Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woźna oddziałowa

W czwartek wziełam urlop to nie podobało się dyrektorce

Polecane posty

Gość woźna oddziałowa

Pracuje w szkole w oddziale przedszkolnym. Przedszkole i zawodówka połączona jest razem. Wcześniej pracowałam w ośrodku zdrowia jako rejestratorka, a później jako referent. Teraz tak zeszłam na psy. Że wylądowałam w pracy z najgłupszymi babami jakie mogą być. Nauczycielki. Przedszkolanka chce żebym była cały czas przy dzieciach, dyrektora bym porobiła wszystko na świetlicy i w kuchni. Zostało mi 7 dni urlopu. Wczoraj oznajmiłam to dyrektorce że w czwartek biore urlop i wróce po nowym roku po świadectwo pracy to nie podobało się suce. Ale dosyć już wykorzystywania do maksimum.

Jesli jakos Cie to pocieszy to ja zrobilem podobnie :) Na poczatku miesiaca podziekowalem za wspolprace. Nie dam sie wykorzystywac za marne grosze. Jutro ide podpisac umowe z nowym pracodawca.

Gość woźna oddziałowa
Pomyłka, przedszkole i podstawówka. Ja jestem na robotach publicznych, z programu 50+ umowa była od września-grudnia. Dyrektorka, taka brzydka, 5 groszy by za to nie dał powiedziała mi że gmina nie ma pieniędzy na przedlużenie umowy. A tak. Przedszkolanka i dyrektorka, wiedząc o tym że nie zostanie mi przedłużona umowa żądają bym została po godzinach. Jutro napewno nie zostane. A w czwartek urlop i do końca roku nie ma mnie w szkole. A po nowym roku odbieram świadectwo pracy.