Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adam1984

i znowu damski tyłek...

Polecane posty

nie połyka, z oralnym też ciężki temat...ale przynajmniej jest ;) A to za warczenie dziękuję, w takie tematy sienie pcham... Ja zdecydowanie mruczeć wolę :P

Gość Mam19lat
zawsze ;]

Gość Mam19lat
brahmin, po prostu moj robi mi minetkę nawet podczas okresu, bo w trakcie podniecenia krew nie leci, ale ja sie wstydzilam, ale on chcial sprobowacx. czemu mialabym nie polykac skoro jego sperma jest dobra, poprawia mi samopoczucie i chlopak jest zadbany? ;]

Gość Mam19lat
zawsze polykam ;] nie zmusza mnie do tego, mowi ze jak nie chce to nie, no ale on zawsze sprawia ze w lozku czuje sie swietnie to tez chce sie odwdzieczyc, poza tym mnie sperma sprawia przyjemnosc

Ale ja nie twierdzę, że nie powinnaś. Mi po prostu imponuje tak duża otwartość z Twojej strony, bo ja niestety takich dziewczyn w swoim życiu nie spotkałem...

Gość Mam19lat
podobno jak jest dobrze w lozku to para jest ze sobą dluzej, my jestesmy dwa lata ;]

Gość Mam19lat
no wiesz, brahim, facet jest zadbany czyli po pracy, bo pracuje fizyczie, myje sie przed każdą randką, jest dla mnie czuly i opiekunczy to nie jest dran na ktorych zawsze trafialam dlatego wczesniej nie oddalam sie zadnemu, dopiero temu obecnemu choc i tak czekal na mnie dlugo. mowi ze warto bylo czekac bo taki dlugo oczekiwany prezent smakuje lepiej

Nie połyka, nie daje lizać, nie robi loda w samochodzie ... Idealny materiał na żonę dla kogoś, kogo akurat nie lubisz ;)

Ja prawie 3 lata i przez te ograniczenia czuję się coraz gorzej... To pokaż teraz ten tyłek z kroplą śmietany na prawym pośladku;)

Gość Mam19lat
brahmin, ja tez nie wyglądam na dziewczyne ktora by robila takie rzeczy w lozku. zakrywam biust, wyglądam na słodką i ułożoną, on sie nie dpodziewal ze takie rzeczy będę wyprawiac w lozku ;] moze jestem mloda i temu chcę sprobowac wszystkiego ;]

Gość onannienawiedzona
Cos w tym jest my jestesmy razem tylko rok, ale juz jako narzeczeni i powiem tak z poprzednim facetem tak nie bylo, krepowal mnie bardzo, a to jak jest teraz jest cudowne. Mnie na przyklad kreci wiazania kajdanki itd. A robienie loda w samochodzie powiem szczerze, ze z poczatku sie balam, ale tego nie da sie opisac, twierdzil, ze to najlepsze co Go w zyciu spotkalo, no i prawde powiedziawszy nigdy nie jeczal :) A jak Go zaskoczyc, pomysle moze jeszcze cos wymysle to napisze :)

Gość ghgfhfg
po pierwsze to takie dziewczyny ze zdjecia nie siedza na takim forum a jak to twoj to daj fotke z reklama cafe

Gość Mam19lat
uwielbiam kiedy on rządzi w łożku, ale znam dziewczyny ktore by spermy do ust nie wzięły ;]

Gość zolzica
a jak sie wiaze kajdankami:O?

Gość Mam19lat
onannienawiedzona, zajebiste z tyjm samochodem, najbezpieczniej gdy jest orek, a teraz swieta, to tak moze byc. chcialabym go tak zaskoczyc, tak zeby jeczal i nie mogl wytrzymac z podniecenia ach ;]

Gość Mam19lat
korek*

Ja po wyglądzie nie osądzam, bo wiele dziewczyn, które stylizują się na profesjonalistki, w łóżku są po prostu leniwe... Mam 19lat, a est coś, czego nigdy byś na pewno nie zrobiła?

Gość onannienawiedzona
Zolzica mial tam byc przecinek, poprsostu sie rozpedzilam, coz temperament...

Gość Mam19lat
połykanie spermy jest cudowne, on jest wtedy taki szczęśliwy i mnie tak chwali ze jestem dziewczyną z marzen ;]ale otworzylam sie tak dlatego bo jest cudownym i dobrym facetem i zapewnia mi yle samo przyjemnosci co ja jemu. poza tym zawsze placi za prywatne wizyty u ginekologa i za leki antykoncepcyjne bo dba o moją przyszlosc. jest bardzo dojrzaly jak na swoj wiek. ja za to bardzo dziecinna i gdyby nie on juz dawno bylabym w ciąży ;]

Gość onannienawiedzona
Wlasnie ja z polykaniem mam problem. Probuje, na razie tylko raz to zrobilam, wlasnie w samochodzie, bo sama sie bardzo podniecilam

Gość Mam19lat
brahmin, tak, trójkąta, ale kochający żonę, kobietę, dziewczynę facet nigdy sie na cos takiego nie zgodzi ;]

Gość Mam19lat
onannienawiedzona, ja połknąć mogę tylko wtedy gdy jestem podniecona, w przeciwnym razie tego nie robię, bo mam po prostu odruchy wymiotne od wkładania wyjmowania ;] nic na sile, on tego nie wymaga

A jak ta kochająca żona, kobieta sama będzie faceta o ten trójkąt prosić;)

Gość Mam19lat
np mniue podnieca strasznie gdy moj chlopak bierze moja reke, prowadzi na penisa i pokazuje trzymajac mnie za reke jak mam nim ruszac, jestem mokra od razu ;] podnieca mnie sam widok gdy on sam sie tam dotyka, np raz jak spalismy to on chyba chcial sie podrapac, podnieca mnie to strasznie