Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slebeebster

czy to romans?

Polecane posty

lorena nie jestem gówniarą mam doświadczenie w życiu i wiem że poki Piotruś Pan nie poczuje konsekwencji swoich dziecinnych zachowan nie ma szan s na to ze sam sie zmieni. Piszesz ze dzieci :O sorki ale powiedz jaki przykład dajesz im jako kobieta? matka? taka co siedzi cicho w toksycznym zwiazku i udaje że jest ok?:O tego chcesz dla własnej córki?? uwazasz ze one są slepe i głuche?:O

Gość lorena m.
wiesz, ja nie pisze tu po to, by ktos dawał m rady co zrobic ze swoim zycie?pisze bo to otwarte forum/ nie sugeruje ze ktos tu jest gówniara etc./dobrze ze masz takie podejscie do zycia- ja inaczej nie umiem, a moze nie chce i jest mi w gruncie rzeczy wygodnie/

wiesz? nie daje ci rad:) to moze bolesne ale lubie jak rzeczywistość wygląda jak rzeczywistość ;) twoje zycie twój cyrk i twoje małppy :) ja jesli sie na coś decyduje w zyciu to biore to na klate i zyje z całym wachalrzem konsekwencji jakie z tego wyboru wynikają a nie uzalam sie nad sobą i nie jęcze ;)

Jak Ci tak pasuje to się nie dziw jak którego dnia sprowadzi panią do domu i zamieszka z nią w Waszej sypialni. I jeszcze Cię opiepszy, że nie dziękujesz mu za to, bo jest przecież jeszcze jedna osoba więcej do płacenia rachunków i zajmowania się domem :D Przypadek z życia wzięty - tak po 30 latach małżeństwa doczekała się moja ciotka przymykając oczy na wiele rzeczy !!!

Gość lorena m.
jak zauwzyłas, nie uzalam sie nad soba i nie płacze- pisze o rzeczywistosci....i czasami a nawet czesto bywa tak ze zyje sie obok siebie, i albo sie udaje super małzenstwo albo mowi sie prawie oficjalnie ze jest jak jest -....a poki co czekam na pana którego bzykne na boku.Pisze, ze tak po prostu jest, bywa itd.

Gość lorena m.
do Boska Luiza- nie obraz sie, ale pierdzielisz jak....:)- nie sproawdzi mężatki do domu, z jasnych przyczyn

A jak chcesz sama bzykać się na boku to całkiem inna sprawa :D Wtedy nawet uważać specjalnie nie musisz :D

czyli dobrze mówie udajesz małżeństwo :) i powiem szczerze ze nie odbija sie to dobrze na nikim tkwiącym w takim układzie:) Bywa róznie jedna ma narkomana inna psychoopate jeszcze inna pijaka a ty masz notorycznego zdradzacza :) nie czyni cie to w zaden sposób lepszą od innych wspomnianych kobiet...wszyscy ci faceci sa niedojrzali a to czesto przez to że dbajace kochajace i unikajace prawdy zony im to ułatwiają:)

tak się ułożyło, że panią mąż "wypier..." z domu, bo dowiedziął się o jej "przyjaźni" z wesołym wujaszkiem :D

Gość lorena m.
hmm, kazdy ma swoje zycie i zyje jak chce- tyle w temacie/ ja mam jakby juz pozamiatane, ale wolne dziewczyny powinny sie zastanowic nad takimi panami jakiego mam ja

Gość lorena m.
a nie wiesz? dziwne ze nie wiesz jakie beda konsekwencje takiej sytuacji?haha- nie wiesz jak reaguja faceci a takich sytuacjach- naprawde dziwne, bo 99% facetów kopie taka pania w tylek

skoro przestrzegasz wolne dziewczyny to moze powiedz jakie syndromy ma facet potencjalny zdradzacz;) lorna nie mueisz od niego odchodzic by zmienic własne zycie :classic_cool: w tym własnie tkwi cudowna tajemnica szczescia:) ale przeciez Tobie jest tak dobrze ;)

Gość lorena m.
masz racje, generalnie jest mi tak dobrze............/ a jakie ma cechy taki pan zdradzacz?-moj małoznek to typ pana przystojnego, zawsze miał w sobie to cos co ciagneło do niego panie, dziewczyny.Zawsze bryluje w towarzystwie, usmiechniety, komplementuje, podrywa, wodzi wzrokiem, zawsze centrum uwagi.Jestem przekonana, ze nawet teraz byłby w stanie uwiesc wiekszosc kobiet...niestety

Gość glaadiatorka23
zycie pisze rozne scenariusze i czasami trzeba sie dostosowac

Gość ja mam takiego meza
ktory smsowal, gg, maile itd Nie kocham go, chcę odejść, a on mi nie chce pozwolić, mówi, że nie da rozwodu itd. bo on mnie kocha i jestem idealna itd ciekawe hehe skoro taka idealna to po co mu te wszystkie kurwy były? pieprzony frajer ! gardzę nim

Gość hejom
Autorko co slychac. Jak sie twoje relacje z chlopakiem?

Gość slebeebster
była taka cicha wojna, ostatnio ma dla mnie mniej czasu, weekend zamiast ze mną spędził z kolegami, kolejny też nie miał czasu, pracował Teraz jest tak neutralnie między nami. Ma z nią kontakt nadal, widzieliśmy się chwilkę *był u mnie po jakieś dokuemnty,ktore kiedyś zostawił - i widziałm skrzynka pełna smsów od niej i do niej :(:( Przejrzałam szybko i pobieżnie Napisal jej, ze z nia mogłby miec dziecko, ze jakby ona powiedziala, ze chce to by tak było Ona się go zapytala dlaczego zdradza, skoro jest ze mna i mnie kocha? On jej odpisał, że nie mówi mi kocham już od dawna (to prawda) Pisał tez, ze mu cudnie z nią, że jest super, nigdy go nie zawiodla i w ogole ach och Ona mu napisała w ostanim smsie, ze muszą to zakończyć i ona go prosi, aby dał jej to zakończyć, bo nie mozna juz tak dłużej Teraz jestem taka otepiała, nie placze za duzo, jakbym dostała czyms ciężkim - tak się czuję

Gość slebeebster
wiem, że ona to chce zakończyć Jasno to wynikało z jej smsa, nie wiem co oznacza prośba, żeby on jej pozwolił Ale z tego wynika, że to jemu zależy na tej relacji Mam nadzieję, że to się rozpadnie i jakos się ułoży

Gość gegefrdv
Jasno masz czarne na bialym, ze cie zdradza jednak. I dla niego to cos powaznego skoro chce dziecka. Rozmawialas z nim o niej?czy udajesz ze nic sie nie dzieje?Raczej sie rozpadnie ale twoj zwiazek.

Gość do atorki tematu
i spotykacie sie jakby nigdy nic?!???? on pisze takie rzeczy do innej a ty z nim ??? on cie nie kocha, nie wiem czy kiedys kochał, ale na pewno nie kocha teraz

Gość slebeebster
On nie napisał, że z nią chce mieć dziecko, tylko że z nią mogłby mieć, jakby ona powiedziała tak. Dodał, że byłoby ładne, ale nie napisał, że pragnie z nią dziecka, dla mnie to duża różnica. Ja myślę, ze on nie odejdzie ode mnie, gdyby chciał to już by to zrobił, a nie zrobił

Gość femina nina
Jakoś się ułoży? A gdzie twoja kobieca duma? Facet pisze do innej, że chce mieć z nią dziecko a ty piszesz że jakoś sie ułoży? Jesli ona zerwie z nim (bo raczej nie on z nią) to za jakis czas bedzie inna. Jak ty widzisz przyszłosc z nim?

Gość femina nina
Nie odejdzie ale bedzie bzykał inne. Swietne podejście, ja bym już nie dotknęła takiego chuja i brzydziłabym się go.

Gość fiwh njipobnklpe
gość Cię zdradza - to co pisze to zdrada, kim Ty dla niego jesteś?? daj sobie z nim spokój

Gość TY chyba lubisz
Żeby Cię ktoś po dupie kopał slebeester, co? Ludzie, przestańcie jej dawać rady odejdź od niego. Ta wariatka nie ma szacunku dla siebie, już tamta druga zasługuje na większy bo się szanuje, dlatego facet na dwóch lapkach kica. Skąd się biorą takie idiotki? "już nikogo sobie nie znajdę!" No to trzymaj się dupka dalej aż cię kopnie! Co on robi dla ciebie sieroto obrzygana? Łaskę ci zrobi, że wpadnie na kanapkę? Może dlatego, że u ciebie taniej? Przyoszczedzi na żarcie to tamtej kwiatki kupi. Zakochała się...babo, każdej z nas się zdarza popełnić błąd, źle ulokować uczucia. Skończ już głupie pytanie się: "co znaczą te sms-y?" ZNACZĄ ŻE FACET MA CIĘ GŁĘBOKO GDZIEŚ! A te durne żony, które się tu wypowiadały: wyrazy współczucia. Zyjecie w szambie. Nawet jeżeli jest pomalowane na złoto to nadal szambo.

Gość femina nina
Dokładnie, ja mam 33 lata i jestem sama. Rok temu pognałam takiego lovelasa. Wolę być sama niż z byle kim.

Gość hejovnspwpp
nie przesadzajcie, jedziecie po autorce niepotrzebnie Jest zakochana to ma nadzieje Nie krytykuje jej łatwo sie mowi wsyzstkim a co do jej faceta - sprobowal innej i wariuje, minie troszke czasu, znudzi mu sie nowa dupa i doceni swoja kobiete To facet, seks mu przyslonil na chwilke realia, ale wróci do normy wszystko Autorko nie martw sie, tamta rucha, a to Ty jestes jego kobieta! to z Toba sie oficjalnie spotyka, znasz jego rodzine, kolegów A z tamta szmata moze tylko po kryjomu si pieprzyc i tyle

Gość TY chyba lubisz
Ona NIE JEST jego kobietą! Nawet nie mówi jej, że ją kocha! Wiecie, jaki jest problem? Laska się boi opinii ludzi, bo co oni powiedzą! Mnie facet zostawił po 5 latach, byliśmy oficjalnie zareczeni. I co? Po 7 latach, paru nieudanych związkach w końcu trafiłam na cudownego człowieka, który kocha i szanuje mnie. Życie to nie bajka, ale udawanie, że wszystko jest super, kiedy nie jest nic nie daje.