Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

020

OBUDŹCIE SIĘ!!!!

Polecane posty

Gość ale mam stracha
to Pan jezus mowil o konserwach zeby zakupic cos tu mi nie gra, znowu robicie mnie w bambuko :(

Ja nie wymyślam tylko ostrzegam i nie jestem spasłą maciorą. Nikomu nie narzucam i nie przymuszam

Gość przeor
tzn,ze my ze zwoim kółkiem modlitewnym mamy duże szanse dostapić zaszczytu i łaski pańskiej

Czytajcie Biblię i proście Pana o zrozumienie pisam świętego. Niczego się nie bójcie. Niech Zbawiciel was prowadzi.

Gość przeor
my czytamy na role :-)

dziwie się że otzrymujecie takie wskazówki z Nieba a nic z tym nie robićie przekażcie to przynajmniej innym

Gość hihi787787878
Ja wiem jak sie mam przygotować,potrzebna jest mi czysta wiara!!!!!!!!Jeśli ktoś wierzy ,to Pan pomoże mu nawet bez konserwów!!!!!!!!!!!!!!!

"W połowie roku 2010 r. rozpoczął się konflikt muzułmański i należy się modlić, aby nie rozszedł się na Europę i świat. Kilka miesięcy później będzie głód na świecie i drożyzna.Trzeba zbierać żywność przynajmniej na rok. Będzie coraz mniej pracy. Pan Jezus dał mi wyraźnie poznać, że OSTRZEŻENIE - MAŁY SĄD (występuje pod różnymi nazwami) będzie w 2012 r. Trzeba na ten czas się przygotować - bardzo dużo modlić, nawracać i spowiadać. Po OSTRZEŻENIU będzie duże zamieszanie. Jedni uwierzą a inni pomyślą, że to im się śniło. Około roku po OSTRZEŻENIU - 2013 r. będzie dany widzialny znak. Tak wierzący jak i niewierzący będą wiedzieć, że jest to nadnaturalne zjawisko, pochodzące od Boga. Niewierzący będą zdziwieni, bo to będzie coś pozaziemskiego i widzialnego na cały świat. Pan Jezus potwierdził, że w 2014r. będą przymusowe szczepione bioczipy o czym podczas OSTRZEŻENIA poinformuje każdą osobę, bo w czasie OSTRZEŻENIA będą Go widzieć wszyscy w tej samej sekundzie. Wszyscy - czy to wierzący, czy niewierzący będą wiedzieć, że stoją przed Jezusem. Całe ich jestestwo będzie wiedzieć. Będzie to tak, że nie będzie możliwości, aby tego nie wiedzieć. I w odróżnieniu do antychrysta, który również będzie czynił cuda - PAN JEZUS będzie widzialny dla wszystkich równocześnie, czego nie jest w stanie uczynić antychryst. Dlatego - gdy przed człowiekiem pojawi się jakaś nadnaturalna osoba mówiąca, że pochodzi od Boga, należy ją poprosić aby odmówiła Różaniec. Diabeł nie jest tego w stanie zrobić. Mówię o tym, ponieważ diabeł będzie chciał narobić Panu Jezusowi zamieszania przed OSTRZEŻENIEM i po OSTRZEŻENIU, bo jest podobny do Jezusa. On - antychryst jest, żyje i w odpowiednim czasie ujawni się światu. Po przejęciu rządów będzie chciał na siłę wszczepiać bioczipy. NIE WOLNO ICH PRZYJĄĆ NAWET ZA CENĘ ŻYCIA. Należy prosić Pana Jezusa, aby pokazał miejsca schronienia. Będą to głównie miejsca objawień Maryjnych. W tych miejscach pozostaną ludzie oddani Jezusowi, w tym oczywiście kapłani. Nie będzie wolno opuszczać tych miejsc, aby nie zetknąć się z ludźmi, którzy mają wszczepione bioczipy. Nie wolno nic od nich chcieć, ponieważ będą jako osoby opętane, całkowicie pod wpływem diabła. W tych miejscach schronienia trzeba czekać na przyjście Pana Jezusa, ponieważ będzie to całkowity powrót Jezusa. Trzecia wojna światowa (atomowa), choć nieco "okrojona", nie jest jeszcze odwołana przez Pana Boga. Trzeba bardzo dużo modlić się i pościć w tej intencji. Bożena z Florydy pozostaje w kontakcie z ks. egzorcystą jak również z ojcem duchowym, który jest profesorem fenomenologii - specjalista od cudów. Ona była zupełnie niewierząca. Widzi Pana Jezusa żywego w różnym wieku i słyszy Go. Powiedziała, że jakiś czas temu widziała jak na nowo Go ukrzyżowali i przybijali do Krzyża w Warszawie. Po wysłuchaniu jej sprawozdania zapytałam: Panie Jezu - czy prawdziwie Bożena widziała Ciebie krzyżowanego w Warszawie? Pan Jezus: "O......ludzie krzyżują Mnie każdego dnia, kto to wytrzyma? Grzechy, grzechy, grzechy wasze a ponieważ tak bardzo łatwo można je wyeliminować a wy nie chcecie, to powtórne Moje przyjście na ziemię jest bliskie. Panie Jezu, czy data 2012 r. jest realna, że będzie OSTRZEŻENIE? Pan Jezus: " I tak i nie. Zawsze mówię: wasza przyszłość zależy tylko od was. Będę KRÓLEM - zmienię serca wasze i będzie pokój w waszych sercach i na całym świecie. Nie będę KRÓLEM - będzie panowała na całej kuli ziemskiej śmierć. Ostaną się tylko te narody, które obwołają Mnie KRÓLEM na warunkach ogólnie znanych. Ja nie chcę być Królem ukrytym.

