie wzietych, dzieci, domu itp.Zycie pisze swoje scenariusze a my mam wrazenie ze musimy sie podporządkowac, albo wlaczyc o lepsze jutro i jak twierdzisz nie mamy godnosci...hmmm- abys nie miała takich problemow jak ja, czy inne tu dziewczyny

Gość lorena m.
a powiedz mi jeszcze, a co mi to da, ze powiem mu ze grzebałam mu w telefonie nie raz i nie dwa?nic to nie zmieni- bo on i tak powie, ze chce byc ze mna, ze dzieci, obowiazki, kredyt.nie mamy wyjscia, bedziemy zyc obok siebie

Gość zycieuczuciowpe
wiem o czym piszesz, dlatego nie zdecydowalam sie na zalozenie rodziny, wlasnie z takich powodów o ktorych piszesz Wiem, ze nie mozna nikomu ufac, tego sie juz nauczylam. Dzieki Bogu nie mam potrzeby posiadania dzieci to mam spokoj. Lepiej zyc po swojemu, a nie dawac sie gnoic jakiemus smieciowi - takimi smieciami sa wasi faceci.

Gość slebeebster
łatwo się mowi, godnosc, szacunek ... Ale to moj facet, nikogo juz nie znajde, cala rodzina go zna, wszyscy nas juz traktuja jak pare na zawsze I co ja niby powiem rodzinie, znajomym? Mysle, ze dopoki sie kryje z tym i nie obnosi to moeg to zniesc Ona albo go zniecheci jak bedzie odmawiac albo jemu sie ona znudzi

slebeebster łatwo się mowi, godnosc, szacunek ... Ale to moj facet, nikogo juz nie znajde, cala rodzina go zna, wszyscy nas juz traktuja jak pare na zawsze I co ja niby powiem rodzinie, znajomym? Mysle, ze dopoki sie kryje z tym i nie obnosi to moeg to zniesc Ona albo go zniecheci jak bedzie odmawiac albo jemu sie ona znudzi xx on wazny dzieci wazne rodzina wazna wszyscy wazni...a gdzie w tym ty?:O co powiesz rodzinie?? a że dupek ot cała filozofia:P zdradzają bo mają na to przyzwolnie :)

Gość zycieuczuciowpe
jakie znudzi ?? autporko sama piszesz ze to juz jakis rok trwa Troche za dlugo jak na znajomosc tylko oparta o seks Zauroczenie seksualne nie trwa az tak dlugo Dodaj do tego jego troske o nia, zainteresowanie jej zyciem itd to mi zle wyglada Juz pomjam fakt, ze sie ponizasz

Gość lorena m.
dlaczego mam to tolerowac?bo takie jest życie,ciezko podjąc jakies drastyczne decyzje, ja nie umiem, a ewentualnie jesli znajdzie sie ktos , kto bedzie kochał mnie na boku, to w to wejde, bo tez mi sie cos od zycia nalezy-a z drugiej strony wiem ze to nie takie łatwe, bo tyle pieknych kobiet samych itp.....ehhh, szkoda pisac

Ale ja nie mówię, żebyś przekreślała go. Tylko powiedz, że wiesz i jest Ci z tym źle. Mam nadzieję, że zadziała jak kubeł zimnej wody i zerwie tą znajomość :)

Gość slebeebster
ja rozmawialam z nim o tym Powiedzial, ze przesadzam, ze smsy to byly zarty i ze w ogole jestem dziwna itd.

No to poinformuj lubego, że od dziś żartujesz tak z każdym facetem :) i jeśli z czasem Twoje żarty staną się realne to dał Ci na to całkowite przyzwolenie :D

slebeebster ja rozmawialam z nim o tym Powiedzial, ze przesadzam, ze smsy to byly zarty i ze w ogole jestem dziwna itd. xxxx niezły manipulant :D czyli wkleja ci że jak widzisz czarne to on mówi że jestes głupia bo to nie czarne tylko białe?:D:D To co wiesz nie jest tym co wiesz :classic_cool: no proszę chyba by mnie scieło jakby mi ktoś wciskał kit. Nie daj sie manipulacji to on nie bedzie miał ruchu i motywacji by cie ciągle oamamiac kawałakami nie z tej ziemi :P

Gość slebeebster
aha i wiadomo bylo o jakie smsy i do kogo mi chodzilo Nie przestal z nia smsowac i znajomosc ma dalej (czesciowo to musi miec, bo czasem wspolpracuja razem) wiec on dobrze wie, ze ja mam jakies podejrzenia

A przede wszystkim dziewczyny przestańcie myśleć w kategoriach - że bez niego to zawali Wam się świat. To Wy jesteście najważniejsze !!!

