Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _mam_mam

Poczta przed swietami

Polecane posty

Gość _mam_mam

Witam!Kupilam prezenty dla dzieci na allegro, wyslane 14 go,ekonomem niestety bo ja z tych bogatych inaczej i nie stac mnie bylo na doplate do przesylki priorytej ani na wczesniejsze zakupy.JAKIE SZANSE ZE NA SWIETA BEDA?

Gość vgfvbxc
ja czesto biore ekonomiczny i przewaznie przychodza po 3 dniach ale liczac siweta to mozna sie rozczarowac choc mysle ze szanse sa ze do piatku dojdzie

Gość _mam_mam
Jasne tomeczku,jak przesylki od 14 go znajduja sie w rekach poczty to odszukaj je i doplac.Powodzenia!

Gość w ogromnym przelocie XV
Poproś o numery nadania. Jeśli to paczkie to będziesz wiedziała kiedy się spodziewać. Z listami poleconymi trochę gorzej, bo dokładna informacja pokazuje się dopiero jak list zostanie doręczony.

Gość _mam_mam
Poprosilam juz tylko ciezko sprzedawcy odpisac.No gdzie ten moj sponsor potencjalny,na sortownie pobiegl?

Sprawdziłam. Wszystko co wysłałam 14. już dotarło do adresatów, również przesyłki ekonomiczne. Natomiast sama czekam na paczkę i teoretycznie wczoraj próbowano mi ją dostarczyć, a mnie nie było. :p A byłam. Awizo też nie ma, więc się muszę przejść z numerem nadania na pocztę.

Gość _mam_mam
Dzieki,czyli ja mam pecha???Zawsze dostawalam w dwa,trzy dni i dlatego nie wzielam pod uwage ze przed swietami moga byc komplikacje. Mrucze tomeczku do ciebie.

Gość _mam_mam
Kupionych a wyslanych,bo to nie to samo.Ja tez kupilam 8go,ale zanim przelew zanim co to 14go dopiero poszly.

Gość _mam_mam
Wiem tomeczku :-D

A sprawdziłaś na stronie poczty polskiej co się dzieje z przesyłką?

Gość _mam_mam
Nie sprawdzilam,bo sprzedawca nie odp na mojego meila z prosba o nr nadania.

Pisałam do Czarnej Izabelli.

Gość _mam_mam
Sorry

Nie, od razu na poczcie. Dziś pójdę z nrami nadania. Tylko ja na szczęście czekam na ubrania, prezentów nie zamawiam na ostatnią chwilę, bo wiem, że mogą nie zostać dostarczone. Dodam, że czekam na paczki od 3-ech różnych osób i dopiero w tym tygodniu dostałam zakupy z 5-6 grudnia. Jakoś wyjątkowo wcześnie w tym roku poczta zaczęła mieć "obsuwy"

Na dodatek w zeszłym roku ekonomiczne przed świętami szły 2-3 tygodnie, a priorytety max 5 dni, ale większość miałam o czasie. W tym roku jakiś Armaggedon

Ja prowadzę sklep internetowy i wysyłam dziennie po kilkanaście paczek i listów i nie dostałam jeszcze żadnego sygnału od klienta, że długo czekają. Sprawdź na stronie poczty, a nie na poczcie, bo na poczcie mają informację o przesyłce dopiero jak ona do nich dotrze.

Gość mam_mam
Wlasnie byl listonosz.U sasiadki :-( ciekawe komu sie moj login przydal.