Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzeujepomocyyy

blagam niech mi ktos pomoze cos wymyslec, co mam zrobic??

Polecane posty

Gość potrzeujepomocyyy

czy jest tu jakis chlopak, ktory moglby odebrac telefon od mojej mamy i podac sie za adwokata?????? i powiedziec jej, ze sprawa ktora chce zalatwic, nie jest mozliwa do zalatwienia ugodowo?????? brzmi kuriozalnie, ale jesli powiem, ze DOSLOWNIE od tego zalezy moje zycie, to juz nie jest zabawne... jesli ona nie uslyszy od adwokata, ze tego nie da sie zalatwic, nie pomoze mi, a jesli mi nie pomoze do sobote ludzie, ktorym jestem winna pieniadze... w kazdym razie, bedzie ze mna bardzo zle :( wierzcie mi, ze pisze to w akcie desperacji, nie mam nikogo kogo moglabym poprosic o taka przysluge :(

Gość potrzeujepomocyyy
halo????

Gość no to masz przejebane
ale żeby cie nie wkurzać nie będę mówił, że nauczka na przyszłość, bo nie masz przyszłości

Gość potrzeujepomocyyy
co rozumiesz przez to, ze nie mam przyszlosci???? wpakowalam se w klopoty, zaufalam nieodpowiedniemu czlowiekowi! coz faktycznie mam nauczke na przyszlosc :( chce mi sie plakac :(

Gość czuły krzysio
za co wisisz tą kasę gościowi?

Gość NIE PAKUJCIE SIĘ W BAGNO
LUDZIE,BO ŚCIĄGNIECIE NA SIEBIE PRAWDZIWE KŁOPOTY. Tego typu przysług nie robi się nikomu,bo dopiero zoabczycie co to kłopoty,o których nawet wam się nie sniło. autorko nie wkręcaj nikogo w takie bagno,bo pociagniesz kogoś na dno ze sobą.

Gość potrzeujepomocyyy
ale jakie bagno???? Nie chce by dzwonic do tych typow, a tylo odebrac od mojej mamy, ktora jest normalnym spokojnym czlowiekiem i powiedziec jej ze niestety tak jak ona by chciala to sie nie da, wtedy bez problemu pomoze mi i tyle! przeciez nie bedzie wydzwaniala do czlowieka wiecej!!!!! choczi tylko o to, bo ona sadzi ze zadzwoni i wszystko zalatwi!!!!!!! nikogo w nic nie zamierzam paowac! pieniadze za mieszkanie, tzn na mieszkanie potrzebowalam bo je zadluzylam :(

Gość dziewczyno, nikt Ci takich
szemranych przysług nie będzie robił, to niewykonalne. cokolwiek zrobiłaś, przyznaj sie mamie, pogadaj z nią.

Gość potrzeujepomocyyy
ja naprawde nic nie kombinuje nikomu nie chce zaszkodzic, boze no, jeden telefon a mozecie komus uratowac tylek, to co oni mi moga zrobi, to nie sa zarty, a jak powiem mamie prawde to wiem ze pojdzie na polcje, ona nie rozumie co wtedy bedzie sie dzialo :(

Gość potrzeujepomocyyy
wiem ze to nietypowa prosba, ale jestem w dupie :(

Gość no co się będzie działo
? prawdę matce powiedz i skoro to sprawa kryminalna, to na policję marsz!

Gość potrzeujepomocyyy
jestem winna pieniadze!!!!!!!! co tu zglaszac????????? rozumiesz jak tacy ludzie zalatwiaja porachunki? chocby po latach???????? do czego sa zdolni???

Gość no co się będzie działo
jak "pożyczyłaś" u mafii to życia ci braknie na spłate długu, tym bardziej na policję to zgłoś! Czytałam ostatnio o jakiejś babci, która za niespłacone raty nie do spłacenia zresztą straciła mieszkanie. Teraz sprawa trafiła do sądu być może odzyska swój kąt.