Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezimienna@

Wchodzi mi tylko na ciepło

Polecane posty

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) się nie powtórzy aj promys

"musisz dosyć często mnie podczytywać skoro masz opinie z kilku lat na mój temat" Bluszcz i Ty macie jedną wspólną cechę - udajesz że nie widzisz to się rozrośnie i będzie sam się w oczy rzucał :D

Może zmotywować cie jeszcze bardziej zgłaszając Twoje posty do usunięcia?? :D Żałosny jesteś :D Usunęli mi posta więc rozjebie topik :D Gdybyś skupił się na problemie zauważyłbyś że Twoja zemsta jest wymierzona nie tam gdzie trzeba bo to nie ludzie z tego topiku kasują wypowiedzi tylko moderacja :) Skoro szukasz zemsty za usuwamie postów to moderację ścigaj a nie użytkowników forum.

taaaaaaaaaaaa ten bluszcz też mi się bardziej podoba niż ogrodowe róże pozbawione kolców. Jest jak rzep czepia się czego może ale jest prawdziwy. Wolność i swoboda. taaaaaaaaaaaaaa zdecydowanie bluszcz:)

ale na bluszcz nie wyrwę żadnej dupy eeeeeeeeeeee jednak róża

Gość UF0
Czas na melise.

Debilem jesteś Ty bo dalej nie rozumiesz że to moderacja kasuje wpisy nie użytkownicy kafeterii. Twoja "zemsta" trochę kulawo wygląda przez to. To tak jakbyś zemścił się za zabicie kogoś z rodziny nie na mordercy tylko na jego sąsiedzie :D Trochę to żałosne nie uważasz??

pavełku szacunek for you obrażaszkogoś ale w dalszym ciągu okazujesz mu szacunek pisząc do niego z dużej litery tak grzecznościowo no miodzio

Gość angielska herbatka
Malcolm idź chlopie bo mnie juz nadgarstek boli

rumm to się nazywa uzmysławianiem komuś jego błędu. A że do niektórych bez wulgaryzmów nie dochodzi to coż ja mogę zrobić??

Gość UF0
Pavlo jedynym wulgaryzmem tutaj jesteś Ty. I nie rozumiem jakim prawem nie znając mnie chcesz mi uzmysławiać co się dzieje w moim życiu. Chyba na tej samej którą zastosowałeś przy opisywaniu cudu nad polską w rocznice zejścia do piekła padre.... Nie chce żebyś mnie uświadamiał tym bardziej, że jak wspomniałeś wielokrotnie jestem dla Ciebie gównem nie wartym splunięcia więc nie rozumiem zaangażowania w proces mojej edukacji(?)

"Nie wspomagam chorych umysłowo alkoholików o mentalności dziecka którzy we wszystkich poza sobą problem widzą i którzy wyzywają bez powodu ludzi którzy z nimi prowadzą normalną konwersację." Po mojemu to trochę więcej jak jeden argument o paranoi :D Ale skoro czytać ze zrozumieniem nie umiesz to może tak będzie łatwiej: -alkoholizm -paranoik -mentalność dziecka -ciągłe szukanie problemów tam gdzie ich nie ma - wulgarne ataki wobec osób które nie chcą się już z Toba w tej samej piaskownicy bawić Wymieniać dalej?? :D

"Dobra...Wypie**alaj...Oto mój argument" Logika tej wypowiedzi powala na kolana :D Ze śmiechu :D

Gość UF0
Właśnie. Dotarło?:) Widzę, że wreszcie tak.

Dotarło jedynie tyle że z Ciebie można się jedynie śmiać :D Taki był przekaz?? :D

Gość UF0
To sie śmiej już Ci kiedyś powiedziałem, że to jedyne co Ci zostało;)

Gość UF0
ok...Czekam na przelew:)

Populizm - współcześnie tym terminem najczęściej określa się zachowanie polityczne polegające na głoszeniu tych poglądów, które są aktualnie najbardziej popularne w danej grupie społecznej, w celu łatwego zdobycia popularności, bez analizowania sensu tych poglądów oraz zastanawiania się nad realnymi możliwościami i rzeczywistymi skutkami wprowadzenia głoszonych poglądów w czyn I Po mojemu to ja sam wygłaszam takie poglądy na Twój temat i nikt z tego topika (nie licząc 1 pomarańczy) nie poparł moich słów. Jak widzisz skoro sam głosze takie poglądy to już nie możemy mówić o tym że to co piszę jest najbardziej popularnym poglądem na kafeterii :D Dodatkowo ja przeanalizowałem to co napisałem i naprawdę uważam że albo jesteś debilem albo masz mentalność dziecka że się tak zachowujesz, więc poraz kolejny wychodzi na to że logika Twojej wypowiedzi powala na kolana ze śmiechu :D Bo jak mogę pisać populistycznie skoro robię to sam a nie idę za większością?? :D

Gość UF0
A widziałeś kiedyś żeby program polityczny ogłaszali wszyscy wyborcy Danej partii? To teraz mozesz sie posmiać ze swojej analizy bo śmiech to zdrowie czego jestem przykładem bo prawie cały czas mam z Ciebie polewkę tylko nie marnuje czasu na epatowanie 80 emotkami w jednym poście:P

Powiem Ci tylko tyle: Żebym pisał populistycznie z tym co piszę musiałoby się utożsamiać przynajmniej kilkunastu użytkowników tego forum. Ilu tu dzisiaj było poza mną którzy twierdzili że jest tak jak piszę?? 0?? To skąd pewność że z tym co ja piszę utożsamia się wiele osób??

Gość UF0
I Twoją chęć przypodobania się wszystkim sukom jakie staną Ci na drodze na tym forum oraz Twoją stopkę sugerującą, że jesteś człowiekiem dowcipnym acz z zasadami, których nie boisz się manifestować. Skończ ze mnie wała robić bo już mam dosyć tłumaczenia Ci poddstawowych spraw inteligencie z hollywoodu

Moja analiza Twojej osoby wynika z Twoich postów i Twojego zachowania na forum a nie z jakichś teorii medycznych,naukowych/wierzeniowych czy co tam jeszcze wymyślisz :D Chyba że Ty debila udajesz tylko na forum , w takim razie zwracam honor. Jesteś normalny na codzień ....... a na forum jesteś debilem :D

I nie oburzaj się już więcej bo skoro udajesz debila to po to by jak debila Ciebie traktować :D Chyba że to skrajny masochizm :D