Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda o was

Faceci to tempe i patologiczne nawet nie zwierzeta

Polecane posty

Gość prawda o was

Mam bardzo zle doswiadczenia zwiazane z mezczyznami moj ojciec nie okaywal zadnych pozytywnych uczuc mi ani mojemu bratu, bil moja mame ktora byla ciezko chora,przez niego skrecila sobie kolano i zrobil jej sie na nim guzek, narosl z ktorym zyla do konca moj brat-leniwy, zwalal wiecznie na innych rzeczy ktorymi powinien sie zajac sam moj wujek-bil swoje dzieci, nie klapsowal,ale bil pasem,kablem,z calej sily tak,ze nie moglam zniesc widoku mojich cierpiacych kuzynow dziadek-alkocholik a jego ojciec zwykl po pijaku wracac do domu i rzucac moja babcie a swoja zone po scianach, ciagac za wlosy od pokoju do pokoju moj facet-ten jest najlepszy-zeby nie bylo ze cos robi nie tak, bo nie bije,nie pije,nie wyzywa, za to wpada w furie z powodu najmniejszych blahostek, lub jeszcze lepiej-wyzywa sie na mnie, doprowadza do apogeum nerwow po to by pozniej miec z tego satysfakcje... bo dla jakiego powodu sie robi cos takiego taka jest prawda o mezczyznach najblizej zwiazanych ze mna - przykre ale prawdziwe czy wy tez tak macie?

Gość GGGGGGGGgggggGrr
Ty natomiast jesteś tępa, kretynko i nie umiesz pisać.

Gość prawda o was
i powiedzcie mi jak ja moge nie nienawidziec rodu meskiego tempe,bezduszne istoty, a moze cos nie tak z genetyka, moze chore psychicznie-byloby wlasciwym okresleniem i jak ja mam do tego powiedziec swojim corkom ze maja sobie szukac meza.... nigdy,przenigdy!!!!!!!!!

nie. ja na przykład piszę "tępe" lubię facetów;) nie lubię kobiet. i też potrafią różne rzeczy odpierdalać i tyle w temacie zaraz się zlecą do Ciebie osoby które mają taką samą opinię bo taka natura tego forum

Gość f32fjifjidjfdf
AlkoCHolik? Co za tępa pizda... To wszystko twoja wina, szmato!

Gość prawda o was
nie mam polskich znakow mozecie mnie wyzywac jestem na takim dnie, ze jest mi naprawde wszystko jedno nie chce mi sie zyc

Gość f32fjifjidjfdf
Ty kurwo, masz zjebany mózg, co z tego, że nie masz polskich znaków. Gdybyś umiała pisać, to napisałabyś "tepe", otępiała srako, jesteś gównem.

Gość prawda o was
a ty pewnie pijesz przeze mnie,albo przez swoja siostre