Gość slebeebster
ale ja go kocham Mysle, ze gdyby nie ona to nei byloby tego klopotu Nie wiem, ale uwazam, ze to jej wina

slebeebster ale ja go kocham Mysle, ze gdyby nie ona to nei byloby tego klopotu Nie wiem, ale uwazam, ze to jej wina xx niestety :P to Ty jestes Panią swojego zycia i szczescia nikt po za tobą na nie władzy nie ma :classic_cool: Mozesz sobie oskarzac kogo tylko chcesz ;)

Gość lorena m.
inaczej gdy sie jest tylko parą, w zwiazku malzenskim jest nieco inaczej.....ja mysle ze on wie, ze domyslam sie, ale ma to gdzies.../sama nie wiem czy to jest powazne czy nie?- sadze ze to nie tylko zabawa, ze tu jest silne zauroczenie

lorena m. inaczej gdy sie jest tylko parą, w zwiazku malzenskim jest nieco inaczej.....ja mysle ze on wie, ze domyslam sie, ale ma to gdzies.../sama nie wiem czy to jest powazne czy nie?- sadze ze to nie tylko zabawa, ze tu jest silne zauroczenie xxx ona isie domysla ze ty sie domyslasz:classic_cool: tak zawsze jedziecie na dommysach?:) ciekawi mnie co zrobisz jak to naprawde nie zauroczenie tylko miłosc jego zycia dla której poswieci lata zycia z tobą?:)

Gość lorena m.
nie, nie poswieci, to wiem.Wiem ze ona, ma meza- i tez nie chce nic zmieniac-tak zrozumiałam czytajac smsy/....dlatego tez moge sie tylko domyslac, bo nic na 100% nie wiem

Gość do lorena m
moj maz tez tak postepowal, ja wiedzialam, on wiedzial, ze ja wiem itd I nic z tym nei robil itd Bardziej sie kryl i tyle Efekt ? nie kocham go juz i chce odejsc, a ON NAGLE MNIE KOCHA WIELCE Smieszne ! na szczescie nie mamy dzieci, kredytu, ani wspolnego majatku Ale ta zalosna istota teraz mnie emocjami usiluje szantazowac, ze jak to ze ja nie moge, ze on mnie kocha itd

Gość do lorena m
i od razu dodam, ze u mnie trwalo to 7 lat Tle czasu potrzebowalam, zeby zrozumiec i dojrzec do wiedzy, ze on mnie nie kocha i nie szanuje Smutne i przykre, ale takie zycie i cena wyborow Dokonalam zlego wyboru i mam tego konsekwencje, zycia prywatnego juz sobie nie uloze, mam 31 lat i ogromny dystans do uczuc, facetow i zaufania u mnie brak :)

no jeśli on wie, że Ty wiesz i ma to gdzieś, a mimo wszystko ciagnie to dalej to nie mja sensu utrzymywać takiego związku. Chyba, że lubicie być poniżane i traktowane jak powietrze :D

Gość do lorena m
faceci to dziwne stwory ... teraz jak jawnie mowie mezowi, ze go nei kocham i nie widze przyszlosci to po prostu tak sie podlizuje, ze az to niesmaczne jest ...

lorena m. nie, nie poswieci, to wiem.Wiem ze ona, ma meza- i tez nie chce nic zmieniac-tak zrozumiałam czytajac smsy/....dlatego tez moge sie tylko domyslac, bo nic na 100% nie wiem xxx w sumie po co ma poświecać jedna się z nim bzyka i ma słodkie popierdówki a druga daje mu jesc i opiera go ;) życ nie umierać :D:D:D

Gość lorena m.
pewnie troche macie racje, ale nie do konca sie z wami zgodze- nie wiem ile macie lat i czego doswiadczylyscie w zyciu. Powiem wam jedno-to nie jest nie kwestia prania mu skarpetek, czy robienia obiadku-to kwestia przyzwyczajenia, wygody, owszem- obiad robie, ale czasami i on, to sa wspolne dzieci, dom na kredyt, kawał zycia za nami- co to da ze przewroce swoje zycie i zycie dzieci do góry nogami? no co?