Last Christmes Aj Gejw Ju Maj 0 Napisano Grudzień 19, 2012 :o Jebane ścierwa. Na ich stronie jest napisane, że paczkę otrzymałam jednak żadnego kuriera tu wczoraj nie było [wściekły] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sylwester89 Napisano Grudzień 19, 2012 Miałem to samo z siódemką, najwidoczniej zatrudniają podludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingaStefankaFanka 2 Napisano Grudzień 19, 2012 Ja tam nic do nich nie mam, ani do siódemki tez :) zawsze kurierem przychodzi wszystko na czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kratkostajny Napisano Grudzień 19, 2012 ja do kurierów nic nie mam , ciężko pracują i nie mają czasu się nawet wysrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość always normal Napisano Grudzień 19, 2012 ja tam wysyłam przesyłki dpd i nigdy mi się coś takiego nie zdarzył. Za to b. często paczki nadane u mnie o godz 18 są u klienta przed południem następnego dnia bez dodatkowych kosztów jako standardowa tania paczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fgdaah Napisano Grudzień 19, 2012 Ja jeszcze nigdy się nie zawiodłam, na żadnej firmie kurierskiej. Są niezawodni. Przesyłki na czas. Co innego Poczta Polska, tam tylko książek nie kradą, widać nie czytają, wszystko inne podprowadzą, wtykają awizo do skrzynki, podczas gdy w domu ktoś czeka specjalnie na przesyłkę. Dranie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sylwester89 Napisano Grudzień 19, 2012 Jeśli chodzi o szybkość i solidność to właśnie poczta polska wiedzie prym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DPD jest super za to UPS Napisano Grudzień 19, 2012 ciagle u mnie byle jak działa. Potrafia po tygodniu paczke wozic bez proby dostarczenia... A tak na serio to kwestia osoby zatrudnionej tam. jak sie trafi jakis głupek to tak sie dzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Last Christmes Aj Gejw Ju Maj 0 Napisano Grudzień 19, 2012 Zamknijcie się głupie pomarańcze, zapewne pracownicy firmy lub rodziny :o Drugi raz korzystam z ich usług i drugi raz jest problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Last Christmes Aj Gejw Ju Maj 0 Napisano Grudzień 19, 2012 Poczta Polska choć czasem o dzień/dwa dłużej niz powinna dostarcza firmy ale przynajmniej nie okłamuje, że dostarczyła paczkę. Ktoś podrobił mój podpis skoro "paczkę dostarczono" :o Czekam na ponowne przybycie kuriera z paczką, która ponoć mam w domu :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sylwester89 Napisano Grudzień 19, 2012 Jest jeszcze opcja, że twoją przesyłkę przytulił sąsiad :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak, wiem dokładnie Napisano Grudzień 19, 2012 moze kurier wreczył np sąsiadce? za podrobienie podpisu są poważne konsekwencje karne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Last Christmes Aj Gejw Ju Maj 0 Napisano Grudzień 19, 2012 Dlaczego miałby ją dostać sąsiad skoro w domu były stale 2 dorosłe osoby a od 15stej 4 dorosłe osoby. Nikt z tych osób nie jest głuchy żeby dzwonka nie słyszeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Last Christmes Aj Gejw Ju Maj 0 Napisano Grudzień 19, 2012 Kurier który miał powtórnie być u mnie 30 min. temu powie, że to nie on był wczoraj u mnie. Nie dowiem się kto niby wczoraj był u mnie i tym samym podrobił mój podpis :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Last Christmes Aj Gejw Ju Maj 0 Napisano Grudzień 19, 2012 A spróbujcie się do nich dodzwonić... 30 min "wiszenia" na słuchawce... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość caralajna Napisano Styczeń 13, 2014 DPD jest najgorsza firma kurierska a korzystamy z wielu. Paczki gina lub kurier odbiera paczke od tygodnia i nie moze dojechac do miasta obok i to nie jakiegos zadupia ! Burdel a ich infolinia jest bezuzyteczna ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 13, 2014 U mnie numerem jeden jest inpost. Rachunek za prąd zostawili u sąsiada (a ten nie raczył go oddać) przez co prawie miałam odcięty prąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 13, 2014 potwierdzam. kurier nie chciał przynieść mi paczki bo była za lekka (wtf?!) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 13, 2014 dla mnie najlepszymi kurierami sa ups i siódemka:-) najgorzszy za to jest Ke-x same chamy i prostaki,zatrudniaja chyba ludzi z poprawczaka:-/.Jak przychodzi do mnie kurier z tej firmy to mam mu ochote p**********ic za sam widok ryja i za to ze jest chamski.Jak prosisz żeby poczekali to robią to z wielkiej łaski.Widziałam też pare razy jak rzucaja paczkami w samochodzie:-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 13, 2014 Dużo gorsze jest K-Ex Jak widzę, że ktoś sprzedaje i wysyła tym kurierem to od razu rezygnuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2014 Bliska mi osoba wysyłała paczkę kurier pytał to jest w paczce nakleil na paczkę naklejkę z imieniem i nazwiskiem były tam wszystkie dane. Ja dostalem inna paczke z taka sama naklejka !!!!!!! Jak mam to rozumieć czy to była Kradzież?? Dziwna ssprawa jak to. wyjasnic i chcą to rozstrzygac 30 dni do to 3 mies ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2014 Bliska mi osoba wysyłała paczkę kurier pytał to jest w paczce nakleil na paczkę naklejkę z imieniem i nazwiskiem były tam wszystkie dane. Ja dostalem inna paczke z taka sama naklejka !!!!!!! Jak mam to rozumieć czy to była Kradzież?? Dziwna ssprawa jak to. wyjasnic i chcą to rozstrzygac 30 dni do to 3 mies ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurier czy poczta Napisano Styczeń 28, 2014 Wiele zależy od osoby zatrudnionej jako kurier :O Nie wiem ile im płacą, ale wiadomo,ze rano mało kto jest w chacie, mimo napisu na paczce '' nie przychodzić do godz . 14 ej '' , ci i tak n*******lają w domofon, o czym informuje sąsiad :O czy wydzwaniają jak wyrażnie zaznaczone od której godz. jestem w domu :O . przez to odechciewa się cokolwiek zamawiać :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2014 zamawiałam już chyba kilkadziesiąt przesyłek z DPD i nigdy nie było problemu, raz tylko trafił mi się jakiś chamski kurier ale ze strony formalnej wszystko było ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 7, 2014 Widzę że temat się nie ciągnie więc dodam coś od siebie:) Wczoraj przedwczoraj otrzymałam numer nadania listu przewozowego DPD, i co za tym idzie mineły dwa dni a numer nie jest nawet ujęty w śledzeniu przesyłek, co ciekawe nikt nic nie wie. Obawiam się by w ogóle dotarła do mnie ta paczka bo jest dość droga wartość przesyłki ponad 1200 pln NIGDY WIĘCEJ NIE CHCĘ MIEĆ DO CZYNIENIA Z TĄ FIRMĄ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 2, 2014 dziadostwo!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 2, 2014 u mnie przed chwilą awanturował się kurier z k-x , z ryjem na mnie że nie mam drobnych bo on nie ma wydać 20 zł i nie ma obowiązku mi wydawać to mu powiedziałam ze ma sobie paczke wsadzic w dooooope i trzasnęłam drzwiami , poszedł i paczki nie dostalam za pobraniem nie wiem co dalej już chyba mi jej nie dostarczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 2, 2014 twoja paczka napewno została dostarczona ale nie tobie zostawił u sąsiada , ja czesto tak dostaje nie swoje paczki nie pracuje i zawsze jestem od rana kurier to wie , mało tego ja sama kiedyś pomyliłam drzwi z taką paczką do sąsiada i zapukałam do innego [ wynajmuje i nie interesuje sie sasiadami ] a ten fraj....er przybił się że tak to jego paczka mimo ze adresowana do drzwi obok , ludzie są wstretni napewno ktos twoją paczke ma , ja dlatego zamawim tylko za pobraniem nigdzie mi kurier paczki nie wyniesie bo musiałby za nią zapłacić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 17, 2014 wlasnie 3 dni temu zamowilam kuriera DPD do angli mial byc wczoraj dzwonilam 2 razy i za kazda razom musialam wysluchiwac przez 30 minut muzyczki i nagrania co mozna przesylac za pierwsza raza odebrala kobitka i udala ze mnie nie slychac i rozlaczyla sie za 2 raza znow 30 minut poto by uslyszec ze kurier bedzie na drugi dzien dzisiaj siedze caly dzie n i czekam dzwonilam 1raz kurier mial podiechac o17 dzwonilam znow powiedzieli ze moze dojedzie dzis a jak nie to prosze zlozyc zazalenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 17, 2014 do mnie kurier dzwoni, ze jest w drodze i moze byc o tej (wczesnie rano) godzinie lub umawia sie na popoludnie. z listonoszami PP tez nie mam problemu, bo poki nie spotkalam listonosza i nie pogadalam przesylki zostawial mi u sasiada, ale ZAWSZE mialam awizo albo karteczke z info u kogo przesylke zostawil ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach