Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co tu czynić???

wigilia jaki kompromis?

Polecane posty

Gość i co tu czynić???

moj tesc jest delikatnie mówiąc niezrównowazony, nie bede pisac ale wiele przykrosci i nerwów potrafi przyspożyc. Moj mąż jemu łatwo wybacza, nie mam pretensji jest jego ojcem ale nie chce tolerowac jego wybryków. obecnie ja nie mam z nim kontaktu od roku i jest problem, czyli wigilia, nie wyjezdzam w tym roku do moich rodziców, wiec planujemy zrobic wigilię w domu z dziećmi. mąz chce go zaprosic a ja nie mam ochoty udawac w swieta i starac sie by przyszedł zeżarła potem mi przykrosci robił.proponowałam,zeby mąz potem do niegi poszedł z dzieciakami ale czuje ze bedzie presja zeby jednak przyszedł... co mam robic???

Gość nie chce nic z PAN the ROSY
rzuc monetą :P, :P, :P

Gość i co tu czynić???
może rzucę

Gość i co tu czynić???
co byscie zrobiły?

Gość kasienka 23lata
ja na twoim miejscu zaprosiła bym tescia. jednak to sa swieta, posiedzi ze 3 godzinki i do domu pojdzie, Ja bezdomnego bym na wigilie zaprosiła, ale to twoja sprawa, twoj teśc, i dziadek twoich dzieci, a przedewszystkim ojciec twojego meża. Chyba nie chciałabys zeby maz potraktował kiedys tak kogos z twojej rodziny.

Gość moj maly synek
hmm..twoj dom i powinnas czuc sie komfortowo, jednak ta wigilia moze dla ciebie nie byc zbyt rodzinna bo twoj maz moze sie obrazic ze go nie zaprosilas, a jak zaprosisz to tez bedzie zle bo moze ci naublizac, nie wiem co poradzic..moze zacisnij zeby i zapros go, najwyzeju postaw warunek mezowi ze tylko na 2 godz.i nara

Gość i co tu czynić???
najgorzej,ze to taki człowiek,ze nie poczuwa sie nigdy do winy...w tamtym roku własnie na wigilę odwalił szopkę i nie przyszedł a my na drugi dzien i tak poszlismy do niego. a nawet przepraszam nie usłyszałam

Gość ekchemmmm
to może i w tym oku nie przyjdzie?

Gość natmik
powinnaś go zaprosić, chociażby ze względu na dzieci przecież to ich dziadek. ciesz sie ze nie musisz wybierać czy spędzić wigilie ze swoimi rodzicami czy z teściami:/

Gość i co tu czynić???
ładny mi dziadek...... teraz przez pół roku nie widział wnuczków.