Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biłdgrmu

Aaa pomysły na prezenty

Polecane posty

co zrobic z niechcianymi prezentami -- oddać tym którym sie przydadzą:) wg mnie zawsze to jakaś opcja:)

jest moda na zdrowe odżywianie więc zawsze można kupić ceramiczny nóż Kyocery - to prezent którego nie będzie chciało się oddać i na pewno będzie trafiony

Gość lizbeta
Super pomysł z tym serwisem za10groszy.pl. A z zakupami jest tak że prezenty lepiej wybierać sporo wcześniej, można policytować już teraz.

Gość Buń
Można cokolwiek kupić - może nie kosmetyki jako takie ale już jakąś fajną perfume, jakiś sprzęt. Może nawet ekspres do kawy itd. Tylko to są dość drogie sprawy ale można je spróbować wylicywać na za10groszy.

Gość Karla1980
Najfajniejsze pomysły na prezent znajduje albo w sklepach typu empik a ostatnio tez w necie na za10groszy.pl - o tym portalu robi sie głośno postanowiłam spróbować i się nie zawiodłam bo dzięki temu kupiłam siostrze upragnionego Pada za 20 zł ;) młoda w niebo wzięta a ja w ogóle nie wydałam pieniędzy w sumie.

Gość Buń
Tylko w empiku opłaca się książki, zwłaszcza jak jest jakaś wyprzedaż. NA za10gr masz cały czas małe te ceny na koniec licytacji.

Gość kus kus
I pad za 20 zł to brzmi nieprawdopodobnie. Rzeczywiście sporo informacji jest o nich zastanawiałam , właśnie ostatnio czy to realne. Dużo czasu trzeba poświęcać na te licytacje?

Gość Buń
Kus Kus - w sumie to nie. Tyle co się zarejestrowac i mozna licytować. Możesz jeszcze sobie poczytac na stronce trochę o aukcjach, co to sa bidy itd.

Gość makaroniątko
Są tez filmiki instruktażowe na Youtubie :)

Gość Kus Kus
Zarejestrowałam się co prawda jeszcze nic nie wylicytowałam ale może się w końcu uda. Szukam teraz prezentu na komunie, ale nawet nie wiem co wypada kupić na taka okazję?

Gość gość
Witam serdecznie. Moim zdaniem fajnym pomysłem na prezent jest karafka do whisky lub dekanter do wina. Występują również karafki w zestawach ze szklankami. Taki zestaw podarowałam na urodziny swojemu mężowi. Z wielką radością gości teraz swoich przyjaciół Jest bardzo zadowolony z prezentu i już planuję powiększyć jego zestaw przy najbliższej okazji. Może na Dzień Chłopaka Wszystko kupuję w sklepiewww.vivaglas.pl Bardzo szeroki asortyment zaspakaja moje wymagania.

Gość gość
Porcelana moim zdaniem jest idealnym pomysłem na wszelką okoliczność. W sklepie internetowym www.porceland.pl kupuję drobiazgi na małe uroczystości lub komplety porcelanowe na większe święta. Swojej żonie ponadto przy każdej okazji kupuję jakieś porcelanowe drobiazgi. Jest szczęśliwa i zachwycona. Porcelana Lubiana jest naszym polskim wyrobem więc polecam również wszystkim patriotom :)

Gość gość
a ja widzialam na necie ostatnio cos takiego jak ramki na zdjecia, ale samoprzylepne, w formie dekoracji na sciane, ma ktos cos takiego? niedrogie, ale nie wiem jak sie sprawdza, na kromik pl takie cos jest...

Gość Mirakasa
Prawdę mówiąc nie widziałam takich ramek - ciekawy pomysł, szczególnie dla bliskiej osoby. Ja "kobietom w naszej rodzinie" zawsze kupuję jakąś błyskotkę (nawet ostatnio kupowałam na kuzniasrebra.pl ) i właśnie miałam problem z wyborem jeszcze jakiegoś dodatku - pomysł mi się podoba. :)

Gość warminka1
A nie lepiej coś fajnego zaprojektować? :) Tak aby obdarowywana osoba widziała ten wysiłek jaki włożyliśmy w przygotowanie prezentu ;) Można na przykład skorzystać z takiego generatora: http://cupsell.pl/generator dzięki któremu bez problemu można zrobić coś fajnego :D Ja ostatnio skorzystałam z niego z okazji dnia matki i stworzyłam dla mamusi kubeczek ze zdjęciem ;) Była wzruszona.

Gość gość
A ja ostatnio moją rodzinkę na święta obdarowałam... doświadczeniami. Tacie zamówiłam wejściówkę na degustację win, czy whisky, dokładnie już nie pamiętam, trochę minęło czasu, Mama dostała wejściówkę na warsztaty kuchni włoskiej, siostra - wejściówkę do spa, a jej dziesięcioletni synek - wejściówkę na zajęcia z robotyki... Trochę mnie to wszystko kosztowało, ale wszyscy byli bardzo zadowoleni z prezentów, a najbardziej cieszył się mój siostrzeniec. Prezenty te znalazłam na stoiku Superprezenty.pl na ich stoisku w Centrum Handlowym Janki.

Gość emilka782
Ja ostanio rodzicom na rocznice zamówilam prezent na tej stronce: http://pirografia.org/ Byli mega zadowoleni z wypalanego portrety (ze zdjęcia jeszcze za czasów młodości). POLECAM, jescze nie raz wróce do tej usługi :)

Gość Wyspa skarbów
witam zapraszam was do zapoznania sie z oferta naszego sklepiku z prezentami www.sklep.araplus.pl

Gość mad about you
najlepiej jakąś grę... na abasim.pl są super gry - dla dzieciaków, starszych, strategiczne itd. i do tego szybka wysyłka, a ceny nie straszą ;)

Gość miriamart
Ja z doświadczenia polecam rękodzieło na prezent. Człowiek przynajmniej ma pewność że daje coś unikatowego co się nie powtórzy :) i co jest wyjątkowe :) Mój ulubiony sklepik to ten Dolina Marzeń http://www.dolina-marzen.com/ Oni robią tam też różności na zamówienie. Piodoba mi sie że są otwarci na potrzeby klienta.