Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiaxx23

Nie wiem o co chodzi!

Polecane posty

Gość Asiaxx23

Miałam miesiączkę, która trwała 3 dni. Była normalna ale zawsze mam ją dłużej. Mam ostatnio wzmożony apetyt, jem i jem. Np. chleb z wędliną i za chwilę czekoladę. Ostatnio jak zjadłam kanapkę rano to mi wymiotować zachciało. Czy to mogą być objawy ciąży?

Gość imperialistyczna stonka
pewnie o ten tramwaj co nie chodzi :O

Gość Asiaxx23
Jeżeli nie udzielasz odpowiedzi na pytanie to lepiej nic nie mów...

Gość Asiaxx23
Dlaczego ludzie, kiedy ktoś grzecznie o coś pyta muszą zaraz tak niemiło odpowiadać? Nie chodziliście do szkoły?

Gość sweatrose87
jakie objawy,krwawienie mniejsze niz zwykle to nie objaw ciąży a poprostu skąpego krwawienia,mniejszego przyrostu endometrium itd itd a nie odrazu ciąży,juz takich szczegółów nie beirzcie za objaw ja miałam 7 dni krwawienia a potem zaczęłam mieć 5 ale nigdy bym nie pomyślała że to ciąża heh

Gość @@@@@@@@@@@@@@@@@@@
a ty gdzie byłaś , jak w szkole tego uczyli ???????????????

Gość sweatrose87
a tak swoja drogą skad ammy to wiedzieć,kup i zrób test jak masz watpliwości a nie pytaj,testy kosztują tylko kilkanaście zł

Gość Asiaxx23
oh, ale ktoś tu jest inteligentny. Twoje wypowiedzi są nie na temat. Typowe! Chęć dowartościowania się anonimowo. Nie wiem co chcesz osiągnąć takimi głupi tekstami? Mam się śmiać, płakać czy co?

Gość Asiaxx23
Tylko zapytałam. Nie mam dzieci, nie byłam nigdy w ciąży a podręcznikowa wiedza nie zawsze się sprawdza. Boże ludzie nie podniejcajcie się tak zaraz.

nie podniecamy się - piszesz głupoty, to nikt się nie przejmuje poza tobą

Gość Asiaxx23
sweatrose87 ja nie pytam was czy jestem w ciąży tylko czy to mogą być objawy ciąży! To chyba różnica!

Gość Asiaxx23
akronim ty właśnie się podniecasz najbardziej. Powtarzam jeszcze raz, tylko zapytałam!

lol, podniecam, jak ty to uważasz za podniecenie to współczuje - tylko kpisz pytając, tylko kpimy odpowiadając

Gość Asiaxx23
Kiedyś też o coś pytałam tutaj i spotkałam się z bardzo miłymi, inteligentnymi osobami. Widać przez ten czas wszystko się zmieniło. Tak na pewno mam urojoną ciążę bo zapytałam o coś na forum. Dziękuję za precyzyjną diagnozę!

Gość Oto moja odpowiedź
Tak to mogą być objawy ciąży.Ale nie u ciebie bo ty w ciąży nie jesteś.

Gość Asiaxx23
Żałuję że w ogóle tu weszłam. to był głupi pomysł.

Gość sweatrose87
Asiaxx23 jakie dowartościowanie ? tępe pytanie zadałaś to nei spdoziewaj sie innych odpowiedzi MASZ WATPLIWOCI TO KUP TEST CIAZOWY I PO SPRAWIE JA TEZ P OOWULACJI DUZO JEM,MAM WIEKSZY APETYT WSZYSTKIE OZNAKI PRZED TERMINEM OKRESU SWIADCZA O NICZYM PODCZAS OKRESU ROWNEIZ DUZO JEM :))))

Gość Oto moja odpowiedź
Ale o co ci chodzi?Napisałam ci co myślę.Chciałaś wiedzieć czy to mogą być objawy to odpowiedziałam.Nikt ci nic więcej nie mapisze

Gość Asiaxx23
Przykro mi ale nie jestem tak głupia żeby z czegoś co mam co miesiąc robić cyrk. Gdyby tak było zawsze to poprostu by było, ale nigdy tak nie miałam. Koniec tematu, nie mam zamiaru gadać z kimś takim jak wy.

Gość ev33333
nie przejmj sie ich dogadywaniem bo one zawsze szukaja zeby kogos zaczepic, rzadko kiedy uzyskasz tu wsparcie. masz jakis powod by twierdzic ze zaszlas?

" Żałuję że w ogóle tu weszłam. to był głupi pomysł. " napisałaś wreszcie coś mądrego - jak nie chcesz kpin to napisz porządne pytanie, a nie nędzną prowokację czy mogę mieć objawy ciąży nie będąc w ciąży - objaw obżeranie

Gość Asiaxx23
Fajnie że znalazł się ktoś normalny. W sumie to chyba mam. Wiem że powinnam zrobić test ale najpierw chciałam zapytać.

Gość ev33333
o c ci chodzi glupia babo dziewczyna normanie zapoytala a ty na nia cisniesz jak masz wszystkich obrazac to wez stad wyjdz a jak masz faceta to wpoczuje mu ze ma taka france jakbys nigdy w swoim zyciu nie podejrzewala ciazy ogranij sie

Gość Asiaxx23
Widzisz nie wszyscy muszą się głodzić żeby dobrze wyglądać.

Gość Asiaxx23
ev33333 dziękuję :) Ale z nimi to chyba nie da rady. Uczepiły się i tyle.

Gość ev33333
nawet sie nie przejmuj tym dogadywaniemone tutaj zawsze w ten sposob traktuja ludzi a pewnie jak spoznia sie okres to po nocach nie spia ... a jak ktos ma taki problem to juz jest stukniety ... 45664443 napisz do mnie :)

Gość Oto moja odpowiedź
W jesteście normalne??Piszę dziewczynie normalnie a ta jakieś schizy ma.Jesteś niedojrzałą gówniarą co napisze bzdety i wymaga bóg wie czego od osób co ich nigdy nie widziała