Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemyslaf211

Jestem nawet przystojny ale nie mogę znaleźć dziewczyny...

Polecane posty

Gość romantyczka 4545
faceci nie bójcie sie zagadywać do dziewczyn które wam się podobają, wierze że dziewczyny wciaż czekaja na swoich rycerzy, a jeśli nie jesteś jakis szkaradny i masz dobre serce i ciekawą osobowość to daj sie poznać

Gość Australyya
własni, a czego to facet moze sie bac? ja poprostu chcialabym faceta ktory mnie zdobywa, wy chcecie np blondynki albo takie co lubia gotowac, a ja chce takiego faceta :)

Gość IMO12370
romantyczka 4545 "(...)wierze że dziewczyny wciaż czekaja na swoich rycerzy," Oczywiście. Problem powstaje wtedy, gdy akurat nie jesteś jej wymarzonym Rycerzem. :classic_cool: "(...)a jeśli nie jesteś jakis szkaradny" A jeśli jesteś kolego, to najlepiej się powieś, bo Paniusia niezadowolona z podrywu brzydala już sama postara się, abyś więcej nie 'podrywał'. :D

Gość IMO12370
Australyya "własni, a czego to facet moze sie bac?" A czego Ty się boisz? :classic_cool: "ja poprostu chcialabym faceta ktory mnie zdobywa" Cóż za zdumiewająco krótka lista. Jak na jego widok schnie Ci cipka, to dalej będziesz go chciała? :D

Gość fxgfdg
Tylko idioci się wieszają każdy organizm chce żyć jak dłużej można!!!!!!!!

Gość romantyczka 4545
hm.. z tym że szkaradny, nie miałam nic takiego na myśli, ale takie osoby zazwyczaj sa nieśmiałe, jednak jak osoba zaczynajaca ten wątek sama stwierdziła że nawet jest przystojny, to tym bardziej nie rozumiem jego nieśmiałości, jeśli do tego doda swój czar osobisty to jak ma nie działać? chyba że na prawdę nie zaiskrzy

Gość romantyczka 4545
w końcu któraś będzie zachwycona z takiego "rycerza"

Gość Australyya
IMO szcerze nie wiem co masz na mysli

Gość IMO12370
romantyczka 4545 "hm.. z tym że szkaradny, nie miałam nic takiego na myśli, ale takie osoby zazwyczaj sa nieśmiałe," -Niekoniecznie. Raczej wiedzą, że nie mają po co się starać, to się nie starają. ;) "(...)jednak jak osoba zaczynajaca ten wątek sama stwierdziła że nawet jest przystojny(...)" -Bo mu mama i dziewczyny w związkach (czyli te bezpieczne) mu tak powiedziały. :D "(...)tym bardziej nie rozumiem jego nieśmiałości, jeśli do tego doda swój czar osobisty to jak ma nie działać? chyba że na prawdę nie zaiskrzy" -Bo najważniejszy jest Charakter(R). Słyszałem to setki razy. XD "w końcu któraś będzie zachwycona z takiego "rycerza" -Tyle, że ów Rycerz może nie by tak zachwycony zbierając liczne kopy na drodze do Tej Jedynej. :classic_cool:

Gość Australyya
boje sie ze sie nie spodobam i mnie facet wysmieje tamk naprawde ae przynam to tylko tutaj

Gość BUL z budy ruskiej
Sprawa jest arcy-boleśnie prosta, jak ktoś jest zewnętrznie przystojny, ale mentalnie wszystko co robi mówi jest na pół-gwizdka bez pełnego zaangażowania szczególnie w towarzystwie, to nie się co dziwić że nieśmiałość nad taką osobą dominuję i nie jest wstanie wyjść z samotności pośród ludzi!

Gość IMO12370
Australyya "IMO szcerze nie wiem co masz na mysli" To może będę mówił trochę wolniej. :P Zacznijmy od strachu - "czego byś się bała, gdybyś to Ty miała 'podrywać'?"

Gość Australyya
IMO to juz napisałam wyzej

Gość xyzdzissroda
eh ja tez szukam ale faceta, jestem ladna i szukam na sile pewnie dlatego mi nie wychodzi;(

Gość IMO12370
Australyya "boje sie ze sie nie spodobam i mnie facet wysmieje tamk naprawde ae przynam to tylko tutaj" A czemu facet ma się tego nie bać? Bo jest facetem? Bo nie wolno mu z tego powodu mieć słabości? ;) BUL z budy ruskiej "Sprawa jest arcy-boleśnie prosta, jak ktoś jest zewnętrznie przystojny, ale mentalnie wszystko co robi mówi jest na pół-gwizdka bez pełnego zaangażowania szczególnie w towarzystwie, to nie się co dziwić że nieśmiałość nad taką osobą dominuję i nie jest wstanie wyjść z samotności pośród ludzi!" -Niekoniecznie. Jeśli jest autentycznie przystojny, to WIELE mu się wybacza i WIELE mu się przypisuje pozytywnych cech. Jego mentalność musi być wtedy na "pełen gwizdek" - negatywnie. Taki musi się STARAĆ, aby udowodnić, że nie nadaje się do towarzystwa. Tudzież być absolutnym antytalentem, lub mieć poważniejsze zaburzenia. :classic_cool:

