Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssssss1

GOJENIE SIĘ TATUAŻU

Polecane posty

Gość ssssss1

WITAM! 3 dni temu [sobota] zrobiłam sobie tatuaż na nasgarstku. Nie dostałam informacji jak z nim postępować od razu po przyjściu do domu, jak o niego dbać, dostałam tylko 2 saszetki kremu z komorek macierzystych i tak smarowałam, niczym nie zabezpieczałam, zadną folią. Teraz po upływie 4 dni widać, że tatuaż źle się goi, strupki juz odpadły, tusz widać, że jest wyblakły. Od wczoraj [poniedziałek] smaruje mascią ALANTAN PLUS, bo wyczytałam, że koniecznie maścią, broń boże kremem. Pokazałam tatuaż osobie która się nie do końca na tym zna, tylko troche i radzi mi żebym smarowała ALANTANEM PLUS ale KREMEM, a nie maścią- odwrotnie niż czytam wszedzie na forach i żebym chodziła z folią spozywczą. Więc mam pytanie, jak teraz mam dbać o ten tatuaż, gdy wygląda tak: http://oi49.tinypic.com/2l2ex5.jpg Proszę pomóżcie ;(

Gość ssssss1
poprostu prosze o pomoc, tatuaz jest robiony tuszem permanentnym, nie takim jak w salonach tatuazu. po co sie wypowiadasz jesli nic nie masz specjalnego do powiedzenia

Gość ssssss1
robilam normalnie w salonie, tylko dziewczyna robila swoj 4 tatuaz w zyciu na czlowieku, teraz jest mozliwosc wyboru, wiec chciałam tusz permanentny, taki jak sie kładzie np na oczy, robiąc kreski, albo kontur ust, brwi. Nie dała mi jakoś specjalnie informacji co mam z nim zrobić, powiedziała ze smarować tym kremem co mi dała, potem alantanem, i tyle.

Gość b mkhbkhbk
preciez goi sie dobrze, a ze wyblakły i nijaki to dlategoze choooyowo wydziarany.

Gość o boshesh ale kicz
Jak nie jakieś motylki na dopie, kwiatuszki przy pępku, to łapki na nadgarstku :-D :-D :-D I bardzo dobrze, oznaczajcie się, że jesteście tandetnymi bezguściami. Bądźcie widoczne z daleka :classic_cool: :-D

Gość ssssss1
nie pytalam sie czy się komuś podoba, pozatym tatuaż jest na 3 lata ;)

Gość LadyMakbet111
Nie kladz zadnej folii ani innych wynalazkow. Ja mam trzy tatuaze, ziostana mi juz na cale zycie , i nie zaluje. Muisz koniecznie przemywac to delikatnym mydlem i woda (przynajmniej raz/dwa dziennie) .. hmm ja uzywalam masci dla dzieci , nazwa pewnie nic nie da bo nie w pl kupowalam. musi byc czyste i nawilzone i tyle ! i nigdy nie drap ;)

Gość zvszvsgbsgs
z permanentym makijażem tak jest częśto jest wyblakły a w ogle ile płaciłaś za tattooo

Gość zvszvsgbsgs
mozesz potem isc na poprawianie tego nie wiem czy uznaja to za reklamacje, ale powinni