Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeleć mnie, przeleć

kobiety moja porada dla was - wy ciągle chcecie bachorów, facetów,związków

Polecane posty

i innych pierdół... to dlatego faceci są was w stanie tylko wyruchać i porzucić, bo jestescie idiotkami po prostu :classic_cool: ja np. nie cierpie dzieci, do zwiazku bym sie nie nadala, liczy sie dla mnie samoorozwoj, kasa, przyjemnosci, od facetów chce jednego - SEKSU niestety trudno mi o seks, bo oni wolą ruchać takie jak wy a z takimi jak ja wolą chodzić na randki i napinajac sie farmazolić jakieś mądrosci albo aforyzmy :O :(

Gość IZ34
Może nie chcą się ruchać bo jesteś brzydka?

jesteś taka nowoczesna i wyzwolona że wpadłam w zachwyt nad Tobą: :O

Gość erpezet
jeżeli tu tak śmiało deklarujesz, że chcesz być workiem na spermę to musisz wykonać jeszcze jeden krok do przodu, czyli podwiązać sobie jajniki, inaczej z bzykania nic nie wyjdzie

uno - seks tylko w kondomach due - jezeli kobiety ktore kochaja przyjemnosci i ograzmy nazywasz workami na sperme to albo jestes pravikiem albo stara dewota rike - nie jestem wyzwolona to tylko podejscie do zycia, mentalnosc fake - gdybym byla brzydka to po co by sie ze mna umawiali? (to nie sa jacys tam panowe z portali randkowych :D tylko normalni ludzie ktorych znam na codzien) :classic_cool:🖐️

Gość erpezet
no popatrz, kolejka facetów tu się ustawiła, prawie się biją między sobą o to kto pierwszy