Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ioioioioioioioioioio

prawie 4 mies dzieckoi problem z karmieniem

Polecane posty

Moja prawie 4,5 mies córeczka raz zjada 700 ml na dobe a raz 500 ml, a czasem nawet 450 ml. Wyniki morfologii ma dobre, ale słabo przybiera na wadze. Urodzila sie z waga 3 kg a teraz majac prawie 4 miesiace wazy 5200 g. Juz sama nie wiem czy to taka jej uroda, czy ten brak apetytu jest skutkiem czegos. Czy wasze dzieci tez tak roznie jedza? Czy moja je naprawde mało ?

mia lo byc "moja prawie 4 miesieczna córka"

Mój to dopiero ewenement...:)Kochana właśnie roczek skończył...nie ważyłam go ostatnio ale mając pół roczku ważył ledwie 6700 g...drobinka do dzisiaj, a jeść wcale nie chce.Ale przebadany doszczętnie i okazuje się że taki niejadek...jak wypijał 500 ml na dobę to dzień uznawałam za udany:):):)

up

Gość Zaniepokojona1984
Ja karmie piersia wiec ciezko mi stwierdzic, mala miala 3 kg, teraz ma prawie 7. Ma 15 tygodni. Corka kolezanki tez tak jadla a gwarantuje Ci ze jest zdrowa, sprytna dziewczynka, ot taki niejadek. ;)

Gość 123quest
Moja urodziła się z wagą 2900 i wieku 4,5 miesiąca ważyła 5200g(karmiłam piersią), oprócz morfologii, żelaza, moczu robiłam jej wiele innych badań i wszystkie były idealne. Obecnie ma 15 miesięcy i waży niecałe 9kg, wszystkie wyniki badań w normie. Nie ma problemów z apetytem, lubi nowości, jednak łakomczuchem nie można jej nazwać

up