Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adam1984

i znowu damski tyłek...

Polecane posty

o rany tez uwielbiam mizianie pupcią po penisie, a z ostrzejszych slowek to co np? bo lubie ale czasem nic mi nie przychodzi do glowy ;]

Gość onannienawiedzona
Nie wiem nawet co mowie, zreszta nie powtorze tego teraz :) Potrafie to tylko w czasie seksu :) A moze Ty mi doradzisz jak mojego mezczyzne jeszcze nakrecic? Chetnie skorzystam z rad.

Tych najbardziej atrakcyjnych rzeczy nie mogę zdradzać na forum, bo ich siłą jest właśnie unikalność, a a gdy staną się powszechne, stracą swój cały urok;) Ale mogę podsunąć kilka bardziej standardowych rzeczy: np przywiąż mu jedn nogę do jednego krzesła, a drugą do drugiego - tak żeby były w rozkroku. Wtedy będziesz miała dostęp do jego najwrażliwszych okolic, Ty będziesz nad nim panowała. Ale nie zajmuj się nimi od razu tylko zostaw na koniec. Używaj do pieszczenia stóp, także różnych soków owocowych, budyniu (tylko nie gorącego;))

ona, no ja nie za bardzo wiem, moj ma tak ze nie musze go nawet dotknąć, a jemu juz stoi, a jaok on sam mnie dotyka to juz nie moze wytrzymac, moze ma wysokie libido? nie wiem.

próbuj z różnymi płynnymi substancjami;) Spróbuj też smarować go swoimi sokami po całym ciele, także po twarzy. To bardzo podniecające...

Gość kwadratowyj
ulialia ale tu majetsie tematyj

Gość onannienawiedzona
Moj tez :) Bo z pozycji to chyba nie ma nic nadzywczajnego, chyba, ze robilas cos takiego dziwnego? :) Mnie zdziwila pozycja 'taczka' :) trudna i troche dziwna, ale chce sprobowac.

hehehe, nigdy nie zapomnę takiej akcji, jak on siedzial na łózku, ja chcialam delikatnie usiaść, a on mnie chwycił i prędko zblizyl do siebie, a ja sie jakos wystraszylam i go delikatnie odepchnelam z lękiem w oczach (ale nie ze sie go balam, tylko ze sie nie spodziewalam), a on mnie wtedy jeszcze mocniej do siebie przyciągnal z tym diabelskim blyskiem w oczach pelnym namiętnosci. ach kocham to wspomnienie ;p chcial mnie wtedy całą schrupać, taką niewinną hehe słodkie to było

brahmin nie probowalam bo on nigdy nie maział mnie spermą, nigdy nie celował nawet nią we mnie ;]

ona pozycja 69 jest dziwna, trudno mi sie skuic na dawaniu przyjemnosci jednoczensie ją otrzymując ;]

Jesteś młoda, mam nadzieję, że znajdziesz jeszcze dużo nowych inspiracji:)

Gość onannienawiedzona
Ja 69 tez na dwa razy, czasami mam taka straszna chec to jest ok, ale czasami w ogole nie mam ochoty. Czasami ja jestem na gorze czasami on, ale kiedy ja jestem na gorze to moge troche to kontrolowa i robic według wlasnych upodoban :)

Gość kwadratowyj
69 ona jest elegancka ale tilko wtedy jak się raziem szczytuje

Gość onnienawiedzona
a teraz mam taką chcicę że mogłabym wsadzić sobie ogóra:-D

Gość onannienawiedzona
Ogóra to raczej nie, zbyt sztywny :D

Gość gość
damska dupa ma zapach jedna odrzucający druga jak afrodyzjak, swojej lasce robilem minete pol roku, uwielbiałem to, twarz miałem cala w sokach setki razy czulem zapach jej tylka jak go calowalem, a cipka ciasna szybko się spuszczalem...