Gość gość Napisano Grudzień 17, 2014 a anglii nagiminnie kurierzy zostawiaja paczki sasiadom (bez informowania o tym na jakiejs kartce) , albo i wrzucaja do koszy na smieci stojacych przy budynku!!!!!i nawet k***a nie poinformuja nikogo o tym!!! ja kiedys czekalam i czekalam i k***a nic, ide wieczorem wyrzucic smieci, odkrywam pokrywe a tam k***a moja paczka!!!! w anglii nie polecam zadnego kuriera! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 17, 2014 ta na pewno paczki do kosza na śmieci wrzucają :o co za bzdura... poza tym się kupuje za POBRANIEM wy debile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 17, 2014 mozesz sobie nie wierzyc,ja mam to gdzies, i nie mow mi jak mam kupowac swoje produkty. nie kazda firma wysyla za pobraniem pajacu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrażynkaGrażyna 0 Napisano Grudzień 17, 2014 wiele razy spotkała mnie sytuacja, że kurier sobie wpisał niby, że u mnie był a wcale go nie było i oczywiście zostawił na necie adnotację, że klienta w domu nie zastał! poza tym, chcę powiedzieć, że nie tylko firma dpd tak działa a wszystkie, dosłownie wszystkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MonikaMoniś 0 Napisano Grudzień 17, 2014 u moich znajomych był taki przypadek, że fotel kupili za ok 500 zł i zaginął. zniknął. przepadł. mija chyba z rok i sprawa nie rozwiązana. co wy na to? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 17, 2014 ta firma to wielkie g---o popelnia blad i nawet nie potrafia powiadomic i przeprosic tylko naciagaja jeszcze klienta na koszty telefiniczne PEWNIE MAJA UKLAD Z JAKIMS OPERATOREM I ZA NACIAGANIE TELEFONICZNE TEZ MAJA KASE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 17, 2014 czy ktos juz wnosil skarge do rzecznika praw konsumenta ?Bo ja mam zamiar a moze ktos sie przylaczy moze klienci zrobia z tymi oszustami sami porządek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 17, 2014 Dpd to s**t tyle razy ile sie na ku wo walam... za to z siodemki bylam zadowolona, mi tam poczta odpowiada w sumie najbardziej :/ zarejestrowane, sledze w kompie i znajomy listonosz mi przynosi i wie ze gp znam i sprobowalby nie przyniesc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 18, 2014 firma oszustów wlasnie dowiedzialam sie po 2 dniach czekania maz zadzwonil do firmy kurierskiej uslyszal ze nie ma zlecenia pod taki adres a po5minutach firma przesylarka w ktorej zlozylam zamowienie poinformowala mnie ze kurier byl wczoraj i paczka byla nie przygotowana zenada kto tam pracuje i kto prowadz te firme skoro pozwala aby pracownicy dopuszczali do takich sytuci ktora zuca cien grozy na firme Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Robert 30 Napisano Czerwiec 12, 2015 Korzystałem z wielu firm kurierskich i przyznaję że ABSOLUTNIE NAJGORSZĄ FIRMĄ JEST DPD! W zeszłym tygodniu paczka zamiast być na drugi dzień, była po 5dniach! Niedopuszczalne... Obecnie, czekam na paczkę od rana, dzwoniłem na infolinię wielokrotnie, za pierwszym i drugim razem stwierdzili, że nie są w stanie określić numeru telefonu do kuriera, po kilku godzinach zadzwoniłem ponownie, dostałem błędny numer, po kolejnej próbie dostałem nr który nie odpowiada! Nie na moje nerwy. Zdecydowanie odradzam firmę DPD. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sanwio 0 Napisano Sierpień 5, 2015 A teraz miejscy wchodzą do akcji http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,156477 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 27, 2015 potwierdzam sam już 3 razy miałam problem kurier pomylił adres na dodatek nie ma podpisanego potwierdzenia odbioru.po interwencji podał adres gdzie zostawił,i kazał sobie odebrać . niestety paczki nie odzyskałam bo osoba z pod tego adresu nie oddała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nieanonimowa W Napisano Wrzesień 7, 2015 dziewczyny ja nie mam złych doświadczeń z firmą dpd, z resztą wejdźcie sobie na http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,59121 może tam znajdziecie więcej informacji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 15, 2015 ja za to zawsze zamawiam z FastPost, tam znajduję kuriera, mogę ślledzić gdzie ejst moja paczka, poza tym można mieć kontakt z kurierem. Dla mnie najlepsza strona kurierska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość muniki87 Napisano Listopad 13, 2015 jak dla mnie to dobrze sobie radzą, http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,59121 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 2, 2017 Najgorsza firma i do tego jeszcze kradna towar z paczki, na dziewiec butelek piwa wyslanych z Polski do Niemiec dotarlo tyko 5 butelek, 1 rozbita (paczka otworzona i przepakowana) i 3 ukradziono. W paczce byl protokol rozbicia 1 butelki, a gdzie sie podzialy 3 pozoztale butelki ? Zlodziejska firma, odradzam wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 13, 2017 DPD to skandaliczyny poziom usług. Oni w ogóle nie dbaja o klientów. Paczka z zagranicy i zniszczona. Ponownie wysłana - gdyby wiedzial ze przyjdzie DPD - w ogole bym nie zamowil towaru - przychodzi do mnie - i zgadnijcie co? Znowu