Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pantoflem w łeb

brak pracy

Polecane posty

Gość pantoflem w łeb

kolejna rozmowa kwalifikacyjna za mną, kolejna bezskuteczna! I tak już od czerwca gdy skończyłam studia, w zasadzie dłużej bo szukałam wcześniej tylko nie aż tak intensywnie. Dziś na rozmowie 32 kandydatów. Nie mam już sił... :(

Gość jestem alfonsem
Chętnie Cię zatrudnię w mojej agencji, zarobki miesięczne wynoszą około 10 tyś złotych na rączkę, zależnie od zaangażowania. :classic_cool:

Gość pantoflem w łeb.
no cóż zaraz zaczną się kpiny co do kierunku, ale zawsze chciałam to studiować - ochrona środowiska. Mam za sobą 3 bezpłatne praktyki i prace magazynowe. Dziś na rozmowie usłyszałam, że wszystko okej, rozwiązałam test, rozmowa poszła dobrze, ale dla nich moje cv to biała czysta kartka. Praktyki to przecież nie jest praca.

Gość pantoflem w łeb.
Na moje słowa, że nie mam doświadczenia bo jestem świeżo po studiach, a nikt nie chce umożliwić mi "startu", zasugerowano mi, że od tego jest staż. I od tego powinnam zacząć. taaaa

Gość errterer
mialas juz przeciez praktyki... po prostu brak zanjomosci, to ejst problem

Gość pantoflem w łeb..
miałam, ale już kilka razy na moja odpowiedź dotyczącą doświadczenia usłyszałam, że praktyki to nie jest "zwyczajna" praca. Rozumiem, że nie jest to najlepszy kierunek, chociaż nie ukrywam, że wierzyłam że ktoś da mi szansę na rozwój w tej dziedzinie, bo nie wybrałam jej z przypadku. Na rozmowach mam minus bo nie jest to wykształcenie techniczne/adminitracyjne. Bo nie mam doświadczenia/ nie wiem wielu rzeczy. Nie mam znajomości.

Gość pantoflem w łeb..
nikt nie popisze?

z kierunku bym sie nie smial, ale wspolczuje ci. to co sie dzieje w tym panstwie to po prostu koszmar...

Gość pantoflem w łeb..
koszmar to mało powiedziane. Czy ja kiedyś zaczne normalny start... Nie wiem już co robić.

Gość ererrerrtrt
akurat OŚ to bardzo dobry kierunek, nawet jest kierunkiem zamawianym na wielu uczelniach, czyli studentom placa po 1000 zl stypendium hahahaha

Gość pantoflem w łeb..
taa, zamawiany, też dostawałam 1000zł prez ostatni rok, z tego nic nie wynika. Na uczelni, którą skonczyłam przyjeli w tym roku 200 osób, po co ? skoro ludzie szukają pracy miesiącami

wazne ze to nie jest twoja wina... mozesz byc przebojowa i w ogole, ale teraz powaznie, znajomosci albo nic. gdyby podali faktyczne bezrobocie ludzie wyszliby na ulice...

Gość pantoflem w łeb..
wyszliby. Ja teraz jestem w takim stanie, że wyszłabym. Ja jedynie chce pracować i zacząć "życ".

Gość ererrerrtrt
po to, zeby profesorowie sami mieli prace i braki kase, kgoos musza uczyc co nie?

Gość pantoflem w łeb..
nie zadałam tego pytania żeby poznać odpowiedź;) sama doskonale ją znam

Gość pantoflem w łeb..
co za dzien:(

Gość pantoflem w łeb..
ktoś może tu jest?

Gość hkhkhk
jakiej tej pracy szukasz?

Gość hanaahpoint
a ja suzkalam 9 miesiecy i znaazlam, a doswiadczenie mialam, po prostu jest mniej ofert wiecej kandydatow, obys szybko gdzies sie zaczepila, pozdrawiam

Gość dlaczego chcesz popisac
? to znaczy, wiem dlaczego chcesz ty pisac, wiec mozesz po prostu to robic, bo na kazdy inny wpis reagujesz zgryzliwoscia :O

Gość pantoflem w łeb..
szukam w laboratoriach, instytutach, urzędach, firmach produkcyjnych itd. Dodatkowo sklepy, ale tam usłyszałam że po co się z wyższym pcham skoro i tak odejdę jak znajde coś innego. Jak aplikowałam z cv bez wpisanych studiów (na rozmowie powiedziałam, że byłam w tych latach za granicą) usłyszałam, że chcą wykwalifikowaną osobę.

Gość pantoflem w łeb..
gadzie ja jestem zgryźliwa? chce się wygadać, poczytać jak poradzili sobie inni w takiej sytuacji. Czy wyjechali, czy może coś znaleźli (jak ktoś tu wyżej pisał - też pozdrawiam), no a może inne rozwiązania. Przytłacza mnie to i stąd ten temat

Gość pantoflem w łeb..
gdzie ja jestem zgryźliwa? chce się wygadać, poczytać jak poradzili sobie inni w takiej sytuacji. Czy wyjechali, czy może coś znaleźli (jak ktoś tu wyżej pisał - też pozdrawiam), no a może inne rozwiązania. Przytłacza mnie to i stąd ten temat

Gość i kijem w oko...
początki zawsze są trudne

Gość ,,,,908uiju
spozywcak??????????

Gość pantoflem w łeb..
i w galerii handlowej (sklep z artykułami dla dzieci, z biżuterią) i spożywczak taki osiedlowy warzywniak

Gość jak nie kijem to
.

Gość pantoflem w łeb..
nie wiem gdzie i jak szukac już

Gość pelen wzwod banana
A co mają powiedzieć osoby z zawodu np tokarze? Też wcale nie ma dużo zakładów a jak jest to płacą 1500 a jak chce się powyżej 2,500 to dzień w dzień po 12 godzin i to akord prży maszynie! Wyzysk i czyste zło. Moja rada przekwalifikuj się innej opcji nie ma. Masz ochr śr pewnie umiesz segregowac Śmieci i to jest czadowe ale teraz kazdy w tych czasach ma to w dupie niestety