Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila345

mebel24.pl coś dla dzieci

Polecane posty

Gość Kamila345

Witam, mozecie coś powiedzieć na temat tego sklepu, chce kupic taka pufe albo fotel dla mojego małego synka, jak myslicie spodoba mu sie ? Czy ktoś juz z was tam kupował ?

Gość Agatcia00
Pewnie że mu sie spodoba, jak kupiłam mojej córce to cały czas z niego korzystała wiec bardzo mnie to zadowoliło i mysle ze z twoim synem bedzie tak samo :) Pozdrawiam .

Gość Sara_35
Kupiłam tam dla siebie poduchę FUNNY Wyspa a dla córeczki FUNNY Poducha Mini. Jestem zadowolona z udanego zakupu.

Gość JBi
Również dołączam do zadowolonych :) Pozdrowionka

Gość degustantka wina :)
fajna propozycja, muszę przyznać, że pufa pomaga trochę w myśleniu, potrafi odprężyć. mój syn przyznał, że lubi się na niej uczyć, jest mu wygodniej.

Gość Turzyńska A.
Dziękuję za podsunięcie pomysłu. Postanowiłam sprawić prezent swoim dzieciom i przed chwilą złożyłam zamówienie. Czekam za dostawą. W sieci znalazłam same przychylne recenzje.

Gość Turzyńska A
To był dobry pomysł dzieciaki są zachwycone. Sama muszę stwierdzić że te meble są bardzo wygodne i przyjemnie się na nich siedzi. A dzieci to szaleją na ich punkcie. Jeszcze raz dziękuję :)

Gość doritta
Rozumiem was, bo ja zaczęłam od jednego takiego fotela dla mojego męża, ale był tak fajny i wygodny, że teraz każdy w rodzinie ma swój własny :D

Gość doritta
Rozumiem was, bo ja zaczęłam od jednego takiego fotela dla mojego męża, ale był tak fajny i wygodny, że teraz każdy w rodzinie ma swój własny :D