Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wigilia 2012 (Poland)

Zobacz, jak Polacy rzucili się na darmowe jedzenie.

Polecane posty

Gość gh
jest coraz wieksza bieda

Teraz już wiem skąd gify z tą babcią z wyciągniętą łapą :D Hapali, hapali i się nahapali :D Uśmiałam się do łez, robić z siebie hapacza napoju za niecałe dwa złote :D

Gość do -H-
widać wlasnie jakim downem ty sam/a jesteś

Gość Wstyd straszny, nie dziwi mnie
to wcale. Wiele razy widziałam jak dobrze ubrani, normalni ludzie robili rzeczy, których powstydziłby się pewnie niejeden żul na dworcu, co go może wychowano w jakichś wartościach. Zabrać biedniejszemu, nie przyznać się że ekspedientka za wiele wydała, nie zawołać za osobą która coś zostawiła na przykład w autobusie, żeby to sobie przywłaszczyć, zawsze się nażreć, napić, nachapać za darmochę kosztem kogoś i czegoś. Dla ludzi to normalne, dzieci tego uczą i nazywają to "zaradnością życiową" :O Oto ten naród, "to Polska właśnie" :(

H zyebie podszywaj sie dalej, nic innego ci nie zostało tylko strzelić sobie w ten paskudny ryj :D🖐️

Gość UK London
autorka ma rację :P

I gdzie wy tych biednych ludzi widzicie? Biedni ludzie tam nic nie dostali.

O północy lubię wychodzić na balkon, staję na czworaka i szczekam udając ratlerka :classic_cool:

Niczego w życiu nie osiągnąłem. Kafeteria jest moim domem i tu spędzę wigilię :)🖐️

Gość to nie bieda, to zachłanność
darmowe to się rzucili. Niektórzy tak mają, byłam świadkiem jak całkiem dobrze zarabiający ludzie potrafili wynosić z pracy mleko, papier toaletowy czy nawet sztućce, bo są za darmo.

Gość bartekzukuik
Tak plujecie na polaków, ale wszedzie tacy ludzie sa. Ja pracowalem z Angolami w royal mailu, zarabiali 1800 funtów miesiecznie, a jak jakas przesylka zostala to sie rzucali na nia i rozrywali, jak im sie spodobaloo to brali, nakrylem ich kiedys. Albo jak listonosz zostawil kurtke taka odblaskowa z royal maila to taki jeden angol na srodku firmy przegrzebal kieszenie wiec nie pitolcie ze to polacy i nienawidzicie polaków

Nox, a Ty znów wystawiasz swoje życie prywatne na zdjęciach w sieci? :O A potem będzie znów płacz i zgrzytanie zębów. Swoją drogą: ładnie wyglądasz, zdrowo, chyba Ci się polepszyło 🖐️

Gość Do autorki-Wigilia
a ty gdzie teraz mieszkasz?? ;]

Gość fabiana300
Przesadzacie chyba. Nie widze, zeby tak sie ktos rzucal czy bil o butelke napoju. Zostalo to zabrali a co mieli wyrzucac? Jakby nie wzieli to by pracownicy sie rzucili. Dziwni jestescie i nie widze tam na tym filmie ani jednej biednej osoby, normalni ludzie. Chyba biedakow nie widzieliscie.

Gość ferlicyjan
noxelia a ten twój jakiego ma pitola ? grubego ? długiego?

No fajnie, że odżyłaś, ale tu ludzie pamiętają Twoje wyskoki. Jakaś hiena rozpozna Ci tego kolesia na zdjęciu, poszuka go gdzieś w sieci i mu sprzeda parę soczystych kawałków o Tobie. Nie wiem, Ty się dziewczyno w ogóle na błędach nie uczysz :O Ale życzę szczęścia, tym razem.

Gość Noxelia_ANNA_MARCINIAKOW
tak, ma duzego pindola, a ja uwielbiam mu obrabiac palke i ssac jego rude, dlugie kedziory na jajach

No i widzisz, patrz wyżej :O

Gość ferlicyjan
aha, wiadomo że ma grubego pindola bo taka szczęsliwa jesteś na fotach

Gość Indeclinerr
A tak na serio....myślicie lamusy,że gdzie indziej byłoby inaczej? Karmicie się urojonym i zaszczepionym wam sprytnie przez mainstreamowe media przeświadczeniem,że wiochy to nie ma nigdzie tylko tu.A poza tym w europie to "Francja-elegencja",przepych,kultura i umiar. Gówno wiecie na temat tego co się na świecie dzieje.Dosłownie gówno.A skoro tak to się wstydźcie sami za siebie.

Samuel dzięki ! Wstyd straszny, nie dziwi mnie Dzięki też. Pamiętaj, że ja nie wstydzę się być sobą. Jestem dumna z mojego faceta i bardzo go kocham i wiem, że nic nas nie poróżni więc się nie obawiam. To tylko forum :)

"Wakacje w wysokim standardzie, szwedzki stół w cenie. Wycieczka, nie oszukujmy się, jedynie dla osób zamożnych. Ludzie żarli aż się nie porzygali." pamiętaj, że wielu jedzie dla szpanu na te wakacje i tak na serio ich na nie nie stac. Zarobki 3 tys jak się ma kredyty to jest nic. pewnie jedli sam pasztet z miesiąc zeby pojechac, to i rzucili sie potem. nikt kogo stac na to bez problemu sięnie rzuci

Gość szkoda tej Polski i tyle
to nieszczęśliwy, smutny kraj, samobójstwa,i depresje z największą skalą na świecie.

Gość ferlicyjan
5 tys zarobek to dużo ? ja zarabiam 10 tys miesięcznie a sam bym się rzucił na jedzenie na egzotycznych wczasach , torty itp to sie tak wydaje że jak ktoś zarabia 5 tys albo 10 to jest strasznie bogaty w kosmos , taki człowiek prowadzi inny poziom życia a ja tym bardziej nie mam czasu na szykowanie jedzenia więc jak ktoś dałby gotowe za darmo to brałbym ,hehehhehehe :D

Gość szwung
Indeclinerr Karmicie się urojonym i zaszczepionym wam sprytnie przez mainstreamowe media przeświadczeniem,że wiochy to nie ma nigdzie tylko tu. Święte słowa! Chociaż mentalność ludzi z różnych krajów, regionów jest różna, taka czy inna prowincjonalna mentalność, dziadowanie, bylejakość, jest wszędzie.

Gość golinaka
bo to jest Polska właśnie