Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wigilia 2012 (Poland)

Zobacz, jak Polacy rzucili się na darmowe jedzenie.

Polecane posty

Gość Wigilia 2012 (Poland)

http://www.youtube.com/watch?v=3r5NzTnlwz4 🖐️ To, co wydarzyło się na zorganizowanej przez władze Radomia ulicznej wigilii, stało się pośmiewiskiem w internecie. Ludzie rzucili się na darmowe jedzenie, napychali nim reklamówki, zabierali napoje. W ciągu dwóch minut stoły opustoszały. Czemu bierzesz dwa napoje, oddaj jeden. Spie... - takie rozmowy wśród osób szturmujących darmowy poczęstunek usłyszeli dziennikarze portalu. A miało być tak dostojnie i uroczyście. Polaczki:D🖐️

Gość gh
ludzie sa biedni

smutne że taka bieda w Polsce, że zmuszani są ludzie do złodziejstwa by zapewnić sobie jakiś byt:(

Gość Tak jak Kaczyńscy
ludzie bez godności,etyki i honoru🖐️

Gość spokojnie, spokojnie, to nie
Polska, to Radom, a rzucili się na popitę nie na jedzenie

Gość pierdolicie pierdolicie
A ja nie widzę na stole kubków. Więc jak był rozkaz "do stołu żreć" to wiadomo, że każdy hoop butelkę i szedł z nią w swoje towarzystwo. Podejrzewam, że ktoś "genialny" z urzędu zapomniał o tym i jak zwykle organizacja jest taka, jaka jest.

Gość ererrerrt
nie wiem co w tym smiesznego ani glupiego, wy tez mozecie w kazdej chwili stac sie biedni, a krzywe ryje na stare lata tez miec bedziecie

Gość a może to prowokacja??
Żeby ośmieszyć naród. Nietrudno zapłacić kilku durniom, którzy będą sie rzucać na żarcie, nagrać to i puścić do netu, żeby wszyscy zobaczyli, jakim jesteśmy głupim narodem?? Nie przyszło wam, to do głowy???

Kilka razy byłam na przyjęciach, gdzie bawiły się osoby ze świata biznesu, polityki, znane osoby z mediów i myślicie, że zachowywały się inaczej...? :) To nie bieda, to mentalność

Gość dolonna
jesu, nawet na orenżady się rzucają, zwijają bochenki chleba do rorby , nie wiem czy to nędza czy dziadowanie i skąpstwo

Gość nhvbnhhnhg
Upodlili się dla 5 zł. Jeden napoj kosztuje 2,50zł i jak wziął ze stołu dwa to się zeszmacił dla 5 zł. Masakra, co za dzicz, eh ci prostacy...

jak komuś ciepło w dupę to się dziwi takim zachowaniom. godność kosztuje, niestety

Założę się, że połowa z nich nie była w takiej potrzebie żeby wziąć cokolwiek. Zwykła pazerność, wstrętne hieny :O cud że się tam nie pozagryzali :D

To nie jest normalne, żeby rzucać się na butelkę napoju ale o czym to świadczy ? O naszym kraju i biedzie. To nie jest pazerność bo człowiek co naprawdę ma pieniądze nie łasi się na coś takiego.

Gość MArrhhakr
Ja się z takim zachowaniem co dziennie spotykam w sklepie, w pracy, na ulicy, na spacerze..to po prostu taka polska mentalność, ludzie tacy tutaj właśnie są i wstyd mi za to że jestem polakiem, nienawidzę polski za taką właśnie mentalność, duszę się tutaj.

Gość gh
bogaci tam nie poszli

To nieprawda, że osoby które mają pieniądze, tak się nie zachowują. Wielokrotnie spotkałam się z identycznych zachowaniem. Wakacje w wysokim standardzie, szwedzki stół w cenie. Wycieczka, nie oszukujmy się, jedynie dla osób zamożnych. Ludzie żarli aż się nie porzygali. Na bankietach, imprezach to samo. Ludzie zarabiający nie po 3, 5 tys. miesięcznie a po 50 i rzucali się na krewetki czy tort (darmowy) jakby nigdy w życiu nie mieli okazji...

mujerka rozejrzyj się. Ludzie co mają, chcą jeszcze więcej. Niestety ale to prawda i nikt mi nie powie, że tak nie jest. Oczywiście, nie wszyscy tacy są ale jednak.

Gość to ma być wigilijny stół
oranżada, cola, suchy chleb i plastikowe igliwie? do tego palące sie znicze :P

Gość gh
stalo to wzieli.przeciez sie nie bili.

Gość bull shit shit ititititititit
Bo wiekszosc ludzi jest biednych w Polsce. Sa glodni. I sa zulami i leniuchami. Masakra.

Gość żryj byle nie za swoje
bogaci tam nie poszli? co ty gadasz...na biednych to mi ci ludzie nie wyglądają :O ta pierwsza babeczka ma całkiem elegancki płaszcz, potem ta mała dziewucha też nie wyglada na nedzarke... rozumiem,żeby to biedni ludzie byli, bezdomni ale tu nikt na takiego nie wyglada nedza to nie tylko stan portfela ale raczej mentalność. zdarzało mi sie bywać na bankietach lekarzy ktorzy zarabiaja po 10-20tys i tez sie opychają jakby tydzień nie jedli :O politycy pewnie to samo...oto nasz naród ;)

no tam to sie nie napchali :P

gdzie to jedzenie????

Tak bogaci chcą więcej, ale co uważasz że wysiedli z BMW właściciele firm i polecieli po ten zakichany napój ? Zobacz na stroje, to przyszli biedni ludzie. Miałam okazje być parę razy w hotelu 5* i tam się nie dzieją takie rzeczy. To o czym mówisz dzieje się w hotelach 3* - kradzieże i chlanie.