Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowanana

Już go nie ma...

Polecane posty

Gość zszokowanana

Dowiedziałam się, że Mój Były nie żyje...rozstaliśmy się 2 lata temu po 4 latach związku...nie dociera to do mnie...Miał 27 lat...

Gość kiiiinnnnnnn
a co mu sie stalo

Gość E , a nawet F
RIP+

Gość kochana_dzona_
przezylam cos podobnego, tylko ja bylam zakochana, na zaboj, jechalam do szkoly, pamietam ten dzien, myslalam o nim codziennie, bez przerwy, spotykalismy sie ukratkiem zawsze noca :) siedzielismy w aucie u niego na polu , on zmienil moje zycie jechalam do szkoly i zadzwonila do mnie kolezanka ze M.nie zyje, zginal w nocy, uderzyl aorta w kierownice, nie jechal szybko, mial pecha..... to bylo okolo 11 lat temu,dzis mam meza i dzieci, do tej pory przezywam to intensywnie.....

Gość zszokowanana
był moim pierwszym facetem, rozstalismy sie, gdy wyjechalam na erasmusa, tam poznalam kogos, zawrócil mi w glowie i tak juz zostalo, jednak zawsze bede cielo go wspominac...

Gość sddsddfdffddf
jak ja bym chciala zeby moj byly zdechnal, ale bym sie cieszyla, takie zero to jest, ze w ogole by mi nie szkoda bylo skurwysyna

Gość kochana_dzona_
sddsddfdffddf przeginasz :( nie mozna nikomu czegos takiego zyczyc! nawet najwiekszemu potworowi

Gość sddsddfdffddf
nie znalas go więc sie nie wypowiadaj ;) nie zycze ci spotkania w zyciu takiego zera jak on. ale bym sie cieszyla kurwa, niech zdycha i to w meczarniach

Gość zszokowanana
M. tez zginal w wypadku, TIR wjechal w jego auto, w sobote ma pogrzeb, nie wiem czy powinnam isc, jego matka i siostra mnie nienawidza..

jesli chodzi o scislosc, mozna komus zyczyc smierci, tak jak mozna zyczyc stu lat szczescia. Przejawianie emocji złosci i radosci jest ludzkie i wpisane w nasz zyciorys i takie zachowania są .. normalne. dlatego jesli ktos kogos zabije i wynika to z nienawisci- psycholog sądowy czy jaki tam, stwierdza ze taki czlowiek byl poczytalny. Niepoczytalny byl wtedy kiedy zabil np. z milosci. Bo to jest zaburzenie. to tak jesli chodzi o scislosc....

Gość dellyleaa
Czy ten chlopak jechal vw golfem?

Gość zszokowanana
nie wiem czy jechal, nie utrzymywalismy kontaktu, dowiedzialam sie o tym od znajomych

Gość dhjhddhdhhdhdhd
Jechał VW Swetrem na ręcznym :D

Gość aniolaslad
on na jezdni lezal jak go ten szary samochod przejechal, trzezwy nie byl stad tragedia, z okolic pawlowa ten chopak byl, blaka sie jeszcze jego dusza po ziemi chcialby wrocic do swoich.