Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pola z Krakowa____

dostałam zaproszenie do dość snobistycznej restauracji w mieście - jak myślicie:

Polecane posty

Gość Pola z Krakowa____

czy na tą kolację, mogę zjawić się z młodszą siostrą? akurat w tym dniu ma 20 urodziny nie będzie to źle wyglądało? ja nie znoszę takich restauracji, bywam przez wzgląd na pracę no ale vouvher wart 1500 zł w tej restauracji i muszę wykorzystać go do końca roku więc za tą kasę można szaleć

Gość Pola z Krakowa____
Voucher dostałam od mojego sponsora, często z nim tam chodzę, ale nie chcę, żeby siostra wkręciła się w sponsoring, dlatego mam obawy.

Gość fdecreferf3w
a jest tam napisane, że tylko Ty masz to przejeść, że zabroniona osoba towarzysząca?

Gość Pola z Krakowa____
Berło 24 cm.

Gość Pola z Krakowa____
nie że mają zaszczyt zaprosić mnie z osobą towarzyszącą na kolację w październiku zostałam wybrana jako pracownik miesiąca w firmie w której pracuję, stąd ten voucher tylko czy wypada pójść do takiej naprawdę snobistycznej restauracji z siostrą? mam faceta ale z nim, takie kolacje na mieście urządzamy średnio 2 razy w tyg siostra w piątek ma urodziny więc chciałam potraktować to jako prezent

Gość Pola z Krakowa____
po kolacji walnę jej minetę i palcóweczkę, co myślicie?

Gość Pola z Krakowa____
spierdalaj podszywie zazdrośc cie zrera bo twoj świat to tylko komputer, kibel i Ty?

Gość Pola z Krakowa____
Ojojoj, zakompleksiona kurewka powyżej :)

Gość Pola z Krakowa____
mój świat to bezustanne polerowanie buzdyganów. raz większych, innym razem mniejszych. to dla mnie bez znaczenia, bo uwielbiam smak kawioru po dobrze wykonanej robocie.

Gość Pola z Krakowa____
smak nasienia jest w zasadzie bez znaczenia. ważne żeby obficie zapychało mój zakompleksiony ryj.