Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama_mloda bo 26latek

jaki jogurt dla 2latki?

Polecane posty

Gość mama_mloda bo 26latek

moja córka nie lubiła nigdy jogurtów a dziś jadłam bakoma 7zbóż i podjadła mi bardzo dużo! byłam zdziwiona:) może w koncu zacznie jesc jogurty ale niewiem jakie jej kupowac?jakie będą najlepsze??

Gość wózeczek:)!!!
ja mam w rodzinie 2 latkę,która uwielbia wszystkie jogurciki:)I je serki od bardzo dawna:) Najbardziej lubi monte i danio:)Twoja dopiero teraz zacznie je jeść?:)

jesli zasmakowal jej jpgurt z zbozem platkami to kup zwykly jakis truskawkowy i platki sama zmieszaj i zobacz czy hej bedzie smakowalo. po co wymyslac.

Gość ojtam ojtam
ja daję przeważnie jogobelle: ma najlepszy skład - zresztą sama poczytaj co tam jest to będziesz wiedziała co lepiej wybrać

Gość Tramperk
Jaki jogurt dla 2latki? Najlepiej najzdrowszy. ;) Polecam Bielucha naturalnego albo z truskawkami powinien jej posmakować. To taki bardzo czysty serek. Na pewno dużo zdrowszy, niż te Bakusie, Monte czy inne. W sumie dziwne, że dziecko lubi otręby, ja jak byłem mały nienawidziłem, wchodziły w zęby i mnie denerwowały. ;)

Gość tortillla
najlepiej kupic zwykly naturalny i kombinowac, tak jest najzdrowiej i najsmaczniej Ja dodaje rozne owoce, miod, platki owsiane, granole, otreby, rodzynki, zurawine, slonecznik, co sie nawinie :) moj 2latek bardzo lubi nie kupuje zadnych gotowcow, moim zdaniem sa strasznie slodkie, nie dam rady zjesc