Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Herneirh

Farbowanie blond włosów na brąz

Polecane posty

Gość Herneirh

Witam, Mam spory problem, liczę na Waszą pomoc. Otóż, postanowiłam zmienić kolor. Zawsze myślałam, że przyciemnianie włosów to żaden kłopot. Kupiłam brązową farbę, nałożyłam ją, trzymałam tyle, ile zalecano w ulotce. Kolor na odrostach wyglądał ślicznie, gorzej było z resztą włosów - po zmyciu farby kolor zszedł. Poszłam szybko po drugą farbę, wydawało się, ze będzie ok - ale po kilku dniach znowu to samo. Odczekałam dwa tygodnie i wczoraj znowu pofarbowałam włosy. Rezultat - przy skórze głowy włosy mają taki kolor, jaki chciałam, a poniżej są jaśniejsze i matowe i z blond przebiciami. Nie wiem co robić, zwłaszcza, że niedługo święta i sylwester...

Gość Herneirh
Dziękuję :)

Użyj farby palet lub Loreal na pewno będzie rezutat lepszy, ponieważ są mocniejsze.

Gość tylko nie to...
Nie uzywaj drogeryjnych -w zadnym razie!zwlaszcza palette (ani l'oreala) !!!!-bo zniszczysz wlosy.Jesli masz mozluwosc kup farbe profesjonalna fryzjerska np.w sklepie dla fryzjerow.Zobaczysz roznice. :)

Gość karolka77
Aniija21 - co ty piszesz nooooo.Sa mocniejsze?FAKT-Zmywaja sie razem z wlosami :P Autorko-uzyj profesek sa leeeepsze i finansowo wychodza tak samo jak ten syf ze zwyklych skepow.