Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maltaaaaa

Randka z 12 lat starszym facetem, zgodzić się?

Polecane posty

Gość Julenka91
Nie, to nie jest duza roznica...starsi są fajnie

Gość Maltaaaaa
Widzę, że pod moją nieobecność topik się rozwinął:D Jeśli chodzi o dzieci, to ja nie chcę ich mieć na razie (nie wiem czy w ogóle kiedyś będę chciała), a co do niego to nie wiem czy ma kogoś:dzieci, żonę, partnerkę.. Wyszłam z założenia, że skoro od roku pytał już parokrotnie o spotkanie, pisał smsy itd to chyba jest wolny.. A jeśli nie.. Hmmm.. To w sumie nie moja sprawa, ja nie myślę jeszcze o poważnym związku, więc na razie nie zamartwiam się jego życiem osobistym, będę się martwić jeśli do czegoś między nami dojdzie, po co na zapas:P A co do różnicy wieku właśnie tej przepaści się obawiam, że okaże się, że zaraz będzie chciał ślubu albo nie wiadomo czego, a ja nie czuję się gotowa, chciałabym tak koło 30 stki ewentualnie:P No ale nie ma co wybiegać w przyszłość, może powinnam iść, dobrze się bawić i tyle.. Bo facet bardzo mnie pociąga.. Chociaż z drugiej str boję się zaczynać coś, co może nie mieć żadnej przyszłości.. Może jemu chodzi po prostu o młode ciało.. Ale z trzeciej jeszcze strony, nawet gdyby miał z tego wyniknąć tylko miły romans, to w sumie też przyjemna sprawa...:D:P Mam nadzieję, że mnie zrozumiecie, a nie że będzie pojazd po mnie:P:P

Gość Maltaaaaa
Ale gdyby faktycznie miał wyjść z tego związek, to trochę się boję tego co będzie za kilka lat.. Ja 30, on 42..., ja 40, on 52...:o itd... Ja w tej chwili czuję się na 20, dużo imprezuję, chcę jak najdłużej cieszyć się takim studenckim życiem, a on jest wykształcony, prowadzi swój biznes, jest obcokrajowcem.. Sama nie wiem..

Gość Maltaaaaa
??:>

nie myśl w kategorii 'co będzie' - żyj teraźniejszością. facet zaprasza cię dziś na randkę, a ty myślisz co będzie za x lat? :D ­ idź, poznaj go, spędź z nim trochę czasu, zdecyduj wtedy czy będą kolejne. wiek nie jest zbyt istotny. 🖐️

Gość loajajajekekea
Chce Cie do lozka....naprawde nie kumasz???/ Dziadzio,chce sexu za darmo bedac w biznesach w Polsce.... ehhh,dziewczyny,szanujcie sie. Syfa dostaniesz gratis,uwazaj.

Gość Maltaaaaa
On nie jest w biznesach w Polsce, tylko mieszka tu na stałe od 10 lat

Gość Maltaaaaa
up up

Gość Maltaaaaa
;)

Gość Maltaaaaa
Temat zamarł?:P

Gość j89j98
facet chce cie bzyknac, a ty o dzieci sie martwisz?:D Z takim podejsciem nawet nie probuj z nim czegos zaczynac...

Gość Maltaaaaa
A Ty skąd wiesz, że chce się tylko bzykać? Znasz go czy co?:P

To zalezy w jakim wieku jestes ty. Wg mnie 12 lat to już podchodzi pod przepaść mentalną. Np. taki 37-latek chciałby mieć dziecko, jeśli jeszcze nie ma, a zrównoważona i ambitna 25-latka nie. Ona chciałby w wieku 30, on wówczas ma 42. U mnie byla taka sytuacja...:-)

Gość Maltaaaaa
Ja 25, on 37;)

Gość jujup9
taaa, zakochal sie w twoim wnetrzu:D

Idz na randke. Skoro w twoim wieku pytasz sie czy na kafe czy masz isc na randke to gratuluje doroslosci :-) POWODZENIA

Gość Maltaaaaa
Pytam, żeby poznać opinie innych, różne punkty widzenia, żeby dowiedzieć się czy wiele jest takich związków, czy warto, jak to wygląda u innych itd. Wiadomo, że decyzję i tak podejmę sama, po prostu byłam ciekawa;)

Gość Maltaaaaa
Nie zakochał się raczej w moim wnętrzu, bo słabo mnie zna:P Ale nie można też od razu zakładać, że chodzi mu tylko o jedno..