Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mar94

Czy to choroba ?

Polecane posty

Gość mar94

Cześć Wam wszystkim ! Mam 18 lat i ostatnio mój organizm zaczął się bardzo dziwnie zachowywać. Kręci mi się w głowie ponadto mam temperature 35.7. Dostałam okresu z jednodniowym opóźnieniem, przy czym jest bardziej skąpy niż zawsze . Wokół sutków zauważyłam kilka małych bruzdek. Nie mam nudności ani wymiotów. Dodam,że współżyłam ze swoim chłopakiem jakieś 18 dni temu. Czy możliwa jest ciąża ? Bardzo proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuję :)

Gość zazaa
tak możliwa skoro współżyjesz -zrób test. Ja w dwóch ciążach nie miałam mdłości ani wymiotów.

Gość dfjjfgkkh
Skoro było krwawienie to nie ciąża, temp o niczym nie świadczy, a okres zawsze może się spoznic, i żadna choroba, a Jak chcesz być na100% pewną zrob test,.

Gość zazaa
Krwawienie nie zawsze oznacza okres. A tym bardziej że było inne niż zwykle. Może to tylko zaburzenia hormonalne ale ciąża też nei wykluczona.

Gość dfjjfgkkh
Juz nie pitolcie z tym krwawieniem, sama w pierwszy dzień spodziewanej miesiiaczki, w ciąży, miałam krwawienie, kilkudniowe, uwierz nie wyglada ono Jak okres, jest b mało krwi takiej rozwdnionej,brak skrzepow, i trwało to jakieś 3 dni, ka pewno zauwazylabys różnice...

Gość zazaa
Przecież autorka napisała: "przy czym jest bardziej skąpy niż zawsze ." Widzisz sama. :)