Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały.biust 65d

Nie mam biustu!:(

Polecane posty

Gość mały.biust 65d

Zazdroszczę kobietom trochę większego i pełniejszego biustu niż mój bo sama o takim marzę a sama mam bardzo mały. W biuście mam tylko 84 cm a pod 71 czyli mikroskopijny rozmiar a w dodatku w biodrach mam ok 92 cm czyli tak naprawdę normalna budowa ciała. Jestem mega nie proporcjonalna i zaczyna mi to przeszkadzać pomimo że mój facet uwielbia i kocha mój biust ale jest zdecydowane za mały! Mogę schudnąć ale co jak zniknie już totalnie... Wydaje mi się że proporcjonalnie względem całego ciała to wyjątkowo rzadko spotykany mały rozmiar :( mam ponad 20 lat w dodatku więc już nic nie urośnie :|

Gość lepiej
a ja mam 75 D i nie moge spac na brzuchu bo mnie bolą

Gość nicegirl ;)
jestes pozbawiona proporcji, typowa gruszka, malenki biust, i szerokie biodra. ja tez mam 92 w biodrach, a w biuscie 91, wiec tez nie jest dobrze, ale tragedii nie ma. poza tym jak zaloze push up to juz jest OK.

Gość mały.biust 65d
uwierz mi że marzę o tym przynajmniej 91 cm w biuście jeszcze jak pewnie masz mało w talii czy pod biustem to już fajne masz proporcje a ja mam beznadziejne. cieszę się że przynajmniej mój chłopak nie narzeka ale sama widzę że albo schudnę i pozbawię się doszczędnie biustu ale będę drobniejsza i proporcjonalna albo zostane taka lekko pulchna ale płaska. bezsensu :|

Gość nicegirl ;)
ja mam w talii 68cm

Gość nicegirl ;)
wiec wcale nie mam tej talii szczuplej, niestety a pod biustem mam 72 lub 73

Gość mały.biust 65d
może komuś się wydaje że nie mam większych problemów ale każdy ma jakiś kompleks a ja nie mam żadnego oprócz tego biustu. już myślałam o jakiś fitoestrogenach bo powiekszają biust o 1, 2 rozmiary a nie mam jakiś dużych wymagań byleby trochę urósł i był okrąglejszy ale pewnie marne szanse że pomogą tabletki i jeszcze do tego kosztują nie mało zapewne

Gość mały.biust 65d
i tak masz lepsze proporcje i większy biust niż ja więc powinnaś się cieszyć nawet jeśli nie jesteś zadowolona. ja to dopiero mam płasko!

Gość nicegirl ;)
niektore kobiety przy uzyciu tabletek antyk. maja wiekszy biust ;)

Gość nicegirl ;)
no ja nie narzekam specjalnie na te czesci ciala. wszyscy mowia, ze mam idealna figure. ale mnie martwia uda. w najszerszym miejscu maja 53cm, a moim marzeniem jest 49 czy 50cm. mam wzrost 173cm.

Gość SAMA-N-THA FOX
zawsze se możesz machnac SILLY KON

Gość mały.biust 65d
brałam niedawno tabletki i NIC nie urosło, nie miałam nawet większego apetytu i raczej żadnych innych skutków ubocznych

Gość SAMA-N-THA FOX
pewnie dlatego, że ci świńska GRY-PA zabrała pokarm?

Gość PIS -CORE i SKI
MAM narty używane na sprzedaż, wyjezdża ktoś na zimowy RELAX?

Gość mały.biust 65d
jakoś nie jestem przekonana do operacji plastycznych. nie dość że to ryzykowne i bałabym się tego to jeszcze nie wiesz czy Cie nie oszpecą więc odpada

Gość 565nkify6
I tak macie lepiej wy sobie wszystko poprawiacie a faceci nie mają jak więc życie macie łatwiejsze

Gość mały.biust 65d
tylko to od kobiet ciągle wymaga się idealnego wyglądu. pełno modelek idelanych bez skazy sfotoszopowanych wszędzie wokół i ciężko żeby jakakolwiek kobieta nie miała kompleksów bo wszystko ma być w kobiecie idealne i seksowne a rzeczywistość jest inna. faceci zmieniają kobiety na nowszy model bo kobieta się trochę zestarzała to już dopiero porażka. a facet może być oblech,gruby,stary ale i tak może mieć powodzenie bo w mediach nie pokazują tylu idealnych meżczyzn co kobiet i to one są głównym obiektem pożadania zarówno przez mężczyzn jak i przez kobiety. brutalna prawda a zarazem porażka dzisiejszego świata

Gość ugii
no to dziekuj Bogu ze to twoj jeden kompleks ,przecietna osoba ma ich wiecej

Gość sasssssssssss
mam indentycznie jak Ty! te same wymiary! ale ja juz sie pogodziłam z tym ehhh