zniszczona. ODRADZAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jackq1 Napisano Listopad 17, 2017 Podpisuję się pod przedmówcami DPD to firma której lepiej unikać jak ognia dziś kurier zadzwonił do mnie że ma przesyłkę ,byłem akurat w innej miejscowości (12km)odległości na moje słowa że będę za 10minut odpowiedział że nie będzie czekał paczka będzie w poniedziałek(dzisiaj mamy piątek)wcześniej nie otrzymałem żadnego powiadomienia że mam się spodziewać kuriera,miałem doczynienie z różnymi firmami kurierskimi,ale takiego badziewia i takiego poziomu jeszcze nie spotkałem,totalne dziadostwo rozpasanie,kurier robi co chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 11, 2018 najgorszy kurier = dpd - nie przyjechał po przesyłkę (3 x z rzędu) - innym razem nie przyjechał w wyznaczonym przedziale czasowym - kurier był bardzo niemiły!!! - rzucił paczką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niezadowolna Napisano Marzec 1, 2018 DPD to najgorsza firma kurierska z jaką miałam do czynienia. Od 10 dni wmawiają mi że kurier był u mnie lub dzwonił i uzgodniłam z nim kolejny termin doręczenia. Panowie i panie z infolinii rozkładają ręce i proponują żebym sama odebrała przesyłkę z magazynu dpd w jakimś zadupiu 15 km od Warszawy albo czekała cierpliwie aż kurier się odezwie. Infolinia nic nie pomogła a reklamacja nie stwierdziła nieprawidłowości w ze strony dpd. Niewiniątka. Winny jest odbiorca swoim głupim wyborem tej marnej firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tymoteusz1 Napisano Marzec 23, 2018 Na szczęście żyjemy w wolnym kraju i jeśli Wam coś nie odpowiada, to możecie po prostu wybrać inną firmą. Ja niespecjalnie pasjonuję się takimi wyborami, bo najczęściej zamawiam przez Furgonetkę. Tam od razu mam zestawione różne firmy, a najbardziej przekonuje mnie gls cennik z https://furgonetka.pl/cennik/miedzynarodowy/gls Sami możecie wybierać takich kurierów, jakich tylko chcecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 25, 2018 Witam! Zgadzam się z Państwem. Firma DPD, łagodnie mówiąc, jest nierzetelna. Najpierw kurier potraktował mnie w chamski sposób, potem nie mogłam skontaktować się z konsultantem, a końcu odczytała informację, że UMÓWIONO odbiór przesyłki w innym terminie. UMÓWIONO, tylko kto z kim, bo ze mną nikt się nie kontaktował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 6, 2018 Nigdy nie miałem żadnych problemów z tą firmą, ale ja zawsze zamawiam kuriera przez https://www.sendit.pl/ więc może te przesyłki są traktowane bardziej priorytetowo. Swoją drogą hitem jest to, że zamawiając przez SendIT płaci się naprawdę niewiele. Ja za wysyłkę niewielkiej paczki kurierem płacę zazwyczaj coś ok 13 - 14 złotych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2018 Ja również miałam złe doświadczenia z kurierami firmy DPD. Byli aroganccy, bezczelni. Mam wrażenie, że niektórzy z nich to socjopaci. Firma DPD nie jest polską firmą. Udziały przeszło 80% maja Francuzi, resztę Niemcy. Siedziba firmy jest w Niemczech. Nic ująć, nic dodać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 17, 2018 DHL to najgorsza firma kurierska. Nie szanują klienta. Nie odpowiadają na zgłoszenia. Nie dotrzymują terminów. A najgorszy pod tym względem jest terminal w Ełku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2018 NAJGORZEJ TO kurierzy z Wałbrzycha kurier MARIUSZ nr telefonu 790202262 i chamski kurier TOMASZ nr telefonu 601459529 który zagląda do paczek OSTRZEGAM przed nimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 2, 2018 Absolutnie.. DPD to najgorsza firma kurierska. Nigdy nie dzwonią nie uprzedzają o przyjeżdzie, oszukują że byli i wpisują do systemu że klienta nie było w domu... Nie rozumiem, dlaczego firmy podpidują z nimi umowy na dostawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Styczeń 10, 2019 Kpina i chamstwo.kurier aroganckiniemily i wydzierajacy gebe.zmienilam termin dostawy to gnojek,cham zaznaczyl,ze zrezygnowalam z odbioru.kpina.z czyms takim sie nie spotkalam.zwlaszcza,ze zmienilam termin dostawy w necie,na ich stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 12, 2019 kiedyś DPD była dosyć solidną firmą ale ostatnio się pogorszyło obserwuję przesyłkę w internecie i stwierdziłem iż moja przesyłka 4 dni jest magazynowana a mi bardzo zależało na tej przesyłce ,ale ukazał się wpis że uzgodniono z odbiorcą termin dostawy co jest kłamstwem nikt ze mną nie uzgadniał żadnego terminu .siedzę cały dzień w domu czekam i dzień stracony i tak jest nieraz przez kilka dni .Najszybsza dostawa to inpost oraz poczta polska jak narazie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Lipiec 9, 2019 Drugi dzień borykam się z kurierem DPD ,który nie przyjeżdża i nie dzwoni do drzwi, ani na komórkę, ale kłamliwie umieszcza wpisy nieobecności odbiorcy. 2019-07-0912:28:55Przesyłka niedoręczona - odbiorca nieobecnyKWI 2019-07-0907:22:46Wydanie przesyłki do doręczeniaKWI 2019-07-0821:00:00Magazynowanie przesyłki w oddzialeKWI 2019-07-0811:36:36Przesyłka niedoręczona - odbiorca nieobecnyKWI 2019-07-0810:31:05Wysłano powiadomienieKWI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach