Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nashi

On i jego rodzina

Polecane posty

Gość nashi

Hej dziewczyny ;) Jestem w bardzo głupiej sytuacji. Spotykam się z chłopakiem starszym ode mnie o prawie 10 lat :) Jesteśmy ze sobą bardzo szczęsliwi, snujemy plany na przyszłość, wiem że on o mnie mysli i uwzględnia mnie w swoim przyszłym życiu. Po bardzo nie udanym związku i wielu problemach znalazłam w końcu faceta, którego pokochałam i który pokochał mnie również. Jest jednak jeden mały problem, jego rodzina. Nie jest jedynakiem ma rodzeństwo, ale jeżeli przychodzi co do czego to zawsze ona leci pomagać rodzince, są takie sytuacje ze zostawia mnie - a mam duze problemy ze zdrowiem - i leci bo pomoc potrzebna jest od razu. Dodam, że nie są to z mojego punktu widzenia problemy które potrzebuja natychmiastowego rozwiązania, no ale ja jestem subiektywna w tym momencie. Chodzi mi tylko o to, że niby jest ze mną ale zaraz go nie ma, siedze w domu i czekam płacząc i przeklinając w duchu jego rodziców :/

Gość snuje to się smród po gaciach
gdyby Urban nosił turban nie byłoby świni tylko chomeini

Gość snuje to się smród po gaciach
Gdyby Urban nosił turban nie byłoby świni tylko chomeini

Gość nashi
mamusia potrzebuje podwózki, bo idzie do lekarza - mieszkamy w mieście gdzie komunikacja miejska jest bardzo dobrze rozwinięta, babcia potrzebuje zeby nanieść węgla - a u niej w domu jest kilkanaście innych osób? to wszystko od razu musi zrobić, zostawia mnie i leci może faktycznie jestem przewrażliwiona

Podwózka jeżeli mama jest umówiona na konkretną godziną to jednak sprawa pilna. jednak z ta babcią i tymi kilkunastoma osobami to przesada już. Z jedne strony wskazuje to, że Twój facet jest uczynny i rodzinny, z drugiej jednak mogą tam panować jakieś nie do końca zdrowe relacje. Trudno tak na prawdę ocenić po takiej ilości informacji.

Gość nashi
Jego rodzice sa alkoholikami, wiec na pewno nie ma tam zdrowych relacji.

Moim zdaniem to są normalne sprawy. Ja też pomagam swoim rodzicom jak potrzebują. Może tamte kilkanaście osób ma gdzieś babcie i jej węgiel, a sama przecież nie zniesie, to prosi wnuczka?

Gość nie chce nic z panderozy
kto został zaproszony na urodziny Babci u SKURWYSYŃSTWA i dlaczego skład został ograniczony?