Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adam1984

i znowu damski tyłek...

Polecane posty

ostatnio nie mogę przestać o tym myśleć i fantazjować jak mój język wierci się pomiędzy damskimi pośladkami....ale moja dziewczyna nawet gadać o tym nie chce :/ Co jest w tym złego?a może to kobietom nie sprawia przyjemności?

Gość mówie nie nie nie
nienawidze gdy ktos probuje gmyrac przy moim odbycie i posladkach, dla mnie to chore i nigdy na to nie pozwole tak samo jak na anal

Gość onannienawiedzona
A mi sie to podoba, strasznie mnie to kreci, ale mnie sie moj chlopak nie pytal tylko poprostu to zrobil, swietna sprawa.

Gość maxmacmax
moja mi daje:P

no ja rozumiem że albo się coś lubi...albo nie, wychodzi na to że na "zabawę" to nie mam co liczyć.....dupa i tyle :/

Gość warrrrior
O dziewczyny umiecie robic kaowego loda.?

Gość mówie nie nie nie
Dokładnie albo sie cos lubi albo absolutnie nie, ja nigdy na to nie pozwolę i nawet jak moj facet próbował mnie gmyrac to brałam jego rękę, nienawidze takich pieszczot to dla mnie obrzydliwe i byc moze tak samo odbiera to twoja dzieczyna

Gość mówie nie nie nie
jak zmienic?? co zmusisz ja???? pamietaj ze w seksie wazne jest to zeby sprawiało wam rpzyjemnosc obojgu a nie na zasadzie zmuszania. A ty co bys powiedział jakby ona chciała ci wsadzać palca w dupę????chciałbys??:-(

Gość onannienawiedzona
W seksie trzeba probowac roznych rzeczy,a probowales w ogole robic to ze swoja dziewczyna?

Gość Mam19lat
ja swojemu facetowi pozwalam na wszystko, bo strasznie mnie podnieca, gdy jest władczy w seksie

Gość lightowo
Adam: jeżeli Twoja dziewczyna kategorycznie mówi "nie", to uszanuj to, jeżeli chcesz być z nią w dobrych relacjach. Jeżeli Ty byś czegoś bardzo nie chciał, to też nie dałbyś się przekonać.

Gość Harogulik
Zmien dziewczyne kolego bo ta twoja jest jakas lewa.

no właśnie, próbować trzeba.....rozumiem że nie wszystko może się podobać.....ale od spróbowanie to się chyba nikomu jeszcze krzywda nie stała...

Gość mówie nie nie nie
na wszytsko?? a co ty swojego zdania nie masz i robisz co on ci każe:-( ja pierdziele, nigdy bym sie nie zdecydowala na cos co mnie obrzydza a wiec anal czy lizanko miedzy posladkami. NEVER EVER

Szkoda, bo gdybyś znalazł sposób na zmianę upodobań, to poprosiłbym Cię o podzielenie się nim...

Gość lightowo
tak jak ktoś napisał wyżej: gdyby Twoja dziewczyna chciała Ci wsadzić palec w dupę, a Ty byś nie chciał, brzydziłoby Cię to... Seks to ma być przyjemność, a nie jakieś łamanie się wzajemne.

Gość Mam19lat
do mówuie nie nie nie, przeciez napisałam, że mnie to styrasznie podnieca gdy facet robi ze mną wszystko, nie daje sie mu bo nie chce, tylko bo chce, chyba zrozumiale ;] uwielbiam kiedy seks jest ostry, kiedy robi wszystko ze mnną co zechce, jestem jego podwładną, a po wszystkim tuli mnie jak najczulej, glaska i spelnia kazde moje zachcianki, duzo komplementuje i mowi ze jestm cudowną kobietą o jakiej kazdy facet marzy ;]

Gość mówie nie nie nie
analanie też mu się dajesz?:-(

ludzie...nie odpływajcie za daleko.....ja zacząłem mówić o próbowaniu, ale nie WSZYSTKIEGO!!! Mowa wyłącznie o dosłownym LIZANIU DUPY!! A Wam wyobraźnia podpowiada huj wie co!!

Gość Mam19lat
tylko raz, bo on w gole nie chce, mowi ze sie boi ze bedzie mnie bolec i ze za bardzo mnie kocha i ze mu to nie jest do szczescia potrzebne, cieszy sie ze uwielbiam eksperymentowac bo on tez to lubi, ale na anal zgodzil sie tylko raz ze wzgledu na mnie, wiecej nie chcial

Gość lightowo
mam 19 lat: ja mam 27 lat i wiesz dlaczego nie chciałbym dziewczyny w Twoim wieku? Bo za bardzo się podporządkowujecie i traktujecie faceta jak ósmy cud świata. Ja wolę jak dziewczyna też czasem dominuje.