Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AltGr

Jak przytyć?!

Polecane posty

Kochane, mam przeogromny problem... W Wakacje moja waga wynosiła 65 kg, miałam zgrabne ciało, nie za grube nie za chude na 164 cm wzrostu czułam się tak idealnie - mój chłopak również był bardzo zadowolony z mojego ciała. Potem coś się zmieniło. W ciągu jednego miesiąca po wakacjach straciłam na wadze 10 kg !!! Zmalały mi piersi, wystaja mi gnaty, wypadają mi wlosy, jestem slaba, okres mi sie spóźnia, jak przytyje to 1 albo 2 kg i zaraz znowu chudne - NIE MOGĘ PRZYTYĆ !!! ;( Jestem zrozpaczona, noszę stanik już o 3 rozmiary mneijsze, wszystkie spodnie mi sa za duże nie wiem co mam robić, mój chłopak zaczął inaczej na mnie patrzeć, marudzi że mam więcej jeść bo chudnę w oczach - WSZYSCY MI TO JUŻ MÓWIĄ nie wiem co się dzieje nie wiem jak mam przytyc nawet głodnu nie czuje - co mam zrobic ? ;(

byłam u lekarza, dostałam skierowanie na badania moczu i krwi - nic nie wykazały odziwo, nic nie rozumiem :(

może jakieś tablaetki na apetyt albo cokolwiek na zwiększanie masy ? :(

Idź do endokrynologa albo ze swoim ginekologiem o tym porozmawiaj, bo jeśli tak sama z siebie schudłaś, to niedobrze, do tego te problemy z okresem. Uzupełnij cynk (ale najlepiej dietą, a nie tabletkami, bo łatwo przesadzić z tabletkami), no i jedz wysokokaloryczne produkty, ale odradzam słodycze. Raczej normalne jedzenie.

Gość Ewelinka z londynu
Jedz codziennie paczke ptasiego mleczka z wedla jeden kawalek to 51 kalorii- u mnie zadzialalo hmm ale sie nie ciesze buuuuuuu!!!

Gość krwawy nos 11
NIGDZIE NIE IDZ tabletki najwyżej ci zaszkodzą musisz przede wszystkim doprowadzić do rozregulowania metabolizmu, poprzez jedzenie o rożnych porach, najlepiej gdy jesteś głodna. poza tym, jak już jesz, to staraj się nakładać na talerz troche więcej niz bys normalnie zjadła i musisz jeść BARDZO SZYBKO, zanim apetyt Ci spadnie i NAJWAŻNIEJSZE - jedz wszystko, co sobie nałożysz lub weźmiesz, nie zostawiaj resztek jedzenia.