Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

020

OBUDŹCIE SIĘ!!!!

Polecane posty

Witam. Jest to mała analiza orędzi które otrzymuje Maria Bożego Miłosierdzia. Chronologia wydarzeń 1. Oczyszczenie (Ucisk) według Orędzia z dnia 20.7.2011 "Jesteście w środku Ucisku, który został przepowiedziany w Piśmie Świętym. Wielki Ucisk rozpocznie się z końcem 2012 roku." Można zatem domniemywać, zakładając, iż 20.07.2011 to środek Ucisku, wówczas koniec około 20.12.2012, a początek musiałbyć około 20.02.2010. 2.Wielki Ucisk (z końcem 2012 roku) 3. Kara 4. Ponowne Przyjście. Pomiędzy Uciskiem a Karą, zaistnieć mają jeszcze 2 wielkie wydarzenia: Wielkie Ostrzeżenie oraz Wielki Cud. Prawdopodobnie Wielkie Ostrzeżenie będzie miało miejsce przed Wielkim Uciskiem. W trakcie Wielkiego Ucisku natomiast pojawi się Wielki Cud. Jedno jest pewne. Tylko Bóg wie kiedy to nastąpi. My możemy jedynie czekać w ufności, pokorze i w modlitwie. ad.1 Oczyszczenie (Ucisk) - zacznie się w 2011 - odbędzie się szybko - powodzie, fale upałów, trzęsienia ziemi w Europie, wybuch wulkanu - zacznie brakować żywności na świecie - katastrofy ekologiczne w Azji Europie Rosji i USA. - liczba katastrof będzie rosnąć - katastrofy naturalne są po to, aby powstrzymać Antychrysta ad.2 Wielki Ucisk - zacznie się z końcem 2012 - będzie kontrola dóbr materialnych, banków, pożywieia - przejmowanie właśności za pożywienie - przywódcy stracą kontrolę - strzec się nowych dyktatorów - będą usuwane znaki obecności Boga, ze szkół, uniwersytetów, szpitali, w konstytucjach - Słowo Boże oraz nauczanie będzie zniesione i karalne - będą zachodzić zmiany w Kościele - usunięcie Papieża Benedykta. - kościoły będą zamykane - narzucanie modlitw - zmiany w konsekracji Ciała i Krwi - mogą zaprzeczać istnieniu Ciała i Krwi w św. Eucharystii - zmiany w posłudze (nie będa na początku problemem, potem kolejne będą wymuszane) - powstanie w krajach arabskich wznieci pośrednio niepokoje na świecie - świat arabski zjednoczy się przeciw Żydom - będzie wojna na bliskim wschodzie i zaangażują się inne kraje, Narody Zachodnie sprowokują Rosję i Chiny - będą morderswa globalnych przywódców (liderów) - dwóch z bliskiego wschodu "jeden to był Kadafi" oraz jeden z zachodu - wojna nuklearna - Czerwony Smok - wojna ma zmniejszyć populację - w wyniku wojny będzie brak żywności - prześladowania Czerwonego Smoka nie potrwają długo - spisek ekonomiczny - jedna globalna waluta - pieniądze będą bezwartościowe - jedyny sposób komunikacji poprzez słowo - uwaga na globalne szczepienia - wystrzegać się globalnej władzy - fałszywy prorok będzie starał się prowadzić Kościół - fałszywy prorok okaże przyjaźń Antychrystowi - aby podróżować, lub otrzymać pozwolenie na pożywienie trzeba będzie przyjąć znamię besti Jak jest opisywane Wielkie Ostrzeżenie? - będą znaki na niebie przed Ostrzeżeniem - próbka Dnia Sądu - powyżej 7 roku życia - pojawi się znak Krzyża - ziemia stanie w miejscu - spektakularny, dramatyczny spektaktl na niebie - zderzenie komet na niebie, eksplozja - rozbłyśnie czerwone światło Wskazówki - zrobić zapasy żywności (konserwy, suszone pożywienie) - kupić nasiona - okrycia, koce - woda (tabletki do oczyszczania wody lub coś co oczyszcza wodę) - poświęcone świece - modlić się w grupach i znaleźć odważnych duchownych oraz miejsca gdzie będzie można się spotykać - przechowywać Słowo Boże, Pismo Święte i ważne lektury

Gość przeor
u nas na osiedlu działa już aktywne kółko modlitewne,spotykamy się co tydzień w blokowej suszarni i odprawiamy modły w intencji ojczyzny i biednych ludzi

Gość przeor
czy masz może jakieś rady lub wskazówki dla nowicjuszy?

Gość ale mam stracha
boze co mam robic

Gość ale mam stracha
gdzie sie chowac?

Gość ale mam stracha
wiem o tym i podzielam zdanie, ale az strach mnie bierze co to bedzie :(

Gość przeor
szkoda,bo jesteśmy otwarci na propozycję,chcemy wprowadzić zajęcia gimnastyczne i śpiew chóralny

róbcie co chcecie ja was ostrzegam tylko każdy ma własny rozum

Gość ale mam stracha
modle sie ale czy to cos pomoze uratuje ten chory swiat?

modlić się powinniśmy za tych którzy w trakcie ostrzeżenia umrą i za wszystkie dusze na ziemi

Gość przeor
podobno w świętych księgach jest napisane,że kto będzie kopulował w dniu zagłady ten dostąpi bram niebieskich,mozesz to potwierdzić

Gość fgvzgfdzvgfrv
nie uratuje a oczysci modl sie z wiara modlitwa bez wiary nie ma az takiej mocy

Gość hihi787787878
Końca świata nie bedzie,nikt nie wie kiedy to nastapi.Poco mam robić zapasy żywności?żeby się popsuły?

Gość fgvzgfdzvgfrv
przeciez ona nie straszy o koncu swiata... wez przeczytaj najpierw a potem sie wypowiadaj

to ostrzeżenie z Nieba nie koniec świata!!!

Gość ale mam stracha
to mam kopulowac czy sie modlic robicie mi wode w mozgu?

Gość przeor
czy trzeba się jakoś specjalnie ubrać na te okazję?

"...zobaczą zmiany na niebie. Będą świadkami słonecznego obrotu, jak nigdy dotąd. Następnie ujrzą Krzyż. Stanie się to tuż przed zderzeniem gwiazd na niebie i kiedy Moje Promienie Bożego Miłosierdzia okryją ziemię. Następstwem będzie cisza, tak że każda dusza będzie w stanie absolutnej prywatności, gdy stanie przede Mną. Powiedz Moim dzieciom na co muszą uważać, gdyż one nie muszą się obawiać." Jezus Chrystus 11 listopad 2011 16.00

Gość hihi787787878
Jakie ostrzeżenia.Co wy sobie wogóle myślicie?

Gość przeor
masz kopulować modląc się

Gość fgvzgfdzvgfrv
przeor, codziennie masz okazje specjalnie sie ubrac bo codziennie wypelnia sie to oredzie

Gość przeor
specjalnie czyli jak

Mówię wam to aby was ostrzec to są Słowa Pana Jezusa. Każdy zrobi z tym co chce to nie są bujdy o tym jest w Piśmie Św w Dzienniczku Siostry Faustyny

Gość hihi787787878
02 nie wymyślaj głupot.Sama sobie rób zapasy żywności buraku.Jestes pewnie jakąś spasłą m....acio...rą co siedzi cały dzień na kafee

Przekazujcie to jak największej liczbie osób by wiedziały jak się przygotować na powtórne przyjście Jezusa.