Gość kamilkaaaaa23
Nie znacie dnia ani godziny - Mt 25, 1 - 13 Ewangelia Mateusza 24,42-43, Tł. Biblia Warszawska: "Czuwajcie więc, bo nie wiecie, którego dnia Pan wasz przyjdzie. A to zważcie, że gdyby gospodarz wiedział, o której porze złodziej przyjdzie, czuwałby i nie pozwoliłby podkopać domu swego. Dlatego i wy bądźcie gotowi, gdyż Syn Człowieczy przyjdzie o godzinie, której się nie domyślacie." Tyle na ten temat. Nie siej zamętu

Gość przeor
kamilka dziękuje w imieniu członków

Gość kurna
co za pierdy tu wypisujecie. Proszę w skrócie bo nie chce mi sie czytac tych wypocin

Gość przeor
w skrócie-masz przejebane

Gość hihi787787878
020 nie wypowiadaj imienia Pana Boga twego nadaremno,a ty to zrobiłaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!lecz się,

Gość ale mam stracha
jestesmy uratowani, chyba przylacze sie do przeora kolka modlitwenego

Dziwne to ostrzeżenie. Przecież waidomo, że Chrsytus będzie Królem całej ziemi. W każdym bądź razie i tak zachęcam do czytania Biblii i modlitwy (najlepiej własnymi słowami do Zbawiciela o łaskę i zrozumienie Pism)

Gość przeor
serdecznie zapraszam

Nie wiem dlaczego co niektórzy są tak nie mili czy ja wam krzywdę robię? Dzielę się tym co wiem a wiele nie ma pojęcia

Gość przeor
a wiedze masz ogromną,czyżbyś doznała łaski objawienia?

Miałam tak wgl sen o tym ostrzeżeniu. Szłam z chłopakiem i nagle poczuła że się zbliża godzina ostrzeżenia nagle zrobiło się czerwone Niebo a ja upadłam na kolana i zaczełam się modlić . Mój chłopak był przestraszony ale powiedziałam mu żeby się nie bał bo to Pan Jezus pokazuje że jest. Widziałam jak sąsiedzi z przerażenia umierali Mowię prawdę

Miałam też kilka snów w których była Maryja

Gość przeor
radio maryja?

Gość zaba zielona
autorko, czy ty jestes swiadkiem Jehowy ??? bo jakos mi na to wyglada :(

Gość przeor
powiało grozą

Gość przeor
nigdy sie nie poddaję i walczę do końca:-)

Gość zaba zielona
ja tam wierze w Matke Boska tylko jedno mi tu wszedzie nie pasuje, bo to tak jakby grozba a Pan Jezus zawsze mowil: nie lekajcie sie! moze dlatego nie bardzo wierze w to co tu napisane. :(