Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamadonna

Nie obżeram się w Święta i Sylwestra a od 1 stycznia startuję z dietą!

Polecane posty

Gość mamadonna

Czy ktoś chciałby się dołączyć. Nie chcę zaczynać siety teraz bo wiadomo, że w Święta nie wytrzymam. Ale mam plan się nie obżerać. Do tego ćwiczę codziennie. A od 1 stycznia chcę ruszyć z kopyta i sporo schudnąć. Ktoś już się przymierza do noworocznej diety?

Gość jasiedolącze!
:)

Gość jasiędolącze!
///

Gość mamadonna
a ile chciałybyście schudnąć?

No to ja napiszę o sobie Chciałabym schudnąć 23 kg Na początek wystarczy mi 10 kg żeby pozbyć się nadwagi, a później chciiałabym zrzucić resztę. Mam nadzieję że uda mi się osiągnąć cel do czerwca przyszłego roku. Minimum jakie bym chciała zrzucić to 16 kg chociaż 23 kg wydaje mi się realne. Od 2 miesiecy chodze na aerobik 2 razy w tygodniu ale od tygodnia zaczelam cwiczyc rowniez w domu. Także ćwiczę minimum raz dziennie 45 minut (ćwiczenia Ewy Chodakowskiej) Do tego codziennie pod prysznicem masuję się szorstką gąbką, na koniec polewam zimną wodą, a później smaruję balsamem wyszczuplającym. Muszę jeszcze skupić się na diecie bo z tym mam problem

Gość anietciaa
mamadonna dziekuje za wpis a moglabys tam jeszcze wrocic na moj topik i odpowiedziec na to co co napisalam ??dziekuje

Gość Ciekawsssska
czy dzięki samym ćwiczeniom udało Ci się coś już zrzucić?

Hello mamadonno:) Ja sie dolacze. mam 30kg do zwalenia - ambitnie co?? Startuje malymi krokami po 10kg. Jestem z Toba. Do Maja bede szprotka. Z jakiej wagi startujesz i przy jakim wzroscie? Sciskam Prohibicja

Gość drasklica
prohibicja ile masz wzrostu?

O ja slepa - nie doczytalam. 23kg dla mnie tez pasi. Mozemy chudnac razem. Od 1-go ide na 1000kcal i silka 3x w tygodniu. Juz mialam zajecia zz trenerem, mam program, mam motywacje...zobaczymy na ile mi starczy:)

dzieki cwiczeniom schudłam 1 kg ale jem dużo słodyczy, nie trzymam diety ale moje ciało jest jedrniejsze, skóra bardziej napieta, zmniejszyly mi sie obwody mam 161 cm wzrostu i 75 kg wagi :(

mamadonna - to jedziemy na tym samym wozku. To co -23kg!? Ja bede gotowa 01-go a do tego czasu sobie jeszcze pociuciam cukiereczkow:) A co!

Gość drasklica
ja mam 168 i waze 63kg. i potrzebuje zrzucic z 18 kg. moge sie dolaczyc

Gość anietciaa
mamadonna dziekuje ci bardzo jestes kochana zaraz poczytam sobie :)

Gość drasklica
o no to z 10 tez by mnie zadowolilo

Hej! mogę dołączyć? podobnie jak większość mam do zrzucenia ok. 20 kg:)

Pewnie, że tak Tylko zebyscie tu przyszły 1 stycznia. Będę Wam codziennie przypominać podnosząc wątek

Gość szarkaaaaa
jakieo diety bedzieice miec? wiecie juz ?

Gość edfrefdf
i tak nie schudniecie :)

Dla mnie 1000 kcal to za mało. Myślę że będę jeść między 1500 a 1700 kcal w tym 4 albo 5 posiłków dziennie. Na pewno muszę przestać podjadać bo wtedy nie kontroluję tego co zjadam - czyli stałe godziny posiłków. Mam o tyle łatwiej, że jestem z dzieckiem w domu więc mogę sobie coś ugotować itp., z drugiej strony siedzenie w domu sprzyja podjadaniu :(

Gość JFFGIJHD
SIEDZENIE W DOMU SPRZYJA podjadaniu a nie siedzenie w domu niedojadaniu i objadaniu na noc-na jedno wychodzi. Każda z nas powinna sie urodzić w królewskiej rodzinie z służbą i posiłkami serwowanymi pod nos byśmy nie musiały myśłeć o przyziemnych sprawach i wówczas byłybyśy szczupłe!