Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja dziewczyna to dziewica

jak rozruszać dziewicę ?

Polecane posty

za jakiś czas będzie nasz pierwszy raz. Sam mam jakieś swoje pomysły ,ale może tutaj ktoś mi podpowie jakieś sposoby jak ją rozkręcić ? Ona pomimo swojego wieku reaguje jeszcze "dziko " np na samo słowo cipka ..boi się mnie złapac za fiuta ..jak raz byliśmy nadzy to się bała nawet spojrzeć ;/ ..no ,ale to był jej 1 raz jak widziała faceta nago więc niech jej będzie ..ale kurde chce jej wybić tą pruderię z głowy ...macie jakieś wypróbowane dobre sposoby ?

ok ..a teraz poproszę normalne odpowiedzi

jak chcesz mieć kogoś innego a jej nie akceptujesz - to sobie kogoś innego znajdź może ona po prostu nie jest do Ciebie przekonana. i się tak wykręca:) albo myśli że jesteście przyjaciółmi. ja bym się tak zachowywała w takiej sytuacji:)

ja się jej nie dziwię, że widok męskiego organu ją krępuje, ja przez 8 miesięcy mojego związku nawet nie widziałam ptaszka mojego już byłego faceta nie mówiąc o dotyku...nie naciskaj a jesli zalezy ci tylko na tym to nie marnuj jej zycia

..ale ja ją akceptuje i ona mnie też chyba źle sie wyraziłem. uważam ,że to jest urocze jak sie zachowuje bo to normalne ,że gdy kobieta nigdy nic to się tak zachowuje jak ta moja. ..ja pytam tak na lajcie jakieś fajne sposoby ,a nie żeby sie spinać i wysłuchiwać kto na kogo zasługuje no ludzie kochani nie załamujcie mnie

"po pierwsze błędem jest umawianie się na konkretną datę kiedy będzie pierwszy raz " no ok nie umawialiśmy się dosłownie ..ale jak mamy spędzić noc razem to jest tak w "domyśle "

Ty chcesz ją zmieniać:D więc nie pitol ".ale kurde chce jej wybić tą pruderię z głowy ..." i te "wypróbowane sposoby" nie traktujesz jej wyjątkowo:D

dziewica jeszcze ja nigdy na nią nie naciskałem bo wiem ,że to wywoła efekt odwrotny. Jak narazie dziewczyna sie przede mną otwiera i to bardzo ładnie...ja ją zawsze zachęcam i akceptuje. ..dlatego pytam o jakieś fajne sposoby zachęcające może ktoś coś sam/a przetestował ..

Gość niebieski u
no jak to jak :-) leviatan ma racje, bledem jest sie umawiac na ''nasz pierwszy raz'', powinno wyjsc spontanicznie, wtedy jest lepiej dla dziewczyny ;-) no coz, nie powinnienies naciskac na nia zeby juz dzisiaj bylo TO. Peeting powinnien przelamac jej bariery, odkryj jakie ma erogenne punkty, co ja rozlużnia itp. jesli zalezy Ci na niej sam dojdziesz do tego, jak sprawic jej przyjemnośc. A to jest podstawa.

"Ty chcesz ją zmieniać więc nie pitol" nie chce jej zmieniać ..ona jeszcze nie wie co dobre ;] stąd ta pruderia ..ale widzę ,ze chyba sobie z wami nie pogadam ...a szkoda

Proste, zachowaj się jak facet - przejmij inicjatywę, ale zachowaj wyczucie.

pytanie czy to Ty masz monopol na wiedzę co dobre no ale niech Ci będzie. chce takiego to takiego ma. może ją podrasuj alkoholem? zadbaj o siebie? jakieś perfumy podniecające;)

"powinno wyjsc spontanicznie"..nooo spontanicznie na tym mrozie najlepiej ..no niestety oboje jeszcze mieszkamy z rodzicami ktorzy siedzą w ciepłych domach ..więc zapraszanie w stylu "wolna chata" nie bedzie spontaniczne ...

Gość lala090909
musisz dac jej chyba wiecej czasu. dziewczyna jesli jest az tak oniesmielona, to raczej nie jest gotowa. probujcie powoli, malymi kroczkami. mozecie zaczac od masazy, nauczycie sie map swoich cial, ona przywyknie do dotyku... bo teraz moze nawet jesli to zrobicie, to laska moze zlapac dola, zalowac, ze zgodzila sie i czuc sie jak szmata, a swoj pierwszy raz wspominac jako najgorsza rzecz... moze sie myle.. a najlepiej to z nia pogadaj tak szczerze. rozmowa to podstawa

Gość niebieski u
no rozumiem. zdaje sobie sprawe ze macie przeszkode pod postacia obecnych warunkow atmosferycznych ;] nie wiem, moze dojdzie do czegos tej nocy albo i nie, ale dobry wstep to podstawa. mozliwe ze zakonczy sie na samych pieszczotach. Wez to pod uwage.

z tego co rozmawialiśmy to gotowa jest. Dotyk to już od dawna wprowadzamy ;] ..

Gość piękna słowianka
bądź czuły i delikatny, to jej pierwszy raz - może zapamięta na całe życie

bierzesz dziewice i nia telepiesz az ja zmuli. wtedy mozesz uznac ze jest rozruszana :O

oj zapamięta :classic_cool: jak w nią wjadę to wszystkie gwiazdy zobaczy :classic_cool: po ilu dniach od defloracji wprowadzać analek?

Gość lala090909
to chyab ten pierwszy raz to bedzie ten raz, kiedy pelna uwage skupisz na niej ;) ona moze potrzebowac czasu, jak przelamie sie by dotykac, piescic ciebie. takze jestes jej nauczycielem ;)

Gość niebieski u
No to juz masz scenariusz na wasza noc. Nic tu po Tobie chlopie. Skup sie na niej, zeby bylo jej dobrze, sluchaj jej i bedzie ok.

Gość piękna słowianka
miałam 14 lat kiedy był mój pierwszy raz myśle że byłam jak Twoja dziewczyna ale on miał prawie 40 wszystko mi pokazał, był cierpliwy, wspaniale to wspominam ucz jej wszystkiego ale subtelnie dziewicy nie trzeba rozruszać, jak chce, to rusza się sama

nawet podszywy się pojawiły heh to ,że sobie poradzę to ja wiem. Chodziło mi bardziej o jakieś fajne WASZE pomysły które sami zastosowaliście i które się sprawdzają.

Gość niebieski u
Slowianka 14 lat ??? Nie mialas stracha ? mlodziez w tym wieku najczesciej jest niedojrzala pod tym wzgledem, nie ukrywam ze tez taka bylam.

no moja ma troszeczkę więcej lat niż 14 to też robi zapewne swoje "dziewicy nie trzeba rozruszać, jak chce, to rusza się sama" ..chyba masz rację. Czyli pozostaję jak do tej pory cierpliwość i edukację.

Gość pijafka675
dlaczego z nia nie porozmawiasz czego ona pragnie jakie dokladnie pieszczoty . z pierwszym razem lepiej nie byle gdzie i byle szybko ... i najwazniejsze oprocz by zobaczyla gwiazdy i pozytywny wynik testu rozmawialiscie o antykoncepcji ? powodzenia pamietaj kobieta dziewica to nie lalka dmuchana do wydymania co poniektorzy tak sadza