Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukaczczcz

Prezent dla mamy do 500zł?

Polecane posty

Gość szukaczczcz

Szukam prezentu pod choinkę dla 53-letniej mamy, czy jest coś takiego uniwersalnego co można kupić kobiecie?:)

Gość niebieskooka555
a mama jest nowoczesna czy taka starodawna? jesli nowoczesna to moze jakis kupon do kosmetyczki na jakies zabiegi. moze do Spa. a jesli taka bardziej starej daty (pr zepraszam za wyrazenie) to moze fotel bujany:-)

Gość szukaczczcz
Mama raczej nowoczesna, lubi czytać książki dlatego chciałem kupić kindle'a ale to jest za dużo bawienia się z przegrywaniem ebooków. Pomysł z zabiegami spa dobry tylko nie mam pojęcia jakie wybrać? Jakiś masaż, zabiegi odmładzające?:)

Gość djjjjjjjjjjjw
te zabiegi nie działają, kup mamie tablet

A może czytnik e-booków? Na rynku mamy w tym momencie bardzo wiele czytników różnych producentów, które są w różnym przedziale cenowym. My osobiście polecamy Pocketbooka :) Obsługuje wszystkie najważniejsze formaty, ma ekran e-ink i fajną cenę :)

Gość ecko_str
do 500zł mogę polecić dobry tablet tej firmy http://www.krugermatz.com/ Świetnie spisuje się ekran dotykowy co nawet wymagający użytkownicy docenią :)

Gość kluska warszawska
hmm poza książkami karnet do spa/ kosmetyczki bilety do teatru, może znajdziesz jeszcze wolne miejsca na Sylwesrta. karnet na miłą kolację z drugą osobą (tatą) w dobrej restauracji wypad np do innego miasta na weekend. ja w zeszłym roku wykupiłam 3 noclegi mamie i babci w dobrym hoteliku w Krakowie. wyrobiłam się z rezerwacją w tej sumie.

Gość troche rychło w czas
sie wziales za szukanie prezentu :)

Pomysł z zabiegami u kosmetyczki jest bardzo fajny, a masaż nikomu jeszcze nie zaszkodził, wręcz przeciwnie. To tego jakiś manicure i pedicure, fajną maseczkę - pełen zestaw :)

Gość Malrlenka
Krugera&Matz znam z bardzo dobrego sprzętu audio. W salonie stoi ich wieża wygląda cudnie i gra ładnie :)