Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nierozumiana

Nie rozumiem go ???

Polecane posty

Gość Nierozumiana

Kiedys poznałam chłopaka, lecz miał on dziewczyne. Po pol roku on do mnie sie odzywa, ze juz z nia nie jest i ze ciagle mial moj numer... zaczelismy pisac, a mnie to bardzo ujelo, ze mial moj numer itd Zaczelismy sie spotykac... Bilard, kino, restauracja, spotkalismy sie 3 razy ( jestesmy z roznych miejscowowsci), cały czas pisalismy mnostwo sms... on proponował wycieczki i w ogole nabierało to tempa... i nagle po ostatnim kinie smsy zaczely byc chlodne.... nibyy nic sie nie wydarzylo..napisałam ze cos czuje, a on na to ze chyba nie jest jkeszcze gotowy, ze potrzebuje czasu...ok, a,le po co wtedy sam do mnie pisał ? a te wycieczki ?? jak to rozumiec ???????? dlaczego to skonczyl ??

Gość statystycznie rzecz ujmując
a nie pomyśleliście, że rozstał się z tamtą, albo to ona go zostawiła, szukał jak większość z was pocieszenia, szybkiego leku na całe zło i postanowił leczyć się u boku kogoś innego, ale uświadomił sobie, ze to nie to samo i nie chce oszukiwać siebie i jej ... dlaczego kobiety sądzą, że faceci są tacy tępi, prości i ograniczeni? może sądzą po sobie?