Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana82

dostałam w ciąży na l4 dyscyplinarkę...!!!:(:(:(

Polecane posty

Gość załamana82
podobno ukradłam ważne dokumenty...nic przynajmiej dzieki wam przestałam płakać...jutro podzwonie tu i tam!...

Gość matka z dziecmi
mozliwe ze tak wlasnie jest, jakos nie mam wielkiego zaufania do sądów, od roku w naszym kraju sądy proszą sie zeby im nie ufac, ale mam nadzieje ze zalamana jest niewinna, sprawe szybko zlozy w sądzie i ją wygra, do konca ciązy musi siedziec na chorobowym i po macierzyńskim tez chyba zasili grono bezrobotnych chyba ze szefa ktos pogrązy.

Gość samułel_36
a ja mysle, ze jest winna. widac, ze tylko kombinuje jakby tu uniknac pracy i chamsko atakuje osoby, ktore nie uwierzyly w jej bajeczki

Gość pragmatyczne podejście do życi
Pfff, ważne dokumenty? Ciekawe po co one miałyby Ci być? Nie przejmuj się, niewinności udowadniać nie musisz, załóż im sprawę w sądzie, bez dowodów masz ją wygraną, a jak Cię przywrócą, to ciągnij L4 aż do końca ciąży :D

Gość matka z dziecmi
jeszcze nic chamskiego nie napisala, a za to zostala obrzucona obelgami od jakiejs wariatki z czarnym nickiem KOLDRA PANCERNA WIEC SIE NIE CZEPIAJ NAJLATWIEJ TO KOGOS ZESZMACIC.

Gość Współczesny Romeo
Przecież to pierdolone prowo!!! Ludzie. suka stopniowo dozuje klimat :D A wy łykacie takie gówno jak młode pelikany 🖐️

Gość PRACODAWCA xxx
No to mozesz sie odstresowac. Musieliby miec niezle dowody na to, np swiadkow. Najwazniejsze, nie kontaktuj sie z nimi telefonicznie, ani ustnie, wyslij maila ktorego kopie zachowaj albo najlepiej list polecony z odpowiedzia na dyscyplinarke. Co i jak napisac poradzi ci prawnik, przejdz sie tez do tego sadu pracy, najlepiej osobiscie, jak cie z brzuchem zobacza to moga byc bardziej pomocni. I nie panikuj, za taka akcje nalezy ci sie trzykrotnosc pensji jako odszkodowanie. ;)

Gość pragmatyczne podejście do życi
Otóż to, odszkodowanie jest konieczne :D Nie można tak stresować kobiety w ciąży :D

Gość PRACODAWCA xxx
kochana, nie mnie oceniac sytuacje, prawo mamy jakie mamy i nie ma powodow zeby z niego nie korzystac. Za cos takiego nalezy sie odszkodowanie

Gość jaq
zalezy jak ważne to były dokumenty. u mnie w ex firmie nie można było wziąść pracy do domu. kontraty na parenaście mln euro czy inne dokumenty sprzedaży to są min. ważne dokumenty.

Gość PRACODAWCA xxx
a wiem to z doświadczenia !

Gość dlaczego baba w ciazy
ma byc traktowana jak swieta krowa? Jesli coś przeskrobała to ma wylecieć na zbity pysk, PRAWO POWINNO BYC RÓWNE DLA WSZYSTKICH

Gość mama muminków
jeśli jesteś niewinna to sąd pracy i będzie ok spokojnie i bez nerwów.. powodzenia trzeba walczyć o swoje! czy się jest w ciąży czy nie.

Gość załamana82
tydzień temu kazali mi złożyć wypowiedzeniea jak nie dostali go no to dali mi dyscyp....dziwne to nie???ok dziś najdalej jutro wychodzę na własne życzenie i uderzam od razu do radcy...przecież nie można ciężąrnej sę zwolnić?pomorze mi takie nagranie????

Gość mam to samo co
cos duzo kombinujesz , dziewczyno . ja Ci nie wierze bo znam taki Twojego pokroju a to z tymi dokumentami to sobi na poczekaniu wymyslilas.

Gość dolonna
na jakiej umowie jestes zatrudniona ?

Gość to nie jest takie proste
Skoro dali ci dyscyplinarkę a załóżmy że to kara za brak wypowiedzenia to mimo wszystko musieli mieć coś na ciebie,ale nieważne,jesteś w ciązy,i wypisujesz się na żądanie?skoro jesteś w szpitalu upoważnij męża ordynator oddziału potwierdza że ty nie możesz reprezentować swoich interesów bo jesteś w szpitalu,chybaże chcesz odszkodowanie ale wtedy jak wypłynie że wyszłaś na własne żądanie to popij wodą zero szans,łatwiej ci załatwić sprawy będąc w szpitalu,

Gość gość
Niektórzy ludzi są okropni.