Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tretetetetete

PALENIE ŚMIECI

Polecane posty

Gość tretetetetete

witam, gdzie mogę zgłosić, że ktoś pali w piecu śmieci ???

Gość kaska2112
Najpierw temu komuś zwróć uwagę. A pozniej w zaleznosci gdzie mieszkasz, ja mieszkam na wsi kierowałabym się do straży gminnej.

Gość tretetetetete
robiłam to wielokrotnie ale nie skutkuje to rodzina mojego chłopaka, nie mogę już patrzeć co wyprawiają czytałam kiedyś o jakimś miejscu gdzie jak się zgłosi to przyjedzie inspektor z ochrony środowiska i pobierze próbke popiołu do badań, jeśli wykarze to niedozwolone substancje to własciciel dostanie karę własnie tam chciałabym to zgłosić ale nie umiem sobie za nic przypomnieć co to było!!! na pewno nie straż miejska bo oni nic z tego sobie nie robią :/

Gość kaska2112
To nie wiem, nie pomogę. Od nowego roku każdy ma płacić i to srogo za wywóz śmieci. Gospodarowanie odpadami ma przejsc we władze gminne, wlasnie po to, zeby ludzie nie palili smieci w piecach. Ale kiedy to dojdzie do skutku, i czy pomoze? :)

Gość tretetetetete
Znalazłam że można to zgłosić do Wydziału Ochrony Środowiska lub Wojewódzkiego Inspektoratu OŚ. Czy ktoś już próbował to zgłaszać ??? Czy pozostaje się anonimowym ?

Gość upiiiiiiiiiiiiii
up

Gość 213213123123
moze byc cięzko z udowodnieniem tego, a na pewno to smieci? Bo liscie tez np. smierdza i duzo dymu mają

Gość tretetetetetete
na pewno, butelki plastikowe, opakowania po jogurtach itp :/