Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hardtrainalltime

Własnie wróciłem z treningu, mam ochote z kimś popisać, jest tu ktoś?

Polecane posty

Gość sysiaaa....
autorze moge Cie wynajac jako trenera?mam slaba kondyche heh:P

Gość tattaratta
pomorskie ;D

Gość hardtrainalltime
oczywiscie chodziło mi o dziubka co do dzihadu to.. długo trenujesz kravke? ogolnie lubie dziewczyny trenujące sw :)

Gość katarzynkawroclawianka
zmieściłeś sie pod kran? masakra jak można nie brać prysznica po siłce- no chyba,że wycisk słaby.

Gość Kasik 25
zawsze marzyłam o trenowaniu sztuk waliki, karate jujitsu ale na wszystko trzeba mieć kase..marze również żeby dorobić się ścigacza

Gość hardtrainalltime
tarata.. a więc dzieli nas tak na oko.. 200-300 km :) sysia, a robisz coś z tą kondycja ?:) pewnie przy mnie byś się troche poprawiła, ale do tego dluga droga; P kasiawroclawianka - jedyne co chcialem zrobic kiedy wróciłem to zjeść posiłek po treningu i odpocząć lezac z laptopem na lozku, moze bys zrozumiala po tak intenswynych treningach jakie to uczucie

Gość katarzynkawroclawianka
rozumiem, rano mam basen wieczorem biegam na siłowni, nie ma bata prysznic musi być:P ale rozumiem,ze jakbyś miał się do kogo wieczorem przytulać to byś go wziął :)

Gość hardtrainalltime
Kasik , no fakt.. nie są to tanie rzeczy, ja miesięcznie na treningi mma, bjj boksu i siłownie wydaję 200zł, do tego oczywiście dochodzą wszelakie suplementy, bo bez tego ani rusz na taką skale no i jako taka dieta- droga sprawa :D oszczędzam na innych rzeczach aby to mieć

Gość needles
Witajcie :) Jeśli pozwolicie dołączę się :) Ja trenuję siatkówkę ;) Ogólnie kocham sport. Lubię się zmęczyć, przyjemne uczucie, takiego spełnienia :)

Gość hardtrainalltime
katrine, coś w tym jest:) jakby miała do mnie przyjść zaraz panna to pewnie bym znalazł resztke sił hehe a takto po prostu obmyłem podstawowe rzeczy i tyle :D

Gość Kasik 25
życie jedni mogą spełniać marzenia inni nie bardzo chociaż to nie są wygórowane marzenia:) a jak długo ćwiczysz?

Gość needles
Czyste ciało to podstawa :D

Gość hardtrainalltime
już pare lat będzie :) ale nie zawsze tak intensywnie

Powiedzmy tak, mam partnerkę jaka bardzo lubi mnie denerwować. Nie chcę jej robić krzywdy więc jestem względem niej delikatna. Ona natomiast lubi ze mną się przepychać ;) strasznie mnie to denerwuje bo wolałabym skupić się na treningu niż na walce z jej hormonami. To była kolejna przepychanka. Już nawet nie pamiętam szczegółów. Chciała mnie jakoś rzucić o ziemię, ja chciałam ją. Wylądowałyśmy w takiej pozycji, że przyjęłam jej ciężar na kręgosłup... Postękałam sobie z ponad tydzień. Później coraz mniej odczuwalne było. Chociaż myślałam, że już jest ok. ostatnio znowu pobolewało...;/ Od stycznia jak będę mogła wrócę na treningi.

Nie trenuje długo...;) Zawsze chciałam ale nie było kiedy zacząć. Dopiero niedawno podjęłam żelazne postanowienie i faktycznie dawało mi to satysfakcję.

Gość Kasik 25
hardtrainalltime to już zdobyłeś jakąś wiedzę na temat tego co trenujesz..ale nigdy się nie dojdzie do perfekcji jaki masz pas? dżihad to Cie nieźle załatwiła, uszkodziła Ci kregi?

Gość hardtrainalltime
musze chwilowo wyjsc, mysle ze jeszcze tu wróce ;p dzieki za rozmowe

Gość yay
Co zamierzasz robić po awf-ie?

Kasik 25 Nie wiem co mi się stało właśnie ;) Konsekwencją było to, że ledwo się ruszałam ;) Niby doczekałam jakoś końca treningu, starając się mniej robić... ale do domu to już ledwo wróciłam. Tak to jest, jak się nie chce trenować z facetami a jedyną alternatywą jest nastolatka z burzą hormonów.