Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dizzzyjazzzy92

czy naprawde jestem jedna z ostatnich dziewic w moim wieku?

Polecane posty

Gość dizzzyjazzzy92

Jestem na drugim roku studiow(matematyka), mam 20 lat, po koniec lutego skoncze 21. Jestem dziewica. Myslałam , ze to normlne moim wieku,ze w koncu nie kazdy seksi się w liceum...Ale dzisiaj zaczełam w to watpic, gdy przez przypadek wyszlo w rozmowie ze nawet moja koleżanka z roku taka szara myszka ma juz to za sobą od roku czy dwoch (nie, nie rozmawialaysmy o tym kto jet dziewica tylko mowilysmy o tabsach anty,ze maja tyle powiklan na co ta kolezanka stwierdzila ze bierze od ponad roku i nic jej nie jest)....Czyli wychodzi na to ze nawet szare myszki z matmy maja to juz za soba(oczywiscie nie wiem czy wszystkie , mowie na przykladzie tej kolezanki)... powiedzci tak szczerze, bo nie chce mi sie w to wierzyc - czyzbym byla jedna z ostatich dziewic w tym wieku?

Gość IMO12370
'Dziewice' po dwudziestce istnieją tylko na Kafeterii. :classic_cool:

Gość tyhujmn
Najważniejsze by zrobić to z kimś kogo się kocha a nie z" byle kim by mieć za sobą" . Ja nie pójdę do dyskoteki by tam zaliczyć laske czy do burdelu tylko po to by przestać być prawiczkiem a już mam 21 lat.

Gość jan9osik
zrob cos z tym dziewczyno... co Ty swieczek w domu nie masz?

Gość kaja222
moja siostra tez jest na 2 roku studiow i jest dziewica.Miala okazje ale nie poszla z pierwszym lepszym

Gość dizzzyjazzzy92
oczywiscie nie zamierzam, tracic dziewictwa na dyskotece w kiblu... ale ciekawam czy dziewice w wieku 20-21 to margines rzedu kilku procent?

Gość Spokojnie - to tylko kobieta
Też jestem 92 rocznik i prawiczek. Nie jestem z tego specjalnie zadowolony. Wiadomo że też do dyskoteki albo burdelu nie pójdę. Jeżeli nie z ukochaną osobą to chciałbym to zrobić w jakiś kulturalny, cywilizowany sposób z dziewczyną na poziomie i nie muszę nic większego do niej czuć, wystarczy żeby miała w głowie posprzątane i nie była to jakaś lafirynda.

Gość dizzzyjazzzy92
fikuu mikuu to wg ciebie jaki procent dziewczyn w tymwieku jest jeszcze dziewicami?

nie prowadzę sondaży skoro jednak znam takie przypadki, to znaczy, że jednak trochę jest (choć to oczywi ście mały procent)

Gość dissolved girl
A nawet jeśli jesteś w mniejszości, to co z tego? Co to za różnica? Ważne, jak Ty się z tym czujesz, a nie jakieś tam statystyki...

Gość prawiki są tutej
i dziewictwo ma być miarą naszej wartości? o tak! jak bardzo gówno znaczymy jeśli nawet do seksu nie umiemy doprowadzić.

Gość Black dark eyes
Mam 25 lat i dziewictwo straciłam w lipcu tego roku. Jakoś nie myślałam nad tym, że trzeba w końcu się od tego uwolnić, że jestem "stara" i na wyginięciu. Po prostu wczesiej się nie zakochałam...

Gość offerma
mp - 30 była dziewicą po 30stce więc nie jest z tobą tak źle :D

Gość jestem iny
ja tez prawik niemartw sie oprzemy sie temu choremu systemowi !!!

Gość jestem iny
nieumiesz do sexu doprowadzic coto za problem szanujesz sie i tyle a nie ze do sexu doprowadzic nieidzie

Gość dogorytopicpodnoszee
up