Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemyslaf211

Jestem nawet przystojny ale nie mogę znaleźć dziewczyny...

Polecane posty

Gość Przemyslaf211

Może to przez to że jestem skromny i pozostaje w cieniu , czy też nie szukam na siłę...

Gość pecherz tytanicaa
zmienie płeć dla ciebie

Pewnie szukasz tak że nikt oprócz Ciebie nawet tego nie podejrzewa :p tak jak we mnie "kochał się" jeden kolega przez całe LO tzn tak teraz mówi :p ale jak bozię kocham w życiu bym nie podejrzewała że on mnie w ogóle zauważał :D nawet cześć nie mówił :p

Gość prawiki są tutej
ściemniasz że jesteś przystojny. jakbyś był przystojny to sama laska by cię upolowała niezależnie od tego jak bardzo dziki tryb życia byś prowadził.

Gość strasznie wspólczuję..
prawiku nie masz racji

Gość prawiki są tutej
ponieważ...?

Gość 12esxcxe34r
Nie upolowałaby go bo kobiety to lenie i oczekują, że facet do niej zagada

Gość prawiki są tutej
Jest od tego odstępstwo jeżeli jesteś przystojny.

Gość Alternatywy 4****
Za a nawet prze-cif? :D

Gość prawiki są tutej
wyjątki potwierdzające regułę.

Gość strasznie wspólczuję..
chodzi mi o to, że te co same zaczepiają przystojniaków i tak są gówno warte a te wartościowe, ładne ale skromne czekają aż facet się wykaże. Tylko tak się składa, ze mężczyźni zawsze zwracają uwagę na bardziej krzykliwą urodę a nie zauważają naturalnego piękna, które wymaga jedynie delikatnego szlifu. I to was gubi, bo te super atrakcyjne są przebojowe i takim prawiczkom dają kosza, bo one same sobie jelenia wybierają.

Gość Australya
a ja nie mam faceta chociaz mnie komplementuja, wniosek: mamy poryta banie

Gość andrzejkowe bombki
widział ktos?

Gość Australyya
romantyk- bo to facet powinien zagadywac jak mu sie dziewczyna podoba

Gość Przemyslaf211
Australya Może coś w tym jest.. Aczkolwiek każdy jest interesujący na swój sposób..

Gość Australyya
ja tez nie szukam na sile ale nie latwo podejmuje znajomosci dopiero z biegiem czasu i to moj problem. romantyków jest dwóch? ; o

Gość asddas
Kobiety się boją zawsze to facet ma do niej zagadać!!!!! Jest dużo przystojnych ale nieśmiałych facetów którzy nie mają przez to dziewczyny bo się sami pierwsi nie odezwą nawet jak się im podoba

Gość Australyya
asddas ale takie sa obyczaje, ja jako dziewczyna nie zagdalabym pierwsza z obawy ze sie narzucam i ze nie bede w typie faceta przez co sie skomptomituje i zdoluje

strasznie wspólczuję.. "chodzi mi o to, że te co same zaczepiają przystojniaków i tak są gówno warte a te wartościowe, ładne ale skromne czekają aż facet się wykaże. Tylko tak się składa, ze mężczyźni zawsze zwracają uwagę na bardziej krzykliwą urodę a nie zauważają naturalnego piękna, które wymaga jedynie delikatnego szlifu. I to was gubi, bo te super atrakcyjne są przebojowe i takim prawiczkom dają kosza, bo one same sobie jelenia wybierają." Co ty za głupoty wypisujesz. To, że kobieta przejmuje inicjatywę i podrywa faceta to znaczy, że jest gówno warta? :o Co za bzdura. Czasu się zmieniły i jak kobieta nie musi czekać z założonymi rękami tylko sama może działać. Niestety nie wszyscy jeszcze mentalnie do tego dojrzeli :) Poza tym wiem, że te co czekają właśnie z założonymi rękami to zazwyczaj są jakieś pseudoksiężniczki, którym wydaje się, że są nie wiadomo kim. Dlatego kobiety: nie słuchajcie bzdur, że wam nie można działać- owszem możecie :classic_cool:

Gość IMO12370
asddas "Kobiety się boją zawsze to facet ma do niej zagadać!!!!! Jest dużo przystojnych ale nieśmiałych facetów którzy nie mają przez to dziewczyny bo się sami pierwsi nie odezwą nawet jak się im podoba" Kolejny, który uważa się za przystojnego, bo mu tak mama powiedziała. :D Jeśli facet podoba się samicy, to ta błyskawicznie potrafi zadziałać, jeśli się nie podoba, to nawet najlepsze mniemanie o swoim wyglądzie mu nie pomoże. :D

Gość Australyya
może ale nie musi. ja wolalabym zeby to facet sie staral, a nie jestem ksiezniczka

Gość IMO12370
studenciak "Dlatego kobiety: nie słuchajcie bzdur, że wam nie można działać- owszem możecie" Już Ty się nie bój, one doskonale o tym wiedza i jeśli się im opłaca, to działają. A że wygodniej jest siedzieć i czekać, aż wszystko zostanie zrobione za nie w ramach "staroświeckich obyczajów", to już inna sprawa. :classic_cool:

Gość Australyya
i co jeszcze moze jeszcze kobietay maja was zapladniac? nie zgadzam sie, facet niechc sie stara!

Gość asddas
Jeśli o mnie chodzi to wiele znajomych które maja chłopaków mówiło że jestem przystojny.

Gość IMO12370
Australyya "nie zgadzam sie, facet niechc sie stara!" Tu nie chodzi o protest, ale fakt, iż jesteś leniwą, bojaźliwą Księżniczką. :classic_cool: Ale nawet takie jak Ty, potrafią ruszyć tyłek, gdy zobaczą fagasa o Charakterze(R), który sprawi żeś mokra. :P

Gość IMO12370
asddas "Jeśli o mnie chodzi to wiele znajomych które maja chłopaków mówiło że jestem przystojny." Ale jakimś cudem żadna wolna tego nie powiedziała, ani tym bardziej nie sprawiła, żeś NIE samotny. Toż to spisek! :classic_cool:

Gość Australyya
daj spokój, jak dziewczyna sama ierze sie za faceto to jakby zdespperowana byyla ze zaden na nia nie leci wiec przejmuje inicjatywe. nie jestem ksiezniczka, poprostu sie boje i tyle

Gość IMO12370
Australyya "(...)poprostu sie boje i tyle" No i po co tyle demagogii lala, gdy prawda jest oczywista i zrozumiała. :D Faceci także się boją, wszakże nie każdy może być socjopatą. ;)