Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirek31

Jak "bezboleśnie" rozstać się z żoną?

Polecane posty

Gość Mirek31

Planuję rozstać się z żoną i szukam możliwie bezbolesnego (dla niej) rozwiązania... Sytuacja wygląda tak. Pobraliśmy się pięć lat temu, wtedy była piękną 22-letnią ambitną studentką, dziś ma już 27 lat, rozstępy, zmarszczki na twarzy, od leków (chyba na alergię) się w dodatku trochę roztyła. Nie ukrywam - żona po prostu przestała mnie fizycznie pociągać. Fakt - dogadujemy się bardzo dobrze, jak na kobietę jest bowiem bardzo inteligentna, ale co z tego skoro nie ma już "ognia". Z kumplami też się przecież dobrze dogaduję. :/ Czarę goryczy przelała jednak pewna sytuacja z ostatnich dni, w czasie podróży służbowej przeżyłem przelotny romans z nową dziewczyną z pracy. Dziewczyna - no po prostu cudo, świeżo po studiach licencjackich, bardzo ładna, jędrne młode ciałko, ech... Jak wróciłem do do domu i brzydkiej żony to się czułem tak jakbym, no nie wiem, ze Szwajcarii przyjechał na Białoruś. :( Aha - i nie chodzi o to, że chcę zostawiać żonę dla tej młodej siksy, bo nie chcę (dziewczyna jest głupiutka - nawet jak na kobietę). No i główny problem polega na tym, że żona jest we mnie wpatrzona jak w obrazek i na pewno nie spodziewa się mojego odejścia. :( Pytam tutaj, bo jest tu wiele kobiet, na pewno wiele razy byłyście porzucane więc proszę o jakieś propozycje, jak to zrobić żeby zadać żonie jak najmniej bólu?

>>>jak to zrobić żeby zadać żonie jak najmniej bólu? X Y Z Normalnie, młotkiem. Jak karpia. Albo prądem.

Gość kluska warszawska
"na pewno wiele razy byłyście porzucane " ???? WTF....JA NIE!!! myślisz że jak znajdziesz inna młodszą to zawsze już będzie piękna i jędrna? czy będziesz sobie wymieniał co 5 lat?

Gość strasnieSmutna
pogadaj z zona ciulu a nie odrazu myslisz o najgorszym. ciekawe czy z ciebie taki cud, miod....pfffff!!!!!!

Gość erererrtrt
ten trol pisal tu wczoraj to samo pod nickiem mirek28

Gość ula kraków
ja ci poradzę zeszczerego serca -rozstań się sam ze sobą i nie męcz ani żony ani innych kobiet swoim marnym jestestwem. Jakbys potrzebował rady jak -wal jak w dym !

Gość Mirek31
Ja po prostu nie potrafię już być z kimś, kto nie pociąga mnie fizycznie. Tak trudno to zrozumieć? Mam 31 lat, mimo że pracuję po 10-12 godzin dziennie to dbam o siebie i znajduję czas żeby 3 razy w tygodniu pójść na siłownię, basen, albo przebiec te 15 km. A żona? Nie chce jej się nawet ruszyć opasłego dupska z domu i iść na spacer. Niby dlaczego mam to akceptować? A co do wymiany na młodszy model to nie planuję, bo większość kobiet (szczególnie w wieku 18-25) jest strasznie głupia, a z głupim człowiekiem też nie potrafiłbym być.

Gość polla303
ma rozstępy i parę zmarszczek i trzeba się rozstać. Nie no super, naprawdę poważne powody do rozstania. Rozumiem, że Ty nie starzejesz się.

Gość marne prowo a jesli nie to za
chwile ty bedziesz pomarszczony z zwiedlym fiutkiem i jedynie co bedziesz mogl poruchac to swoja reke lub dmuchana lale 🖐️

Gość nie karmic trolaaa...
ten ch.uj wczoraj tu pisal bardzo podobny temat ale pod nickiem mierek 28 :D darujcie sobie trola

Gość 12132132131321231323
no coz powiedz jej ze zbrzydla i zgrubla wiec ja rzucasz i juz

Gość ula kraków
adzieci macie ? a z żona gadałeś ? co odejdziesz i będziesz korzystał z kawalerskiego życia , jak długo ? na bank po max 2 latach zapragniesz stabilizacji ,tej którą porzuciłes.

Gość kluska warszawska
poziom Twoich wypowiedzi świadczy o TWOJEJ GŁUPOCIE. dziewczyny 18-25 lat są głupie? bo za głupie się brałeś. zastanwów się czy nie mówisz np. o swojej siostrze czy dobrej koleżance. Twoja matka tez kiedyś była w tym wieku.

Gość Młoda i głupia:)
Kuźwa, ja sie jeszcze lapie w tej kategorii:p autorze jednak bardziej wspolczuje tej twojej zonie takiego dupka. Mysle ze historia jest troche naciagana bo watpie zeby przy takim inteligentnym, przystojnym i wysportowanym cudenku jakas kobieta pozwolila sobie na takie zaniedbanie siebie.

Gość amerykaniepiszglupot
prowo. jesteś szowinistą o bardzo nikłej inteligencji... rozstań się z żoną dla jej dobra - jeszcze jest młoda, więc ma szansę znaleźć kogoś wartościowego, kto pokocha ją za coś więcej niż ładna dupa bez cellulitu. A Ty zostaniesz sam, dlaczego? Bo każda kobieta z wiekiem zmienia wygląd a widać, że Tobie tylko na tym zależy, więc nie masz szans na dłuższy, szczęśliwy związek. Tylko najbardziej prymitywni ludzie uzależniają życie z drugą osobą od jej wyglądu...

Gość strasnieSmutna
dobrze sie dogadujecie a to bArdzo wazne w zwiazku!!!! kiedys bedziesz zalowal ze od takiej kobiety odeszles. myslisz ze 20stki nie 'maja rozstepow? wystarczy. ze ktos szybko rosnie. i juz. pogadalbys zz zona, mozw by zadbala :-) bardziej o siebie. alee nieee po co, latwiej odejsc!!

Gość matka z dziecmi
ale ciulik i jaki pewny siebie, smiech na sali. debil. rozstan sie z zoną jak najszybciej bo szkoda jej dla takiego fagasa jak ty, a ten romans z mlodziutką sliczną i inteligentną haha w następnym poscie piszesz ze to taka glupiutka dziewczyna, czy jej inteligencja skonczyla sie po tym jak ją zaliczyles? żalosny debil.

Gość Mirek31
Oczywiście, że jestem szowinistą i mizoginem. Nie oszukujmy się - kobiety nie wniosły niczego do rozwoju cywilizacji, bo są od mężczyzn słabsze pod każdym względem i po prostu głupsze. To fakt który łatwo udowodnić i żadne feministyczne pierdy nie mają tu znaczenia. Wejdźcie sobie na dowolne męskie forum - faceci to ludzie z pasją - zobaczycie sto tysięcy tematów dotyczących stu tysięcy zainteresowań, poważne merytoryczne dyskusje na poziomie itd. A na kafeterii? Baby rozmawiają tylko: - ślubach - dzieciach - ciuchach/kosmetykach - dawaniu dupy Do tego dochodzą jeszcze tematy "od stycznia jestem na diecie". Żenujące. Ale taka prawda - kobiety po prostu niczym konkretnym się nie interesują a ich cywilizacyjna rola ogranicza się do zaspokajania seksualnego mężczyzn i rozpłodu. Chyba nie wierzycie, że ktokolwiek byłby wami zainteresowany, gdyby nie wasze drogi rodne? Wiecie co jest najlepsze? Że na każdym żeńskim forum połowa tematów dotyczy seksu. Płaczecie, że faceci mają obsesję na tym punkcie, ale same gadacie o tym w kółko. Dodam, że na forach męskich tematyka seksu to zazwyczaj mniej niż 1% całości. Wiecie dlaczego? Bo mężczyzna to istota inteligentna, skomplikowana i wielowarstwowa i seks jest dla nas tylko pewnym dodatkiem, kolejnym klockiem uzupełniającym szczęśliwą egzystencję. A dla bab? Dawanie dupy to dla tego podgatunku cel i sens istnienia - bo to jedyna rzecz do której się nadają.

Gość dsgadf
bo na kafeterii siedzi większość facetów którzy się podszywają pod kobiety zakładając tematy. Gdyby nie było więzień i policjii to na świecie wzrosłaby pedofilia i brutalne gwałty. Bo faceci to psychole ze spatrzoną psychiką.

Gość barbarrr
Ja pierdole, no naprawdę musi Ci się baaaaaardzo nudzić. Twoje słabe prowokacje są odbiciem Twojej marnej egzystencji. Zrób coś, nie wiem, pryszcza wyciśnij, zadzwoń do kolegi z gimbudy, sklejaj modele - tylko proszę, nie pisz tu więcej.

powiem Ci tak. teraz rozstaniesz sie z zona bo sie postarzala pomarszczyla i chcialbys znow mloda sexi laske. ale taka jest kolej rzeczy ta mloda dupa tez za pare lat bedzie wygladac tak samo i nastepna i nastepna. a ty tez mlodszy juz nie bedziesz :) cale zycie masz zamiar do starosci uganiac sie za mlodymi laskami? i nie pisze tego jako stara zgorzkniała osoba - mam 23 lata. naparwde czlowieku zastanow sie nad tym bo to cie do niczego nie zaprowadzi. nie szkoda Ci zwiazku? sam mowisz ze dobrze sie rozumiecie, dogadujecie. ehh

Gość 40 latek
Odejście od żony to moim zdaniem błąd tak się nie robi ale z drugiej strony jest to uczciwsze niż zdradzanie jej i okłamywanie ,uważam że najgorsza prawda jest lepsza od najsłodszego kłamstwa dlatego porozmawiajcie szczerze ona na to zasługuje a ty jesteś jaj to winien

Gość gość
Człowieku, nie czekaj. Masz niszczyć sobie życie bo masz wyrzuty sumienia..? Kiedyś ktoś mądry powiedział - Silny człowiek jest najsilniejszy wtedy kiedy idzie sam. Tak.. jesteś facetem i do 50 roku życia możesz zmieniać laski jak rękawiczki, jak postawisz na kasę to dłużej. Inteligencja u kobiet naprawdę nie liczy się skup się na urodzie, to jedyna rzecz. Jak będziesz miał 50-tkę pełno będzie samotnych matek 20-30 letnich, które zrozumiały, że bez faceta są nikim. Jest dla Ciebie teraz świetna koniunktura. Dlatego możesz zapewnić sobie na starość całkiem wierną opiekunkę. Poszukaj dobrego prawnika - żeby wykazać jej winę i załatwić rozwód na korzystnych warunkach. Nie miej skrupułów - jej zysk to twoja strata. Chcesz ruszyć ze zrywem po prawdziwe życie? Rakieta aby przyspieszyć odłącza moduły. Wolność jest w zasięgu Twojej ręki, jest Twoja weź ją!

Gość gość
Męska rzecz atakować, kobieca - bronić się..

Gość gość
hm ja cie rozumiem mam 34 lata kurcze ja wygladam caly czas tak samo mimo ze mam dwojke dzieci....dbam o siebie poprostu. jak widze inne mamuski to az mi sie wierzyc nie chce ze sa w moim wieku. nie pomalowane tluste z odrostami ble i sie dzisia ze je mezowie zdradzaja ja znajduje werwe na wszystko....mezowi robie czesto loda zeby nie myslal o skokach na bok....mam zadbane dlugie wlosy maluje sie....hm no przeciez wiadomo ze kobita musi trzymac samca w ryzach pogadaj z nia moze ona poprostu poza toba nie widzi nic innego i nie widzi nawet siebie jak wyglada lubie robic triki....zakladam bluzke bez stanika albo spodniczke....kury domowe ogarnijcie sie....mozna ladnie wygladac i miec w domu poukladane tylko sie ogarnijcie zanim wasz mezulek zacznie was zdradzac glupie wy

Gość żona Mirka
Witam:) proszę państwa jestem zona Mirka i chciałam wam powiedzieć jak to wygląda z mojego punktu widzenia: otóż kiedy studiowalam prawo poznałam Mirka, który zebrał pod moim uniwerkiem i blagal o chleb! O dziwo się w nim zakochałam a później za niego wyszłam. Problemy w zwiazku zaczęły się kiedy zaczął mi przeszkadzać jego mały ( 4 cm) ! Tak na prawdę nie był na żadnym wyjeździe służbowym lecz na corocznym ogólnopolskim zjeździe bezdomnych gdzie spotkał Alfrede ( 200 kiloramowa 45letnia prostytutke, której nie przeszkadzał jego mały) a teraz udaje, że chce odejść chociaż to ja go wyzycilam z willi. Zamieszkuje on teraz most:)

Gość gość
A z tym porównaniem ze Szwecją i Bialorusiom to Mirek miał na myśli, że będąc z Alfreda czuł, że jego mały jest wielki niczym wieża Eiffla a przyjeżdżając do domu zrozumiał, że owszem wieża Eiffla ale z klocków lego:D to by było tyle w tym temacie:)

Gość gość
a ja mam dla Ciebie lepsze rozwiązanie. Porozmawiaj z żoną i powiedz jej o tym wszystkim jesli faktycznie jest wpatrzona w Ciebie jak w obrazek to zrobi dla Ciebie wszystko. Przejdzie na dietę , zacznie ćwiczyć i będzie korzystać z usług kosmetyczki... 27 letnia kobieta nie ma zmarszczek !!

Gość gość
zastrzel k***e