Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przedmiot z ludzi

Kobieta jako stolik. No może przesadziłem. Ciało kobiety jako stolik.

Polecane posty

Gość paluch srodkowy
nooormalnie terminator ale ten rozproszony, co to coraz ciemniejszy jest gdy sloneczko spierdala

Gość dark_side twoje piersi
są mało widoczne a te palce faktycznie jakieś dziwne:(

Dark, planuję wyznaczyć mu pewne bardzo odpowiedzialne zadania do wykonania. Uważam, że powinien dobrze się odżywiać 👄

Gość paluch srodkowy
nie wlaze w zadne zady zadnych vievioruf znajdz sobie inny do wkladania odmawiam wspolpracy cipki to co innego

Masz rację vieviór, nakarmię go mięsem. Kiepska ze mnie wegetarianka. Już widzę te topiki, te nagłówki w gazetach o moich dziwnych palcach i cyckach, o zbyt czarnej koszuli...To zdjęcie to żart, spontan dla Bó. Proszę się nie wczuwać🖐️

Gość paluch srodkowy
mniensko mniaaam ale krwiiiiiste :P

paluch wymyslasz, dobrze wysmazone i wczesniej stluczone, zeby skruszalo dark :) tzytzek fajny ale.... :P:P:P no dobra teraz Ja marudze zostanmy przy fajny :D

Gość Przedmiot z ludzi
Dzień dobry. Oczywiście przyjmę to do wiadomości Bó. Bó, mogę napluć Ci na twarz albo do ust? Co wolisz? Zresztą możesz to i to, nie wyklucza się.:( Już wczoraj widziałem Twoje zdjęcie Dark i muszę przyznać, że bardzo mnie podnieciło. Dopiero dzisiaj musiałem o tym napisać. Nie wiem dlaczego, ale chyba dalej jestem pobudzony seksualnie. Czyli czuję do Ciebie miłość fizyczną. To na pewno. Nie masz śmiesznych palców. Natomiast pobudzają wyobraźnię. Co do stolika. Powinien być cierpliwy.

Ludzki Zastanawia mnie czemu w rozkwicie wszystkich swoich perwersyjnych uniesień robisz o tak " :( " gdy mówisz o pluciu do ust ? Powinieneś w tym momencie zrobić o tak " ❤️ ", albo tak " 👄 ", albo chociaż tak " :classic_cool: " "widziałem Twoje zdjęcie Dark i muszę przyznać, że bardzo mnie podnieciło." Witaj w najliczniejszym klubie na forum :classic_cool:

Vieviórek mam szczęście, że wszystkie Twoje projekty należą do mojego fanklubu inaczej świeciłby pustkami😘 1 Ludzki, a czemu Ty nadużywasz wielkich słów, co?

Vieviór to jest sympatyczny i konkretny facet, tak ogólnie mówiąc;) 1 Jak tam Andro przygotowania do końca? Masz już piwo, popcorn i bilet wstępu na kafe?

Na koniec świata będę się opiekował piękną kobietą. Zdemoluję Lisiczkę. Właśnie się umawiamy na wspólną imprezę. Będziemy pić tequilę i dobrze się bawić. Umrzemy w trakcie wspólnego orgazmu, upojeni alkoholem :-) Koniec świata zapowiada się dobrze. A najlepiej to zaprośmy jeszcze Adę, Fridę i zróbmy wspólną imprezę, co Dark? Będzie fan ;-)

Wspólna impreza brzmi nieźle:D. Mam whisky i risotto;) Niech ten Świat się skończy hucznie. P.S. Nie chcę umrzeć podczas orgazmu, mogę tuż PO.

Gość Miła:)))))))))
Mój chłopak za stolik jeszcze nie robił. Ale sprawdził się już jako dywanik, podnóżek, czy krzesło. Ale pomysł ze stolikiem mi się podoba. Już widzę jak kładę na niego szklankę z wodą i rozkazuję nie wylać ani kropli. Założę się, że na początku mu się to nie uda i będzie musiał zostać solidnie ukarany. Pozostaje wybrać formę stolika. Widziałby mi się ładny mostek i wtedy szklanka od strony brzucha. Krócej wytrzyma bez ruchu, bo w tej pozycji głowa jest niżej i krew uderza do głowy.

Stolik, stolik...Co do stolika to chciałam powiedzieć, że jestem zbyt niecierpliwa żeby uskuteczniać zabawy które tak krętą drogą prowadzą do spełnienia seksualnego.

Nie tylko cel jest przyjemny, ale droga do niego, sama w sobie również może być przyjemna. Stąd takie zabawy. Mogę trwać tylko w stanie podniecenia i satysfakcji długo bo to lubię samo w sobie. To, że orgazm odkłada się w czasie nie musi być minusem. Czasem chce się szybko, a czasem aż chce się przeciągać.

Tak czytam początek i uważam, że dodatkowy "wór na spermę" jest niepotrzebny facetowi. Tym bardziej taki niedoskonały jak kobiece części ciała. Facet sam ma lepszy wór w sobie. Mężczyzna sam w sobie jest takim samonapełniającym się zbiornikiem ze spermą. Kobieta to niezbyt szczelny worek, bo może przechować jednego plemnika na stałe, a mężczyzna przechowuje ich wiele, zawsze świeże. Same zalety. :P

Miła, absolutnie rozumiem co masz na myśli i wiem jak działa ten mechanizm. Zgadzam się też z tym, że przeciąganie w czasie momentu spełnia może być przyjemne, natomiast samo bycie stolikiem, czy posiadanie stolika mnie nie podnieca. Nie lubię takich wyszukanych metod spełniania najprostszych potrzeb. Ale ty sobie lub, nie neguję tego, broń Boże;)

To miło Androgenie przez małe "a", że tak to widzisz:) Muszę jeszcze zrobić manicure przed Końcem Świata🖐️

Gość po co manicure
chcesz sąd ostateczny kokietować?

Gość side dark
Nie, chcę żeby Diabeł miał erekcję na mój widok.

Dobrze, że wiem, że mój zechce zostać stolikiem. Ale nie będę przesadzać. Muszę pomyśleć nad czasem przez jaki ma utrzymać szklankę w różnych wersjach stolika, na czworaka może dłużej. Nieskończoność aż do porażki by oznaczała, że za bardzo chcę go ukarać już na starcie i poziom starań spadnie. Jak wyczuje, że ma choć małą szansę wykonać to się bardziej przyłoży. Lubię jak się stara dla mojego kaprysu. Trzeba zakupić jakąś ładną plastikową szklankę, albo może kubek bo szkło jak spada to się może zbić i rozciąć skórę, a to by było niepotrzebne.

Ale się teraz rozmarzyłam. Zobaczymy jak wytrzyma pierwsze próby, a potem przyjdzie kolej na zimny napój. To już będzie lepsza jazda, bo nie tylko będzie unieruchomiony żeby nie zrzucić, ale też będzie kolejny dyskomfort w postaci zimna w jednym punkcie. Można odkładać po każdym łyku w inne miejsce, albo w to samo. :) Pomysł ze stolikiem jest fajny, bo może być rozbudowywany o kolejne elementy.

Gość dark pokazała grube paluchy
brzydko pomalowane I "coś" ciężko stwierdzić co na kiepskiej jakości fotce :D macie się czym podniecać :D masz klase dark nie ma co :D

Gość wszyscy juz zmienili
temat nudna pomaranczo a ty dalej sie podniecasz. Jak uwazasz ze nie ma czym to przestan juz. :O