Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pierdupierdu

mój chłopak robi mi czasami przykrosc przez to ile mam wzrostu

Polecane posty

Gość niebieski u
vera puchatek, chyba sobie zartujesz.. mam dokladnie tyle wzrostu co Ty i mam wrazenie,ze mieszkam w krainie niziolkow. Zatrwazajaca wiekszosc jest ode mnie nizsza, kobiety to jeszcze zrozumiale ale faceci ;-( zal...

No nie wiem. "W moich czasach" ja ze swoimi 185cm zawsze w dokumentach miałem wpisane: "wysoki", ale jak przechodzę obok obecnych studentów, to mam głowę na wysokości ich ramion...

jeden uwaza tak, drugi tak. Nie mówie ze jest to złe, tylko ze denerwują mnie jego odzywki. a to jest róznica. :)

Gość 15 cm to nie dużo:)
Ma 23 lata, i poznałam go przez naszą wspólną znajomą :) To był pierwszy facet, który był wyższy ode mnie i jak go 1 raz zobaczyłam to nie mogłam uwierzyć, że jest taki wysoki(musiałam w końcu zadzierać głowę do góry haha) Teraz tej różnicy nie zauważam:)

W jakich okolicznościach? I co to są bile, bo nie zawsze nadążam za slangiem?:)

Może nie skojarzyłem, bo moje kształtem takie mało "bilowate":) Szkoda, bo pewnie więcej nie będzie mi dane przeżyć miłości po same bile:)

Ani jedno, ani drugie nie wchodzi w grę, choć ze względu na upodobanie do ryzyka nie mogę obiecać czy nie zostanę kiedyś skrócony o głowę (bądź nogi):) Na oku? Mam nadzieję, że masz ich dwoje?

Obawiam się, że mnie to też w niedługim czasie czeka, ale może lepiej być troszkę zaślepionym. Czasem widzieć zbyt dużo też jest niedobrze

Gość ten nik coś mi mówi
kloniusia ha ha on jakiś nienormalny jest 15 cm jest idealnie właśnie. założysz 10 cm szpili i jestes prawie jak on. ja mam 163 i miałam chłopaka który miała191 !! zawsze miałam wyższych obecny ma 180 i jest idealnie jak dla mnie i myśle że jemu to też nie przeszkadza. co za d**ek z tego Twojego "mężczyzny" kloniusia,czekasz kiedy chlopak rozwiedzie się?

Tylko, że ja mam w dodatku węch słaby i bywam głuchy na prośby innych:) Na samym smaku jak daleko zajadę?

Haha, jeszcze mi sie nie zdarzyło, żeby jakikolwiek facet zauwazył róznice wzrostu. A Twój... widac złej baletnicy...

Bardzo męskie:) Gdybym wiedział, jak się tu dodaje foty, to mógłbym pokazać...

Gość Kola0144
co to jest 15 cm różnicy... :o mnie z moim dzieli prawie 25 cm i nigdy nie wyśmiewał się ze mnie z tego powodu. Współczuję ci autorko.