Gość xyzdzissroda
nie wiem juz gdzie mam szukac, naprawde czasami sie zastanawiam co jest nie tak, na codzien otaczam sie mnóstwem facetów, ale chyba jestem zbyt wybredna, a jak mi sie juz jakis podoba to przeciez nie zagadam, moze oni tez nie maja odwagi, na portalach nie bede szukac bo to zenada, zreszta na takich loguja sie sami nieudacznicy haha

Gość egferg
Należałoby zrobić akcję społeczną zebrać w centrum miasta samotnych 20-30 latków z wytatuowanym na czole napisem "jestem wolny/a" i by zaraz duża część znalazła drugie połówki. Ludzie często myślą że ta osoba która się skromnie interesują jest już zajęta, dlatego nie podejmują działań!

Gość romantyczka 4545
imo widzę lubi się czepiać. nawet jeśli najbliższe osoby powiedziały że taki przystojniak to coś w ym musi być, zresztą lustro chyba też ma i widzi czy laski na ulicy na niego zerkają. a prawda jest taka że przystojniak też musi mieć język w buzi i nie od parady...

Gość romantyczka 4545
egfreg, dobry pomysł, z tego to na pewno coś by było:)

Gość Australyya
bo ja wiem IMO, faceci w wiekszosci sa z regoly przystojni, wystarczy ze dobiora fryzure, zaros albo ego brak i ubrania, nawet "brzydale" sa pociagajacy jesli maja to cos, rzadko ktora laska odrzucila fajnego chlopaka ale brzydkiego, a faceci to w wiekszosci kieruja sie tym co widza

Gość IMO12370
egferg "Ludzie często myślą że ta osoba która się skromnie interesują jest już zajęta, dlatego nie podejmują działań!" No...jeśli spojrzeć, na pannice ponad Tobą, która otacza się gronem adoratorów, a tych z portali randkowych uważa za gorszy sort, to nic dziwnego, że nie podejmują działań. :classic_cool:

Gość IMO12370
romantyczka 4545 Otoczenie błyskawicznie uświadamia nas na temat naszego wyglądu. Innymi słowy, ludzie już dawno by mu wpoili, że jest wartościowy, a samice postarałyby się, aby nie był samotny. W innym wypadku albo, nie jest wcale taki przystojny, albo nie zna swojego miasta, ale nawet na takiego lecą. :classic_cool: Australyya "(...)rzadko ktora laska odrzucila fajnego chlopaka ale brzydkiego" BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! :D

Gość Australyya
przynajmniej w moim otoczeniu i rozumowaniiu

Gość samiczka88
gdybyś był przystojny mógłbyś znaleźć dziewczynę, bo byłbyś śmiały i pewny siebie. a brak urody to często, choć nie zawsze kompleksy, a co za tym idzie brak tej pewności siebie. a dziewczęta uwielbiają facetów pewnych siebie !!!!!

Gość IMO12370
Australyya "przynajmniej w moim otoczeniu i rozumowaniiu" Moja droga. Śmiem powątpiewać w Twe rozumowanie. :classic_cool:

Gość Australyya
mow co chcesz, ale w moim otoczeniu tak jest, nie mowie ze zawsze

Gość IMO12370
samiczka88 "gdybyś był przystojny mógłbyś znaleźć dziewczynę, bo byłbyś śmiały i pewny siebie. a brak urody to często, choć nie zawsze kompleksy, a co za tym idzie brak tej pewności siebie. a dziewczęta uwielbiają facetów pewnych siebie" Innymi słowy uwielbiają Przystojniaków, a swoim uwielbieniem karmią ich Ego i kółko się zamyka. Powiedz mi coś nowego. :classic_cool:

Gość xyzdzissroda
IMO a skąd oni mogą wiedzieć co ja myśle o ludziach ktorzy korzystaja z portali;) dla mnie te portale były na czasie pare lat temu jak byłam młodsza, dla zabawy, wtedy moi rówieśnicy z tego korzystali. teraz konto na sympati np to troche oznaka desperacji. Przystojny facet nie musi takiego konta zakładać bo zanim by je założył już się wokół zakręci jakaś kobieta:) Jestem wybredna i to mnie gubi, ale przecież nikt z nas nie chce być z kimś nieatrakcyjnym ani byle jakim z charakteru, żeby tylko być. Odtrąca mnie również to co widze dookoła, interesują się mną wyłącznie zajęci faceci. Mają czelność proponować mi randki, spotkania a nawet spotkania na sex mając kobiety, dlatego też chyba jestem przewrażliwiona na punkcie zdrady.

Gość romantyczka 4545
imo, nadal uważam że w nim może coś być pociągajaceg, większy jednak kłopot moze być w charakterze, dziewczyny wolą pewnych siebie. moze nie jest duszą towarzystwa, może zaślepiony jest, wpływ może mieć wiele czynników

Gość IMO12370
Australyya "mow co chcesz, ale w moim otoczeniu tak jest, nie mowie ze zawsze" Oczywiście. Może opowiesz mi coś o tym, jaki to ważny jest Charakter? Chętnie posłucham. :classic_cool: