Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuptus69

czyzby w koncu:)?

Polecane posty

Gość Nie każdy jest
taki necierpliwy jak Ty:) i ma też inne zajęcia oprócz siedzenia na kafe całymi dniami.

Gość tuptus69
A nie sorry raz... raz mi z piczki pobierali ale nic nie wykazało bo byłam po stosunku.

Gość tuptus69
n to dzisiaj jestem umowiona do ginekologa. zobaczymy na jaki fenomen wpadnie:)

Gość Tylko się nie
nakręcaj za bardzo żeby nie było rozczarowania.

Gość Jak po
wizycie?

Gość tuptus69
na usg jeszcze nie widac nic, lekarz stwierdzil ze to bedzie gdzies 2 tydzien od zaplodnienia, czyli ok 4 tydzien ciazy. nastepna wizyta przed sylwestrem i powinno byc juz widac plamke:)

to masz usg robione tak jak ja:) wszystko zależy od sprzętu, w szpitalu mi robili w 1 dn spodziewanej miesiaczki i nie byl w stanie stwierdzic czy to na 100% ciąża, po 3 dniach byłam prywatnie(potrzebowałam zaświadczenia) i na usg już było widać moje Maleństwo :)

Gość tuptus69
ja prwatnie bylam, wyjezdzil we wszystkie strony i nic nie bylo jeszcze, troche mi sie wszystko poprzestawialo w okresie wiec ten 2 tydz tez moze byl strzelany, zobaczymy na kolejnej wizycie:)

Gość Było wiadomo
ze na USG jeszcze nic nie bedzie widać. Nie potrzebnie chodzicie tak wczesnie na wizyte, nic sie nie dowiecie a karty ciazy i tak nie założą dopóki nie stwierdzą żywej ciąży.

Gość rcgvhbjnsdxfcgvbhnj
nic nie widać na USG a lekarz stwierdził ciążę?

Gość Stwiedził ciąże
zapewne na podstawie badania ginekologicznego a nie USG.

Gość tuptus69
tutaj rzeczywiscie wszyscy sa madrzejsci od lekarzy kazdego pokroju. nawet nie chce mi sie odpisywac na ten post. no ale. niepotrzebnie sie chodzi tak? wg mojego okresu bylby to 7-8 tydzien, wiec nie wiem czy to za wczesnie? moze najlepiej w ogole nie chodzic?! poza tym ciaze wykrywa sie nie tylko po tym z\e widac plamke na usg. bo m.in. we wczesnej ciazy jest pogrubione endometrium heteroechogenne. no ale po co tlymaczyc to komus jesli on i tak wie swoje? pomyslcie najpierw troszke zanim odpowiedzie na jakis post, bo raczej wiedzy lekarskiej nie posiadacie/

Gość Teraz Ty się autorko
mądra znalazłaś.. a nawet nie wiedziłaś kiedy powinnaś sie wybrać do lekarza i czy przeziębienie ma wpływ na wynik testu...Lekarz powiedział Ci to i owo teraz się mądrzysz.

Gość tuptus69
kiedy pojsc? raczej wypowiedzi na forum nie wlynely na moja decyzje czy pojsc do lekarza. wiec tu pudlo. ale fakt biorac pod uwage ze czlowiek wypatruje juz kilka miesiecy tych 2 kresek na tesie ciazowym i w koncu je wypatrzy wiele watpliwosci przychodzi do glowy, nawet tak glupich jak z tym przeziebieniem. czasami emocje biora gore.

Gość Teraz Ty się autorko
No faktycznie nie ale każda napalona na ciąże poleci odrazu do gina. Kiedy pójść...To jest Twoje pytanie z pierwszego posta "kiedy powinnam wybrac sie do ginekologa zeby potwierdzil 100 % ?"

Gość tuptus69
no i raczej o tym chodzi na forum zeby sie radzic madrzejszych ludzi ktorzy posiadaja wiedze na dany temat nawet z wlasnego doswiadczenia a nie ludzi ktorzy napisza ci ze po co tak szybko isc do lekarza. myle sie? poprostu niektore ostatnie wypowiedzi moglby byc w ogole nie dodane, bo brak wiedzy na dany temat powinnien sie rownac z tym ze sie na niego nie wypowiada. no ale sa ludzie i ludzie:) wiec dziekuje za odpowiedzi ktore mi pomogly i pozdrawiam wszystkich.

Gość Na tym forum nie
ma ginekologów. Trafiłaś na złą stronke. Tu są sami zwyczajni ludzie wiedzy lekarskiej nie mają jedynie z doświadczenia mogą Ci coś podpowiedzieć.